Nieuwe telefoonhoesjes & powerbank van Casetastic

Ooo… hoe vaak ik dat ding niet laat vallen! Ik kan echt niet zonder een stevig en beschermend telefoonhoesje. Maar wel een leuke natuurlijk! Ik word zo blij van mooie telefoonhoesjes. In deze blog deel ik een aantal van mijn favoriete telefoonhoesjes van Casetastic. Casetastic heeft beschermende hoesjes voor smartphones en tablets en ze verkopen ook hele mooie powerbanks. 

Over Casetastic

Casetastic produceert beschermhoesjes voor je smartphone met prachtige en unieke designs. Ze werken samen met lokale en internationale ontwerpers om de hoesjes te ontwerpen. Casetastic heeft verschillende collecties waaruit je kunt kiezen. Een paar van mijn favoriete collecties zijn Natuur, Illustraties, Marmer en Abstract, maar er is nog veel meer. Casetastic heeft telefoonhoesjes voor Apple, Samsung, Huawei en Motorola. Je kunt kiezen uit softcovers, dual snap cases en wallets. Softcovers zijn hele lichtgewicht, flexibele hoesjes. De dual snap cases hebben een extra [losse] flexibele rand. Hierdoor heb je nog meer bescherming voor de zijkant van je telefoon. De wallets zijn hoesjes met een beschermend jasje aan de voor- en achterkant van je telefoon. 

Goed om te weten: Casetastic heeft gratis verzending!

Marmeren telefoonhoesjes

marmeren telefoonhoesjes

Natuurlijk ging ik eerst snuffelen bij de marmeren hoesjes. Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je dat ik een zwak heb voor marmer en marmerlook. Het is stijlvol, rustig, elegant en tijdloos. Ik koos een dual snap case met roze marmer. Ik vind deze zo mooi! Ik zou dit zΓ³ als wallpaper op de muur willen hebben. Omdat het een tweedelig telefoonhoesje is, beschermt hij de zijkant en de achterkant van je smarthone. Er zijn uitsparingen voor bijvoorbeeld je camera en oplader en de knoppen zijn beschermd. Het hoesje is heel licht en makkelijk schoon te houden.

telefoonhoesje marmer
bijzondere telefoonhoesjes

Maar misschien vind ik deze Blue Marble softcover nog wel mooier. Het doet me denken aan een bijzondere steen in de Caribische zee. Zulke mooie en heldere kleuren. Omdat het een softcover is, is het een flexibel hoesje. Het telefoonhoesje heeft een goede pasvorm: je klikt je smartphone er in een paar seconden in. Je knoppen zijn uiteraard ook beschermd en er zijn uitsparingen voor je camera en poorten. Fijn ook is dat de prijzen net zo zacht zijn als de hoesjes. De softcovers kosten tussen de 10 en 15 euro en worden ook gewoon gratis verzonden.

blauw marmer

Telefoonhoesjes met illustraties

telefoonhoesjes met cactussen

Jullie weten dat ik een #crazyplantlady ben. En als je ons op Instagram volgt, heb je misschien wel gezien dat ik sinds een paar maanden ook een #cactuslady ben. Toen we nog op CuraΓ§ao woonden, hadden we altijd veel cactussen in de tuin. Dus ik besloot ook hier een soort cactustuintje aan te leggen. Daarom viel ik natuurlijk gelijk als een blok voor dit dual snap cactushoesje. Een beschermend hoesje dat een fijn, zomers gevoel geeft. Ik word hier zo blij van! En ideaal dat het een dual snap case is, want in de zomer zijn we heel veel buiten en dan kan mijn Iphone wel wat extra bescherming gebruiken.

Casetastic telefoonhoesjes

Powerbank 

powerbank met print

Ik vind het geen fijn idee om zonder batterij te zitten als ik op pad ben. Als ik buiten ben, ben ik natuurlijk bijna altijd met mijn dochters en ik wil dan kunnen bellen als er iets is, een foto kunnen maken als ik dat wil en iets kunnen opzoeken als dat moet. En okΓ©, misschien ben ik ook gewoon een beetje verslaafd aan mijn smartphone. Met deze gave powerbank kan ik thuis en onderweg mijn Iphone opladen. Het is een super licht dingetje, met 4.000 mAh-vermogen, dat er ook nog eens onwijs leuk uit ziet. Amsterdam is en blijft toch wel mijn favoriete stad. Als ik langs de Amsterdamse grachten loop voel ik mij thuis – een gevoel dat zelfs na bijna 18 jaar in Nederland wonen nog altijd niet vanzelfsprekend is.

powerbank Casetastic

Wil jij ook een leuk en beschermend hoesje shoppen voor je smartphone of tablet of ben je op zoek naar een mooie powerbank? Neem dan een kijkje op casetastic.nl

Columns by Kari

Ad [paid]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.