Nieuwe bio multi vitamines van VitaminFit | Review & 20% korting

Ik gebruik de nieuwe Bio Multi Capsules van VitaminFit sinds half mei. Hoogste tijd om mijn ervaring met en review van deze voedingssupplementen te delen! Goed om vooraf te weten: de nieuwe multi’s zijn niet alleen biologisch, maar net als alle andere supplementen van VitaminFit zijn ze ook veganistisch. Er zijn 3 varianten: de junior, de mama en de volwassene multivitaminen. In deze blog duik ik in de inhoud en verschillen van deze nieuwe capsules en deel ik mijn ervaring ermee! Dus als je op zoek bent naar een complete multivitamine, voor jou en je gezin, lees dan gauw verder. En ik heb een hele handige 20% kortingscode, voor de hele website van VitaminFit, zodat je een goed vooraad voedingssupplementen kunt inslaan!

3 nieuwe capsules van VitaminFit

Mocht je het even gemist hebben, Vitaminfit heeft half mei (2024) 3 nieuwe capsules uitgebracht. De multivitaminen zijn gemaakt van bio-actieve ingredienten met 30 greonten- en fruitextracten. Ze zijn 100% plantaardig en bevatten geen toegevoegde suikers, geur- of kleurstoffen.

Als je overigens niks wilt missen, schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief van VitaminFit. Zo blijf je niet alleen op de hoogte van nieuwe producten, maar ontvang je ook regelmatig kortingscodes en informatieve blogs over verschillende vitaminen, mineralen, gezonde voeding en lifestyle.

vitaminfit kortingscode

Met de code Kari20 krijg je tot 1 juli 20% korting op je bestelling bij VitaminFit.

Wat zit er in de multi‘s van VitaminFit?

Bio Multi volwassene

De multivitamine heeft een hele mooie, complete samenstelling. De capsules bevatten een compleet pakket van B vitaminen: B1, B2, B3, B5, B6, Biotine en B12 – 100% van je aanbevolen dagelijkse behoefte. Daarnaast bevatten de multi’s vitamine C en vitamine D3 (500% ADH). Qua belangrijke mineralen vind je in deze supplementen Koper, Chroom, Zink, Jodium, IJzer en Selenium.

vitaminfit capsules

Ik ben ontzettend blij met deze samenstelling, omdat de capsules, op omega 3 na, alles bevatten wat ik supplementeer. Als veganist neem ik altijd vitamine B12 en vitamine D. Dat is samen met omega 3 mijn heilige 3 eenheid die ik het hele jaar door slik. Tijdens de wintermaanden of als mijn weerstand of energie laag zijn, gebruik ik ook ijzer en vitamine C. Maar de aanvullingen van selenium, zink en Biotine zijn ook zeer welkom, in mijn plantaardige levensstijl. Ideaal, wat mij betreft.

Mijn ervaring – (wanneer) raad ik het aan?

Hoewel ik het super fijn vind dat ik bij VitaminFit mijn supplementen inname helemaal zelf kan samenstellen, door losse capsules en vloeibare vitaminen en mineralen in pure vorm, zodat ik niks overbodigs neem en van alles de best opneembare variant, zijn deze multi’s ook wel heel erg handig. Ik vind dat gemak, van 1 capsule en dan door met de dag, stiekem wel heel erg fijn. Zeker op dagen dat ik het druk heb of minder motivatie voel om goed voor mezelf te zorgen.

vitaminfit kortingscode

Met de code Kari20 krijg je tot 1 juli 20% korting op je bestelling bij VitaminFit.


Als je je herkent iemand die een druk of vol leven leidt, geen tijd of zin heeft om verschillende druppels of capsules te slikken of niet zo goed weet waar te beginnen met het verdiepen in supplementen, dan zijn deze Bio Multi’s dΓ© uitkomst. Je weet gewoon, met één capsule per dag (max 2) zit je goed. Een hele laagdrempelige manier om goed voor jezelf te zorgen. Ook als gezond en gevarieerd eten niet iedere dag of een tijdje niet goed lukt, om wat voor reden dan ook.

