Shop mijn favorieten van Repeat Cashmere

Het is inmiddels vast geen verassing meer dat Repeat Cashmere een van mijn all time favoriete merken is. Mijn halve kledingkast hangt er vol mee en de cashmere truien, jurken en sjaals helpen mij de koude Hollandse winters (en herfst en lente, laten we wel wezen) door. De zachte basic tops draag ik zomer na zomer. De mooie stukken van Repeat Cashmere zijn tijdloos, gaan jaren lang mee en zijn zo, zo zacht. Daarom: mijn favoriete stukken van Repeat Cashmere op een rij, met linkjes, zodat jij ze ook kunt shoppen!

Let op! Ik koop bij Repeat Cashmere mijn truien altijd een maat groter dan ik in werkelijkheid heb. Tops, bloezen en t-shirts zijn true to size en ik raad je dus aan om die in je eigen maat te shoppen.

Repeat Cashmere

Deze poncho is super zacht en comfortabel. Ideaal voor ieder seizoen en ook als je even niet weet wat je aan moet trekken: hij tovert iedere outfit om tot iets moois. En ook super fijn als je je kindje graag bij je draagt in een draagzak of doek. Shop deze poncho hier in de sale of ga voor de nieuwste versie van deze cashmere musthave.

Repeat Cashmere zwarte trui

Een zwarte cashmere trui mag niet ontbreken aan je garderobe. Je kunt er eindeloos mee combineren en hij zal nooit uit de mode gaan. Je hebt de investering er zo uit. Repeat heeft een aantal prachtige opties: zoals deze line jumper of deze klassieke variant (in de sale!).

Repeat Cashmere zwarte jurk

Deze cashmere blend jurk draag ik zo vaak! Je trekt ‘m over je hoofd, een panty of maillot eronder en you are good to go. De ideale mom-outfit! En toch super stijlvol en chic. Shop ‘m nu in de sale, in cashmere of in merinowol. Je zult er geen spijt van krijgen.repeatcashmere

Repeat Cashmere roze trui

Net als mijn zwarte cashmere trui draag ik deze roze variant super vaak en met ontzettend veel verschillende outfits. Zoals met alle stukken van Repeat Cashmere geeft hij iedere outfit een instant upgrade. Een roze cashmere trui is de ultieme treat voor jezelf en niet voor niks mijn meest gedragen trui op Instagram.

Repeat Cashmere zijden blouse
Een witte blouse hoort natuurlijk in iedere garderobe thuis. Ik vind zelf altijd dat bloezen van katoen hard en mannelijk staan bij mij (sommige vrouwen kunnen ze prachtig dragen!). Daarom heb ik voor een zijden variant gekozen: super vrouwelijk en elegant. Ik draag ‘m onder mijn zwarte en roze trui, onder een colbertje of gewoon alleen. Je kunt ook voor de zomer versie gaan. En deze roze staat trouwens op mijn wishlist!

Repeat Cashmere muts

Mijn cashmere muts en sjaal helpen mij de winter door. Er gaat geen winterse dag voorbij dat ik niet de deur uitstap zonder mijn triangle scarf en mijn wool blend muts. Er zijn ook prachtige sjaals te vinden in de lente- en zomercollectie!repeatcashmere

Repeat Cashmere beige vest

Zo’n vest dat je overal overheen kunt aandoen, overal bij past, heerlijk zit en nog mooi is ook. Klinkt ideaal toch? Ik heb ‘m gevonden bij Repeat. Ik ben zelf voor een loose fit gegaan, maar hij is er ook als strakkere basic en met V-hals.

Repeat Cashmere roze top

Repeat Cashmere heeft ook superveel zomerse basics. Topjes, shirtjes, bloesjes. Je kijkt je ogen ook. Allemaal tijdloze basics, die je eindeloos kunt combineren en van super goede kwaliteit. Ik heb een paar van mijn favorieten voor je gelinkt: deze zijden tank top, deze cashmere blend tank top en deze linnen top.

Repeat Cashmere roze trui blend

Deze cashmere blend trui is helaas uitverkocht, dus ik kan alleen maar linken naar twee prachtige alternatieven: een V-neck van cashmere en een zomerse variant met zijde. Of struin even lekker rond op de sweater afdeling.

Repeat Cashmere nudekleurige jurk

Zoals je inmiddels misschien wel weet is mijn kledingkast helemaal in balans 😉 Als er iets in het zwart is, is het er meestal ook in een nude- of zachtroze kleur. Dus toen ik een zwarte jurk van Repeat had gevonden, kon ik het niet laten om deze beige ook te shoppen. Hij is van merino wol. Super zacht en multifunctioneel. Hij is momenteel uitverkocht, maar houd de jurken in de gaten! Of kies de zomervariant!

columnsbykari

Deze post bevat affiliate links. Lees er hier meer over!

4 thoughts on “Shop mijn favorieten van Repeat Cashmere

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.