Sieraden winnen! De mooiste armbandjes van Joie de Vivre

Januari is mijn verjaardagsmaand. En dat vier ik graag met een paar toffe winacties! Deze week kun je prachtige sieraden winnen van Joie de Vivre. Wil jij een handgemaakte armbanden set winnen? Lees dan gauw verder!

Sieraden hebben voor mij altijd een emotionele waarde. De sieraden die ik draag, draag ik al jaren. Soms komt er iets bijzonders bij. En allemaal hebben ze een verhaal. Zo kreeg ik mijn gouden armbandje van mijn vrouw, toen ik haar pas een maand kende. Zij was er toen al van overtuigd dat we voor elkaar bestemd waren. Mijn gouden kettinkje met een rood boontje eraan, kreeg ik als kind op Curacao, om mij te beschermen tegen het boze oog. Mijn oorbellen kreeg ik van mijn vader en mijn ringen dragen allemaal hun eigen belofte met zich mee.

En nu heb ik een nieuwe aanwinst. Of beter gezegd: drie nieuwe aanwinsten! Handgemaakt door Jamie, van Joie de Vivre. Ze zag mijn Instagram en wist gelijk met welke kleuren ik mooi zou vinden. Daar is Jamie goed in: haar sieraden aanpassen op de persoon en de situatie of gelegenheid. Misschien wil je een mooie herinnering vastleggen of iemand laten weten hoeveel je om haar geeft. Haar armbandjes zijn perfect om te “stacken” en combineren, maar ook heel elegant op zichzelf.

De sieraden van Joie de Vivre kun je bestellen via joiedevivrejewels@gmail.com. Bekijk Jamie’s Facebook en Instagram om te zien welke kleuren en opties er zoal mogelijk zijn! De sieraden beginnen vanaf €6,95.

Joie de Vivre

Wil jij deze mooie sieraden winnen?

Sieraden winnen

Bovenstaande armbanden set van Joie de Vivre mag ik weggeven. Wil jij winnen? Zorg dan dat je mij en Jamie liked op Facebook. En laat natuurlijk even een leuke comment achter om te laten weten waarom je meedoet!

Over Joie de Vivre

Joie de Vivre jewels is opgericht door Jamie. Ze ontwerpt en maakt de sieraden voor haar klanten allemaal zelf. Wat begon als een hobby is inmiddels een echt bedrijf geworden. Joie de Vivre staat voor persoonlijke, met aandacht en veel liefde gemaakte sieraden. Ze gelooft in vakmanschap en unieke items, hier is ze dan ook altijd naar op zoek. Op het moment is er nog geen webshop live  maar hier wordt hard aangewerkt, gezien ze de komende maanden met een vernieuwd concept komt. Hou haar dus in de gaten!

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Lees mijn disclaimer voor meer informatie!

3 thoughts on “Sieraden winnen! De mooiste armbandjes van Joie de Vivre

  1. Oeh jaaaa ik doe mee! Gefeliciteerd met je verjaardag 💖 (alvast) de armbandjes zijn echt prachtig! En roze, mijn lievelings kleur 💖

  2. I’m in! Net comment gepost op Facebook onder jouw post – gefeliciteerd met je verjaardag en jouw blog! Top!!

Leave a Reply