Bio Multi mama

β€œWat geweldig!” dacht ik, toen ik zag dat VitaminFit ook een mama variant had uitgebracht. Deze multi’s zijn voor mensen met een kinderwens, zwangeren en moeders die borstvoeding geven. Voor, tijdens en na de zwangerschap heb je extra ondersteuning nodig, bijvoorbeeld in de vorm van Folaat, de natuurlijke vorm van foliumzuur. Deze Bio Multi’s voor mamas bevat 400 mcg 5-MTHF foliumzuur (B11). Maar ook andere belangrijke voedingsstoffen, zoals ijzer, vitamine C en vitamine D. De doseringen in de capsules zijn speciaal afgestemd op moeder en foetus. Net als alle andere capsules en druppels zijn ze 100% vegan en bevatten ze geen toegevoegde suikers en zoetstoffen, geur-, kleur- of smaakstoffen, conserveermiddelen en natuurlijk alcohol. Ook zijn ze geschikt voor mensen die geen gluten, noten of lactose mogen.

vitaminfit review

Met de code Kari20 krijg je tot 1 juli 20% korting op je bestelling bij VitaminFit.


Lees ook: 7 heerlijke vegan groente tussendoortjes


Bio Multi junior

De junior capsules zijn multi’s die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van kinderen vanaf 6 jaar. De capsules bevatten de vitamines en mineralen die kinderen nodig hebben voor de groei van de spieren, botten, bindweefsel en tanden, de ontwikkeling van de cognitieve en leerfuncties, het energieniveau, een goede weerstand en ondersteuning aan het immuunsysteem. Het is niet altijd gemakkelijk om kinderen volwaardige maaltijden te laten eten, dag in dag uit. Alle ouders die ik ken doen hun uiterste best om hun kinderen iedere dag gezonde maaltijden en tussendoortjes voor te schotelen. Zoveel ouders staan iedere avond 3 verschillende maaltijden klaar te maken, om iedereen tevreden te houden en te garanderen dat iedereen zijn bouwstoffen binnen krijgt, zonder tranen, zonder dreigen en met toetje. Maar kinderen zijn nou eenmaal wispelturige eters. Dus dan zijn voedingssupplementen de ondersteuning en het vangnet dat je nodig hebt.

multi vitamine capsules vitaminfit

Onze ervaring – raden Isaya en Alela het aan?

Mijn dochters (bijna 6 en 9) krijgen al jaren de voedingssupplementen van VitaminFit. Ze vinden de druppels heel fijn, omdat ze bijna geen smaak hebben, ze overal doorheen gemengd kunnen worden en ze de druppels zelf op hun lepeltjes of door hun smoothie kunnen doen. Toen ze de capsules zagen dachten ze dus in eerste instantie β€œuhm, mam, wat moeten we dÑÑrmee?” Toen ik liet zien hoe gemakkelijk de capsules open konden en dat er poeder inzit die net zo gemakkelijk door hun smoothie kan, waren ze opgelucht en wilden ze het natuurlijk gewoon proberen.

Hun review: door een smoothie, yoghurt of pap is het helemaal prima. Gewoon los op een lepel met water vinden ze de smaak niet lekker. Dus als je een kind hebt dat nog geen capsules kan slikken is het goed om daar rekening mee te houden. Verder vind ik dezelfde voordelen gelden als voor mezelf, met de Bio Multi Capsules: het is ideaal dat je uit één capsule alles kunt halen wat je nodig hebt ter ondersteuning van je gezondheid!

capsules multivitamine vegan

Dont’forget! Met de code Kari20 krijg je 20% korting op je bestelling bij VitaminFit. Deze code is geldit tot 1 juli.

Columns by Kari

advertentie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.