BeeCare Beauty Mystery Box Unboxing & Winactie!

Een beautybox met een minimale waarde van €100 die slechts €25,- kost. Natuurlijk ben ik daar wel nieuwsgierig naar. Ik vind het zo leuk om een mystery box te ontvangen en unboxen. Je weet niet precies wat er in zit, maar dat het lekker, leuk & fijn is, dat is wel bijna een gegeven. In deze blog unbox ik de BeeCare Beautybox. Wil je weten wat er precies in zat en of ik deze box aanbeveel? Lees dan gauw verder!

Over BeeCare

BeeCare is verkoopt verschillende beautyboxen. Ze hebben onder andere een Beauty Mystery box, een Make-up Mystery Box, een BFF beautybox, een Love Beauty Surprise box, Moeder- en Vaderdagboxen, een afslankbox en een Birthday box. In deze themaboxen zitten diverse make-up, skincare en gezondheids- gerelateerde producten – zowel full size als sample size. In plaats van de volle pond, betaal je een fractie van de productwaarde. De Make-up Mystery Box is bijvoorbeeld gevuld met minimaal 5 fullsize producten + 2 bonusitems, ter waarde van €100, maar je betaalt slechts €25.

Waar let ik op bij een unboxing?

Waar ik natuurlijk vooral nieuwsgierig naar ben is:

  • Hoe is de verpakking/ uitstraling?
  • Hoeveel producten zitten er in de box?
  • Zijn het full size producten of samples [wat is de verhouding]
  • Hoe natuurlijk zijn de producten?
  • Hoe vegan zijn de producten?
  • Zijn alle merken cruelty free?
  • Hoe bevallen de producten? Zijn het beautyproducten die ik echt zou gebruiken?

Wat zit er in mijn BeeCare beautybox?

Omdat ik alleen dierproefvrije & zoveel mogelijk natuurlijke cosmetica gebruik, heb ik dat aangeven bij BeeCare en daar hebben ze rekening mee gehouden. Fijn dat dit kan!

Wat zit er in mijn BeeCare Beautybox
De volledige inhoud van mijn BeeCare Beautybox
In mijn BeeCare beauybox zit:

Full size producten

  • H2O+ SPA Sea Marine Triple Butter Body Cream [240 ml]
  • H2O+ SPA Sea Marine Triple Butter Sugar Srub [240 ml]
  • H2O+ SPA Hand and Nail Cream [60 ml]
  • H2O+ SPA Sea Salt Hydrating Body Butter [60 ml]
  • H2O+ Sea Pure Deep Moisture Cream [50 ml]
  • LR Aloe Via Aloe Vera Protecting Popolis Cream [100 ml]
  • Body Drench Juicy Mango Body Lotion [236 ml]
  • Abba Smoothing Blow Dry Lotion Hair Care [150 ml]
  • BellΓ‘pierre Cosmetics XII Eyeshadow Palette GO Natural
  • IQ Cosmetics Mascara
  • IQ Cosmetics Oogpotlood
  • 2 x Khroma Beauty tinted lip gloss

Samples

  • OxyOgen Day Dream
  • OxyOgen Night Cream
  • 2 x RiviΓ¨ra Maison Wake-up Call Shower Cream
Wat is de productwaarde van de beautybox?

Omdat het geen merken zijn die je in iedere drogist of webshop kunt vinden, is het lastig om van ieder product de prijs te vinden. Maar op de website van BeeCare kun je van sommige producten nazoeken wat de individuele prijzen zijn. Je kunt sommige producten namelijk ook los bestellen. Stel je bent helemaal fan geworden van een merk of product uit je Beautybox, dan kun je deze gewoon los kopen. De totale waarde van mijn beautybox lang sowieso ruim boven de €150,-.

Wat vind ik van de producten?

Hoewel ik het liefst direct in de oogschaduw duik, verdiep ik mij eerst in het merk met de meeste producten in de box: H2O+. Op de website van H20+ lees ik dat de producten [grotendeels] vegan zijn en sowieso vrij zijn van parabenen, ftalaten en minerale oliΓ«n. Hun animal testing statement is waterdicht:

“H2O+ Beauty does not test on animals nor do we ask others to test products or ingredients on animals on our behalf.  H2O+ Beauty does not sell products into countries that require animal testing for cosmetic products.”

