Winactie! Oogschaduw palette van Makeup Revolution

Over twee weken is de Sint weer in het land. Dikke kans dat je al aan het nadenken bent wat je voor iedereen gaat kopen. Hier staat ook al een hele tas verstopt met cadeautjes voor de meisjes. Maar ik wil ook graag een van jullie blij maken met een mooi cadeau. Daarom geef ik een oogschaduw palette van Makeup Revolution weg! Dit is een van mijn favoriete dierproefvrije merken. Doe je mee met de winactie?

Winactie Oogschaduw Palette Makeup Revolution

Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je dat ik dol ben op Makeup Revolution. Het is een heerlijk feel good & cruelty free makeup merk. Daarom hoefde ik niet lang na te denken over een leuke Sinterklaas winactie. Ik maak graag een van jullie blij met een prachtig oogschaduw palette van Makeup Revolution. De oogschaduw paletten van Makeup Revolution zijn super gepigmenteerd, heerlijk kleurrijk en perfect voor de feestdagen.


Bekijk hier mijn blog over het Mermaids Forever oogschaduw Palette

Bekijk hier mijn blog over het Beyond Flawless oogschaduw Palette


Hoe kun je meedoen met de winactie?

Meedoen is heel simpel:
  1. Ga naar de Facebook pagina van Columns by Kari
  2. “Like” de pagina [let op: geen like = geen deelname!]
  3. Zoek het bericht op van deze winactie en laat een comment achter waarin je laat weten dat je wilt winnen
  4. Als je het bericht deelt op je eigen Facebook pagina maak je extra kans!
Tot wanneer kun je meedoen?

De Sint meert over precies twee weken, op 18 november 2018, aan in Amsterdam. Op die dag zal ik de winnaar bekend maken. Je hebt tot 12:00 uur ‘s middags de tijd om mee te doen. Daarna sluit de winactie. De winnaar zal s’ avonds bekend worden gemaakt op Facebook en Instagram en ontvangt een privΓ© berichtje. Let op: de winnaar moet binnen 24 uur reageren, anders gaat de prijs naar een andere make-up lover. Je kunt meedoen met deze winactie als je woonachtig bent in Nederland.

Succes!

Columns by Kari

One thought on “Winactie! Oogschaduw palette van Makeup Revolution

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.