De mooiste veganistische schoenen van Will’s Vegan Shoes

Ik mocht een paar veganistische schoenen van Will’s Vegan Shoes uitkiezen en ooo jongens, wat was dat smullen. De eerlijke, diervriendelijke, milieuvriendelijke Γ©n betaalbare stappers van dit Britse merk zijn echt prachtig. In deze blog vertel ik meer over Will’s Vegan Shoes en laat ik zien welke veganistische schoenen ik heb uitgekozen!

Over Will’s Vegan Shoes

veganistische schoenen

Will’s Vegan Shoes verkoopt veganistische schoenen. Dat betekent dat er er geen leer van dieren wordt gebruikt. Ze maken ook kleding, van veganistisch wol, vegan merino wol en vegan cashmere. Verder maakt Will’s Vegan Shoes prachtige, veganistische accessoires: tassen, riemen, portemonnees en meer. Het bedrijf Γ©n de producten zijn klimaat neutraal. Dat wil zeggen dat ze al hun uitstoot en milieubelasting compenseren. Ik ben echt verliefd geworden op dit bedrijf en de producten. Ze hebben zoveel mooie, duurzame en eerlijke keuzes. Will’s Vegan Shoes verzendt internationaal en als je je opgeeft voor de nieuwsbrief zijn je verzendkosten gratis!

Mijn veganistische schoenen

Will's Vegan Shoes

Ik mocht een paar veganistische schoenen van Will’s Vegan Shoes uitkiezen en wat was dat moeilijk: zoveel mooie damesschoenen hebben ze! [Ook heel veel prachtige keuze voor de mannen!] En zo verbazingwekkend betaalbaar. Ik koos uiteindelijk voor deze zwarte open heel slippers. Dit paar miste in mijn collectie. Als je mijn blogpost over mijn garderobe hebt gelezen, weet je dat ik mijn kledingkast over de jaren heb opgebouwd, door middel van diepte investeringen in stukken, in mijn favoriete tinten en kleuren, waar ik eindeloos mee kan combineren. Zo probeer ik op een duurzame manier om te gaan met mijn liefde voor kleding, schoenen, tassen en andere accessoires.

veganistische schoenen

Deze open heel slippers lopen zalig. Ze zijn zacht en je kunt er eindeloos op rondhobbelen. Geen blaren, geen inloop-werk, gewoon gelijk als gegoten aan je pootjes. Zo fijn. Ze zijn soepel en stijlvol en ontzettend goed gemaakt. Alles klopt gewoon. Will’s Vegan Shoes doet in geen enkel opzicht onder aan mijn leren schoenen. Er zitten alleen maar voordelen aan deze veganistische schoenen, omdat ik zeker weet dat er geen dieren en mensen hebben hoeven lijden voor mijn schoenen en dat het milieu niet onnodig is belast.

Op weg naar een dier- en milieuvriendelijke garderobe

Will's Vegan Shoes

De afgelopen jaren heb ik veel aangepast in mijn dagelijks leven, om duurzamer en groener te gaan leven. Het begon, jaren geleden, met plantaardig eten en houten speelgoed. Daarna zijn we overgestapt op natuurlijke cosmetica, wasbare luiers en ecologische schoonmaak- en afwasmiddelen. Momenteel proberen we steeds meer plastic-vrij te leven. Diervriendelijke, milieuvriendelijke en fair trade kleding staat al heel lang op mijn lijstje. Door te investeringen te doen in een garderobe die decennialang meegaat, was ik aardig op weg. Maar die investeringen zelf kunnen beter voor mens, dier en milieu. Will’s Vegan Shoes is een goede plek om te beginnen!

Columns by Kari

ad- gifted

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.