Gemakkelijk & Smakelijk Veganistisch eten met BOON

Veganistisch eten is super lekker en helemaal niet ingewikkeld. Er is inmiddels veel keuze in vegan-land. Nog lang niet genoeg als je het mij vraagt, dus ik ben altijd super blij als ik weer een nieuwe plantaardige optie ontdek. BOON is mijn laatste ontdekking en ik ben fan. BOON heeft heerlijke veganistische producten die heel gemakkelijk te bereiden zijn. In een handomdraai staat het op tafel en het is super gezond. BOON wil je echt niet missen.

Columns by Kari BOON Veganistische vleesvervangers 2
Columns by Kari BOON Veganistische vleesvervangers 4

De afgelopen week heb ik drie producten van BOON geproefd. De BOON falafel burger, de Chili BOON ballen en de BOON tajine, met linzen. Ik had een mega drukke week. Zo’n “werkende-mama die alle balletjes in de lucht probeert te houden” week. En dan heb ik dus echt geen zin om na te denken over recepten en allerlei ingewikkelde maaltijden op tafel te toveren. Dus ik was super blij met  de BOON pakjes in mijn koelkast.

Columns by Kari BOON Veganistische vleesvervangers 6
Columns by Kari BOON Veganistische vleesvervangers 3
Columns by Kari BOON veganistische vleesvervangers 8

Het eerste BOON product dat Isaya en ik uitprobeerden waren de falafel burgers. Het eerste wat mij daaraan opviel was de geur. Hij ruikt zo lekker! Daar krijg je accuut trek van. Toen ik ‘m eenmaal proefde stelde hij niet teleur. Deze burger is zo lekker gekruid! En omdat hij lekker dun en knapperig is past ‘ie perfect in een falafel broodje. Voor Isaya heb ik er een paprika bootje met roerbakgroenten bij geserveerd.

De tweede maaltijd was de BOON tajine, met linzen. Dit stond echt in no time op tafel. Ik hoefde alleen maar even wat rijst erbij de koken en de tajine op te warmen (3-5 minuten) en voila! Echt ideaal om gewoon standaard in je koelkast te hebben voor drukke dagen. En ook super smakelijk. Je hebt ook een Chili variant en een Curry optie. Echte aanrader.

Het laatste BOON product probeerden we op een zondag. Ik had toen lekker alle tijd en dus hebben we wraps gemaakt. Volkoren wraps met rucola sla, komkommer, paprika, olijven, soja bonen en de Chili BOON ballen. Een beetje houmous en chilisaus erbij en smullen maar. Het was een groot succes!

Nieuwsgierig geworden? Je kunt BOON kopen bij de Jumbo supermarkten. De producten zijn ook online te bestellen. BOON werkt met lokale boeren en blijft verre van kunstmatige toevoegingen. Het is zo simpel: hoe minder vlees je eet, hoe minder je het milieu belast. Gewoon proberen!

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Lees de disclaimer voor meer informatie!

Leave a Reply