The Ohm Collection: Natuurlijke Deodorant Crèmes + Winactie!

Ik heb weer twee pareltjes gevonden, in de categorie Natuurlijke Deodorant! De natuurlijke deodorant crèmes van The Ohm Collection zijn luxueuze deo’s, die heerlijk ruiken en er prachtig uitzien. De afgelopen maand heb ik de Orange Blossom en de True Cardamon getest. In deze blog vertel ik je meer over het merk en de geuren. En kun je zelf een natuurlijke deodorant crème winnen, ter waarde van €24,-. Dus lees gauw verder!

The Ohm Collection

The Ohm Collection  – verkrijgbaar bij De Groene Drogist – is een Nederlands merk dat natuurlijke producten maakt die goed zijn voor mens & milieu. Ze hebben tot nu toe deodorants, dag- en nachtcrèmes, bodylotion, roll-on parfum oliën en zonnebrand in hun collectie. Het merk is helemaal natuurlijk, dierproefvrij en vegan. Ze maken gebruik van exclusieve, essentieel olieën en – daar ben ik uiteraard ook gevoelig voor – hun verpakkingen zijn prachtig!

De natuurlijke deodorant crèmes komen in vijf geuren. Daarnaast hebben ze ook een grote collectie deodorant poeders. De deo crèmes komen in mooie flesjes met een super handig twist-pompje. Daarmee kun je heel goed doseren. Je smeert de crème vervolgens op zoals je ook bijvoorbeeld bodylotion smeert.

The Orange Blossom

The Orange Blossom deo crème komt in een roze verpakking. Dus natuurlijk moest ik die eerst proberen. De geur is zoet, maar niet in de categorie “mierzoet”. Meer volwassen – het ruikt naar bloemen en het is een hele frisse geur. Je blijft er aan ruiken: een geur met veel lagen. Echt zalig.

True Cardamon

True Cardamon komt in de licht groene verpakking. Ik had eerlijk gezegd geen idee wat kardemom was. Maar het is een peulvrucht van een kruidachtige struik en familie van de gember. Het is ook een zoete geur, maar met een scherper randje. Heel rijk en fris en diep. The Ohm Collection heeft hier echt iets unieks en bijzonders te pakken.

Aanrader?

De geuren van The Ohm Collection zijn het meest speciale aspect en echt, werkelijk zalig. Verder vind ik het pompje echt briljant. Misschien moet je even wennen aan het idee van je deodorant opsmeren, in plaats van aanbrengen met een stick of spray. Maar zie het als bodylotion: gewoon nog een plek die je insmeert. De crème voelt heel aangenaam, niet plakkerig of vet. Het trekt ook snel in en ik krijg geen witte strepen.

Winnen!

Wil jij graag The Orange Blossom deo crème winnen? Laat dan een comment achter onder deze blog waarom je wilt winnen. Als je zowel mij als De Groene Drogist volgt op Instagram maak je extra kans! Ik maak de winnaar uiterlijk 26 juni 2018 bekend!

11 thoughts on “The Ohm Collection: Natuurlijke Deodorant Crèmes + Winactie!

  1. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! En.. 26 juni is mijn verjaardag . Dus wie weet!🍀☺️

  2. Jaa!! ik doe graag mee. Klinkt als een bijzonder merk en lekkere geuren!

  3. Oh wat een leuke post, en een mooie site! Keep it up! ik doe graag mee aan de winactie 😊

  4. Ik ben zooo ontzettend benieuwd naar deze producten en jouw blog helpt al enorm. Sinds kort ben ik vegan en ik ben zelf dus nu een beetje op ontdekkingstocht. Zou erg leuk zijn om alvast een duwtje in de goede richting te krijgen door het winnen van deze producten. Ik blijf toch een arme student ;).

  5. Ik zou deze graag willen uitproberen. Onlangs de poedervariant besteld, maar dit werkt niet voor mij. Het poeder zorgt voor troep op de grond en ik werd nog wat nat onder de oksels gedurende de dag. Wellicht werkt de creme versie fijner en beter voor mij.

  6. Ik vind het belangrijk om een bewuste keuze te maken in de producten die ik gebruik, maar toch heb ik nu al een aantal keer gehad dat ik een ‘fair’ beautyproduct weg moest doen omdat hij toch niet zo goed werkte als mijn vorige product. Zonde, en het helpt me niet om de volgende keer weer voor een goed product te gaan. Ik zou deze dus graag willen proberen om te zien of het werkt, wat zou het fijn zijn om deze als vervanging te kunnen gebruiken!

  7. Een natuurlijke, heerlijk ruikende deo? Klinkt goed! Die zou ik graag willen winnen om te proberen.

  8. Leuke actie, ziet er geweldig uit. Heb helaas de perfecte natuurlijke deo nog niet gevonden, hoop dat dit misschien DE voltreffer is en wil hem graag proberen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.