De leukste cadeaus van The Giftstore

Moederdag komt eraan! The Giftstore heeft super mooie cadeaus voor haar. Maar ook voor hem. En voor een kleintje. En alles wordt super mooi ingepakt! Vandaag deel ik mijn favoriete cadeaus van The Giftstore. En ik heb een leuke kortingscode voor jullie! Dus lees gauw verder!

De leukste cadeaus voor een kleintje

Columns by Kari The Giftstore.nl cadeautjes

The Giftstore heeft super schattige cadeautjes voor baby’s en kleintjes. Ideaal ook als kraamcadeautje! Isaya kreeg de Sophie de Giraf verzorgingskit van The Giftstore. Er zit een miniverpakking face cream, body lotion, hair & body wash en een baby olie in. Ze ruiken erg lekker en gaan mee naar Curacao! Ook onwijs leuk: deze Sophie de Giraf giftset met bijtspeen of deze onwijs schattige newborn kledingset.

De leukste cadeaus voor haar

The Giftstore is ideaal als je op zoek bent naar een moederdag cadeautje! Ze verkopen onder andere heerlijke producten van het merk Natura Siberica. Natuurlijke cosmetica die vrij zijn van parabenen, siliconen, kleur- en geurstoffen en sodium lauryl sulfaat. Bijvoorbeeld deze doucheset, beautyset of hand- en voetencreme.

De leukste cadeaus voor hem

The Giftstore heeft ook hele mooie cadeaus voor mannen. Bijvoorbeeld deze prachtige scheerset of verzorgingsset van Mondial of hoe gaaf: dit baard verzorgingspakket. Ik ken ook wel een paar mannen die erg blij zouden zijn met deze onwijs mooie barset!

Kortingscode!

Columns by Kari The Giftstore kraamcadeau

The Giftstore logo

 

Bestel voor 1 mei een cadeautje bij The Gifstore en ontvang 10% korting met de kortingscode GIFT2017LENTE. Alles wordt mooi voor je ingepakt!

 

 

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

One thought on “De leukste cadeaus van The Giftstore

Leave a Reply