Het Magneet Masker van Milky Dress: Bijzondere Modder uit de Dode Zee

Een masker dat je met een magneetje van je gezicht verwijdert. Hoe bizar klinkt dat? Ik wist niet wat ik zag, de eerste keer dat ik dit magneet masker in actie zag, op een PR event. Natuurlijk wilde ik dat even uitgebreid thuis testen. Het magneet masker van Milky Dress is gemaakt van natuurlijke modder uit de Dode Zee. Het belooft een gladdere, heldere huid. Nieuwsgierig hoe dit bijzondere en luxueuze Black Luster Mask werkt? Lees dan gauw verder!

Milky Dress Black Luster Mask

Het Black Luster Mask van Milky Dress is gemaakt van modder uit de Dode Zee. Het bevat 24 mineralen, die reinigend, hydraterend en voedend werken. 12 van deze mineralen zijn kostbare ingrediΓ«nten die nergens anders in zeewater voorkomen. Het masker is magnetisch. Je ontvangt een magneetje bij het masker, waarmee je het masker van je gezicht verwijdert. Het Black Luster masker moet je huid een jongere uitstraling geven, intensief voeden en gladder maken. Het masker kost €75,00 bij Esthetic Health.

Mijn ervaring met het magneet masker

Wie vindt het nou niet leuk: een masker dat je met een magneet moet verwijderen? Natuurlijk was ik gelijk geΓ―ntrigeerd. En omdat Milky Dress dierproefvrij is, wilde ik het graag testen.

Het masker komt in een mooie, luxe verpakking. Het pakketje bevat een glazen pot (50 ml), een spateltje om het masker mee aan te brengen en een sterk magneet, waarmee je het masker weer van je gezicht verwijdert. Het masker is grijs/zwart en heeft een korrelige structuur.

Je brengt het masker aan op een schone huid. Laat de huid om je ogen en lippen vrij.Β Na het aanbrengen laat je het masker een minuut of 5 zitten.

Na 5 minuten doe je een stukje keukenpapier of een tissue om het magneetje en houd je het magneetje bij je gezicht. Het magneetje “zuigt” vervolgens het masker van je gezicht, terwijl je je gezicht nauwelijks aanraakt. Het masker wordt volledig verwijderd op deze manier: je hoeft niet te scrubben of boenen.

Daarna masseer je nog een minuutje je gezicht, zodat alle effectieve ingrediΓ«nten goed in je huid kunnen trekken. Je kunt het masker 1-2 keer per week gebruiken.

[easy-image-collage id=19727]

Aanrader?

Even los van het “wow cool!” effect, maakt het magneet masker je huid inderdaad super zacht. Het is een zeer hydraterend masker. Het is verzorgend en voelt prettig aan. Het zachte laagje, heeft ook een soort filter effect: je poriΓ«n zijn direct schoner en kleiner. Ook fijn is dat het maar 5 minuten hoeft in te trekken, waardoor je het gemakkelijk ‘s ochtends kunt doen. Je huid is dan gedurende je drukke, lange dag verzorgd en beschermd. Het Black Luster Mask is absoluut geen gimmick: ik raad het zeker aan!

Columns by Kari

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.