Beautybox Unboxing & Review: Augustus

Ik ben al enige tijd op zoek naar de perfecte beauty box om iedere maand te laten thuis bezorgen. En ik denk dat ik ‘m heb gevonden! De maandelijkse Beauty boxen van Beautybox.nl bevatten maar liefst vijf producten. In de box van augustus vond ik 3 makeup producten en 2 skincare producten! Wil je weten welke producten er precies in de Beautybox van augustus zitten, wat ik ervan vind en hoe je zelf een Β Beautybox kunt bestellen? Lees dan gauw verder!

De producten die ik in deze review bespreek zitten in de Beautybox van augustus. De Beautybox van augustus is nog tot 14 augustus te bestellen. Daarna kun je uiteraard de box van september bestellen en daar zitten weer andere producten in.Β Je hebt een beautybox voor €14,95 in huis, inclusief verzendkosten. Je kunt ook een abonnement afsluiten. Hoe langer je abonnement, hoe goedkoper je Beautybox wordt. Bij 12 maanden betaal je bijvoorbeeld nog maar €12,50. Voor vijf producten! De waarde van de Beautybox van augustus was €92,60. Hoe cool is dat!

Dit zat in de Beautybox van augustus!

So Susan – Colour Hybrid

Beautybox Review

Deze lip en cheek creme was het eerste dat ik probeerde uit de box. Het is een prachtige, vurige kleur die je zowel als blush of als lip stain kunt dragen. Op de bovenste foto draag ik de So Susan Colour Hybrid, in de kleur Marsala, op mijn lippen, wangen en oogleden. De kleur is echt prachtig! Vooral met een laagje transparante lipgloss erover heen. Je kunt ‘m ook lichter aanbrengen: dan krijg je een hele natuurlijke, roze tint op je lippen. Ik heb het product aangebracht met een klein kwastje, om de kleurintensiteit goed te kunnen bepalen. Als blush is het een mooie, gezonde tint. Love it. De So Susan Colour Hybrid zit als full size product in de box en kost normaal gesproken €15,34.

So Susan – Featherlash Mascara

Beautybox augustus

Mijn Clinique mascara was een beetje aan zijn eind, dus deze mascara, ook van het merk So Susan, kwam goed van pas. De Featherlash Mascara heeft een dik, stevig borsteltje, waardoor je veel controle hebt over de applicatie. Het initiΓ«le effect is mooi: je wimpers worden iets langer & voller, maar niet klonterig of dramatisch. Ik zal deze mascara echter niet blijven gebruiken: binnen de kortste keren zit er helaas mascara op mijn oogleden en onder mijn ogen – ondanks dat het een waterproof mascara is. Wel positief: hij is niet op dieren is getest en is geurvrij en hypoallergeen. Deze mascara zit ook als full size product in de box kost normaal €19,24.

Figs & Rouge – Pro Clearance Micellar water

Beautybox Review

Om het tweede lipproduct te kunnen testen in de box, moest ik de So Susan lip creme verwijderen. Dat heb ik gedaan met de micellar water die in de Beautybox zat. De Figs & Rouge Pro Clearance Micellar Water heeft een heerlijke geur: rose water (one of my faves!) en cocos. Ik heb zo’n vermoeden dat dit mijn favoriete product uit de box van augustus gaat worden. Deze lotion verwijdert makeup, verfijnt de poriΓ«n, verzacht de huid, hydrateert en is geschikt voor de gevoelige huid: ideaal. Dit micellar water zit als full size product (180ml) in de box en kost normaal gesproken €16,80.

BeeBee Cosmetics – Tokyo Lipstick Berry Shake

Beautybox Review

Deze Tokyo lippenstift van BeeBee Cosmetics, in de kleur ‘Berry Shake’ bevat vitamine E en abrikozen boter. Hij voelt heel verzorgend op je lippen en heeft een licht roze kleur: niet transparant, maar echt baby pink. De kleur is vergelijkbaar met de MAC cremesheen Creme Cup. Heel mooi en zacht. De lippenstift zit als full size product in de box en kost normaal €23,95.

Mudmasky – Sleep Repair Renewal Nourishing

Beautybox Review

Mudmasky is een prachtig merk dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediΓ«nten. Ze leggen op hun website precies uit welke ingrediΓ«nten wat doen voor jouw huid: welke ingrediΓ«nten je poriΓ«n verfijnen, welke je huid hydrateren, welke huidveroudering tegengaan. etc. Dit Sleep Repair Renewal Nourishing Mask is een lichtgewicht overnight mask dat direct intrekt, omdat het een gel achtige formule is. Na twee nachten zie ik al resultaat: mijn huid voelt zijdezacht zacht aan als ik ‘s ochtends wakker word. Het masker zit als travel size in de box en kost normaal gesproken €17,25 (voor 15 ml).

Al met al ben ik super onder de indruk van alle individuele producten in deze box, maar ook van de box als geheel. Zoveel full size producten, van goede kwaliteit en super leuk om te experimenteren met nieuwe kleuren en kennis te maken met nieuwe brands. De prijs/wat je ervoor krijgt verhouding is waanzinnig: €92,60 aan producten voor slechts €14,95. Een echte aanrader dus! Alle producten uit de Beautybox zijn overigens ook los te bestellen.

Bestel jouw Beautybox hieronder:

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Wil je hier meer over weten? Lees dan de disclaimer.

Thank you for reading!

 

5 thoughts on “Beautybox Unboxing & Review: Augustus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.