H2O+ huidverzorging
H2O+ huidverzorging

Ik krijg als blogger wekelijks bodylotions en andere huidverzorging binnen. Om verspilling te voorkomen, maak ik niet alles gelijk open. Ik kijk eerst wat ik nodig heb en de rest bewaar ik of geef ik weg. Van het merk H2O heb ik de hand & nail cream geopend en getest en die vind ik fijn: hydraterend en plakt niet. De H2O+ Sea Pure Deep Moisture Cream ga ik ook zeker testen: hij bevat 98% natuurlijke ingrediΓ«nten en is 100% vegan en biodegradable.

De LR Aloe Vera Cream zie er goed uit (79% Aloe Vera) bewaar ik voor de zomer: ideaal als aftersun. De Body Drench bodylotion ziet er niet uit als een product dat ik snel zou gebruiken. De website van het merk geeft weinig inhoudelijke informatie en ook de verpakking vertelt mij niet wat ik wil weten. De lipgloss van het merk van de Kardashians is fijn: ik heb er eentje opengemaakt en die is hydraterend, geeft een mooie gloss en smaakt naar honing.

Makeup in de BeeCare Beautybox
Makeup in de BeeCare Beautybox

De make-up producten van iQ Cosmetics verwarren mij een beetje: ik kan de website van het merk niet vinden en dus niet achterhalen hoe natuurlijk/vegan/dierproefvrij het is. Het haarproduct in de BeeCare Beautybox, van het merk Abba is 100% vegan, vrij van synthetische kleurstoffen, parabenen en sulfaten. Het is een lichtgewicht anti-frizz lotion, dus ik denk dat die wel op onze plank terecht komt.

En dan het product waar ik het meest nieuwsgierig naar was: de 100% minerale oogschaduw van BellΓ‘ouerre cosmetics. De kleuren zijn heel mooi en naturel: echt kleuren die ik graag gebruik. De pigmentatie is niet wham-bam in your face, maar er is wel een goede pay off. Je kunt met dit palette een mooie daily look creΓ«ren. Ik denk dat hij nog wel een keer voorbij zal komen in een make-up routine!

Eindoordeel

De doos zit bombol producten en de productwaarde is giga. Super leuk als je jezelf wilt verwennen, je beauty voorraad wilt stacken of een origineel cadeau zoekt. Maar ook leuk om bijvoorbeeld samen met vriendinnen te bestellen: er zit altijd voor iedereen wel wat in! De doos zelf is mooi: stevig, toffe gele kleur, leuk bijen logo. Er zat een beschermend stuk plastic in de doos: die mag van mij vervangen worden door papier. Verder vind ik het fijn dat je persoonlijke voorkeuren, zoals de waarde die ik hecht aan natuurlijke producten, kunt doorgeven. Je de Beauty Mystery Box hier kopen.

BeeCare Beautybox Winactie!

Wil jij ook een beautybox van BeeCare uitproberen? Dan kun je uiteraard een van de dozen bestellen! Maar je kunt ook tot 21 mei mee doen met de winactie. Ik mag één BeeCare Beautybox weggeven. Laat een comment achter onder deze blog en maak kans op een jouw eigen BeeCare Beautybox!

Dankjewel voor het meedoen allemaal! De winactie is gesloten [21/5]. De winnaar is Kelly!

Columns by Kari

Products were gifted

22 thoughts on “BeeCare Beauty Mystery Box Unboxing & Winactie!

  1. Dit zien er fijne produchten uit. Ik zou ze graag willen winnenπŸ€. Beterschap voor jezelf en je dochtertje .

  2. Ohh heel leuk! Wat een fijne spulletjes, lijkt me een feest om uit te pakken! Ik waag een gokje om hem te winnen 😊

  3. Ik doe graag mee! Verwaarloos mezelf een beetje in het hele (nieuwe) moederschap met twee haha ; -) dus fijn cadeautje voor mezelf dan!

