Gastblog: Het leven van een thuisblijf mama met een eigen bedrijf

Mijn naam is Naomi Vonk (23) en woon samen met mijn soon to be husband in Arnhem waar wij samen onze kinderen opvoeden. Samen hebben wij een zoon en dochtertje. Ik ben geboren en getogen op het mooie eiland Aruba en verhuisde naar nederland in 2012. Ik heb altijd graag jong mama willen worden en de mensen die mij kennen weten dat dit ook altijd mijn droom was. Gelukkig is dit ons ook gegund, want ik ken genoeg mensen om mij heen waar dit niet zo vanzelfsprekend is.

Na de geboorte van mijn zoontje wilde ik iets voor mezelf beginnen en heb ik  Vonkies kids opgezet. Een biologisch kledingmerk met echte musthaves, zoals speenkoorden en caps voor kinderen. Daarnaast doe ik ook aan fotografie, Vonkies photography. Dit doe ik van kleins af aan al en is ook echt een hobby. Omdat mijn moeder zelf een fotografe is, heb ik al veel van haar kunnen leren. Zwangerschappen en bevallingen heb ik altijd heel bijzonder gevonden en dit fotografeer ik ook het liefst, maar eigenlijk fotografeer ik van alles wat ik mooi en leuk vind! De natuur, mijn kinderen, lifestyle etc. Sinds kort ben ik ook nog met bloggen begonnen, Vonkies avenue.

Ik geniet van het ouderschap en alles wat erbij komt kijken. De kinderen worden zo snel groot en daarom probeer ik mijn gevoelens en gedachtes vast te leggen via een blog. Ik vind dat mijn blog toch net wat anders is dan de meeste blogs omdat dit puur en oprecht is, wat ver te zoeken is de laatste tijd. Mensen moeten elkaar wat meer gunnen en daarom interview ik ook ouders en webshops zodat ze hun verhaal kunnen delen en in de spotlight kunnen staan!

Vonkies Kids

Een thuisblijf mama zijn kan soms echt zwaar en eenzaam zijn

Ik ben een thuisblijf mama en dat houdt in dat ik onze kinderen opvoed, het huis schoonmaak en in orde houd, de wasjes draai en opvouw en natuurlijk Vonkies run vanuit huis. Een thuisblijf mama zijn kan soms echt zwaar en eenzaam zijn. Vooral als ze in de terror two zijn beland. En daarna ook! Maar ik heb geleerd dat alles een fase is en dat het weer voorbij gaat. Omdat ik jong ben heb ik nog geen vriendinnen met kinderen en wij hebben ook geen kennissen in de buurt met kids. Dit vind ik vaak lastig omdat ik geen vergelijkingsmateriaal heb en daarom niet weet of iets goed is of niet.

Mijn man is werkelijk waar perfect! Hij is one in a trillion!

Maar los daarvan zijn wij een gezin dat ervan houdt om erop uit te gaan. We rijden regelmatig een rondje met de auto of gaan uit eten. Mijn man werkt 40 uur in de week en als hij thuis komt helpt hij mij met alles. Even een ode aan mijn man, want hij doet en kan echt alles en hij is werkelijk waar perfect! De meesten zullen mij niet geloven maar echt, hij is one in a trillion hahah.

Wil je meer gastblogs lezen? Klik dan hier!

Het moederschp heeft mij zeker veranderd en vooral in een positieve zin. Ik ben voor mijn gevoel rustiger geworden en heb geleerd om geduldiger te zijn. Mijn kids en omgeveing inspireren mij iedere dag en mijn hoofd zit daarom ook constant vol met leuke ideeen voor vonkies! Het moederschap combineren met een eigen zaak gaat mij tot nu toe gelukkig wel goed af. Je moet alles gewoon goed plannen. Ik geef mijn kinderen vooral de tijd die ze nodig hebben: ik probeer achter vonkies te zitten als ze op bed liggen in de middag en avond. Als het stil is in huis werk ik ook beter aan blogs en heb ik inspiratie!

Respect, liefde, communicatie vind ik heel belanrijk binnen ons gezin. Dat wij goed met elkaar om kunnen gaan en als er wat is dat je het dan uitpraat. Mijn tips voor andere moeders is dat je naar je gevoel moet luisteren en doen waar jij je goed bij voelt, want opvoeden komt niet met een handboek! Zolang je het met liefde, geduld en een luisterend oor doet komt alles goed.

Liefs Naomi

Volg Naomi op Instagram!

2 thoughts on “Gastblog: Het leven van een thuisblijf mama met een eigen bedrijf

Leave a Reply