De 10 zonnigste telefoonhoesjes voor de zomer

In de blogpost van vandaag gaan we even lekker zomers zwijmelen over telefoonhoesjes. Als je mijn blog al een tijdje volgt weet je dat ik een zwak heb voor mooie telefoonhoesjes. Daarom heb ik de 10 zonnigste en hippe telefoonhoesjes voor zomerse dagen op een rij gezet. Kijk je mee?

Hippe telefoonhoesjes voor de zomer

Ik ben de website van Casimoda afgestruind voor de meest zomerse hoesjes. Ik heb gezocht op Apple 8 telefoonhoesjes, want die heb ik. Maar ze hebben natuurlijk voor alle merken en modellen hippe telefoonhoesjes.

1. Let's get lost
hippe telefoonhoesjes van Casimoda

Heerlijk op pad in de zomer, dat is toch wat je wilt. Niet echt verdwalen natuurlijk. Maar gewoon wel even lekker kwijt zijn voor de drukte van alledag. Los(t) zijn van deadlines, sociale verplichtingen, het huishouden. Gewoon lekker met je familie of vrienden de zon tegemoet karren.

2. Summer Girl
hippe telefoonhoesjes

Dit is eigenlijk wel mijn favoriet. Misschien omdat ik deze outfit zΓ³ zou dragen. Heerlijk. Echt een ultiem zomers telefoonhoesje.

3. Go sit on a cactus
Go sit on a cactus

De eerste keer dat ik deze quote las, moest ik zo lachen. Dit is echt my kind of humor. Of ik er als moeder van twee mee weg kom, I don’t know. Maar ik vind ‘m wel echt heel leuk.

4. Brave cactus
cactus hippe telefoonhoesjes

OkΓ©, vooruit, ook nog even een paar brave cactussen. Gewoon omdat cactussen super leuk zijn [ik heb een cactus collectie in huis waar ik heel trots op ben].

5. De oceaan
oceaan hippe telefoonhoesjes

Ik vind deze zo mooi! Een prachtige Caribische zee. Natuurlijk vind ik dat een ultiem zomers hoesje! Deze hippe telefoonhoesjes heb je overigens in glas en in siliconen.

6. Say yes to new adventures
wanderlust telefoonhoesje

Deze is ideaal voor de wanderlustigen onder ons. Echt een toffe tekening en als je zo’n tekst op je telefoon hebt staan, kijk je er iedere dag naar en word je er dus steeds aan herinnerd om wat vaker ja te zeggen tegen het leven.

7. LA Summer Vibe
LA summer vibe

Dit is echt het ultieme LA summer vibe telefoonhoesje. Gewoon een simpele, maar fijne klassieker.

8. Airplain mode
airplain mode

Natuurlijk zou je dat eigenlijk moeten doen, in de vakantie. Je telefoon op Airplain modus zetten. Maar je hebt je telefoon wel nodig om foto’s te maken van je reizen. En dan heb je natuurlijk een mooi telefoonhoesje voor nodig…

9. Parelmoer Marmer
parelmoer marmer hippe telefoonhoesjes

Ik zat te twijfelen tussen jungle hoesjes, een wereldkaart en een gouden ananas. Allemaal heel zomers. Maar eigenlijk is marmer gewoon het hele jaar door fijn en mooi. Ik heb deze print en hij past overal bij.

10. Maak je eigen hoesje
ontwerp je eigen hippe telefoonhoesjes

Wil je liever jouw eigen zomerse foto op je telefoon? Je kunt natuurlijk ook zelf super hippe telefoonhoesjes ontwerpen. Ook fijn voor de regenachtige herfst en koude winter: lekker terugkijken en zwijmelen over de warme zomermaanden.

Welke vind jij het mooist?

Columns by Kari

Paid

One thought on “De 10 zonnigste telefoonhoesjes voor de zomer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.