  4. Wauw! Dit wΓ­l je toch hebben! Geweldig! Met een baby van 8 maanden oud in huis kom je weinig toe aan slaap, dus een frisse look kan ik wel gebruiken, en daar zouden deze top producten zeker aan mee werkenπŸ’ͺ🏻.
    Liefs Kelly @kelkenzrhez

  5. Wow, hoe heerlijk om mijzelf mee te verwennen straks na de bevalling van onze 2e dochter die elk moment kan beginnen! Zou deze box heeeeel graag winnen!

  6. wat schrijf je toch leuk en wat een mega leuke box! mega lief dat je weer iets mag weggeven!

  7. Oeh, ik waag graag een kansje om dit heerlijke pakket te winnen!! Kan ook wel wat me-time gebruiken na de bevalling en de bijbehorende nachten *gaap* 😊

  8. Deze box ziet eruit als een feestje, maar dan zonder taart! Kan wel een verwen momentje gebruiken en dat puntje taart haal ik er dan zelf wel bij πŸ˜‰ ga duimen draaien hier. Liefs Kim @mom.and.wildkids

  9. Deze box ziet eruit als een feestje, maar dan zonder taart! Ik kan wel een verwenmomentje gebruiken en dat puntje taart haal ik er dan zelf wel bij. Uit naam van mijn poriΓ«n doe ik dus mee met deze winactie. Duimen draaien hier.

    Liefs Kim. @mom.and.wildkids

  10. Klinkt als een goeie deal zeg! En leuk idee inderdaad ook om zoiets als kadootje voor iemand te kopen… zou niet zo snel op het idee komen! Enne natuurlijk waag ik ook heeeeeel graag een gokje!

  11. Jaa! Ik doe graag mee! Lijkt mij heerlijk en leuk om te delen met vriendinnen!

  12. Dit wil denk iedereen wel! Het lijken me hele fijne producten. ik vind het altijd fijn om iets nieuws te proberen en te ontdekken. Ik ben er erg nieuwsgierig naar en zou me er graag mee laten verrassen πŸ˜‰

  13. Ooh wat een heerlijke winactie! Ik ben al tijden op zoek naar goeie nieuwe skincare en deze box lijkt me fantastisch om nieuwe spulletjes te proberen πŸ’–

  14. Hoe tof, een box vol heerlijke producten die ook nog eens natuurlijk zijn (voor mij een must!). Dat wil ik wel graag eens uitproberen. Hopelijk zo weer nieuwe merken aan mijn en mijn dochters assortiment toevoegen ❀️

  15. Ooooooo wat zou het 🎁 zijn als ik zo’n pakket win! We hebben een biologisch bedrijf en eet zelf glutenvrij en melkvrij en probeer zo gezond, biologisch mogelijk te eten zo zijn we steeds meer met mens en dier bezig en beter voor het milieu. Inwendig zijn we al heel goed bezig. Dus nu ook uitwendig nog. Super actie!😍

  16. Ooh heel gaaf! Ik doe graag mee. Stap voor stap probeer ik steeds duurzamer te leven…nu is het tijd om mijn make up natuurlijker & dierproefvrij te maken πŸ˜‰

  17. Altijd leuk om nieuwe producten uit te proberen en nieuwe merken te leren kennen! Ik doe mee πŸ˜ŠπŸ™†πŸΌβ€β™€οΈ

  18. Ben heel erg benieuwd om eens andere producten te proberen die ik niet ken. Mijn ❀️ liefde voor natuurlijke verzorging en cosmetica als Dr. Hauschka therapeut weerhoudt me niet om nu een commentπŸ˜‰πŸŒΏachter te laten. Warme groet van Christel🌹

  19. Tof dat je een aantal wensen voor de box door kunt geven. Ik zou hem graag winnen.

  20. Mijn favoriete creme (aloe Vera propolis) zit hier tussen! Genoeg reden voor mij om mee te doen aan deze super toffe winactie! Ook altijd leuk om nieuwe producten uit te testen. Fingers crossed!

  21. Oh ik ben net op tijd! En gelukkig maar want hoe LEUK is deze winactie!! En wat goed dat dit niet gebruikt wordt op dieren🐝, het zijn geen popjes natuurlijk! Ik doe super graag mee.
    Liefs!❀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.