Een jaar lang gratis feelgood films kijken! Winactie WithLove

Het is koud en donker buiten, maar binnen zitten we gelukkig lekker warm en knus. Ik kijk bijna nooit tv, alleen series en films via streamingdiensten. Geen reclame en gewoon on demand. Echt een fijne ontspanning, als de meisjes naar bed zijn! Ik heb nu een streamingdienst ontdekt met alleen maar romantische feelgood films en series: WithLove.tv. Romantische komedies, grappige en ontroerende films over het ouderschap en natuurlijk Kerstfilms. Heel erg veel Kerstfilms. Ik wil me nog even inhouden, maar mijn kijklijst voor advent ligt al klaar hoor! In deze blog vertel ik meer over With Love en mag ik een jaarabonnement weggeven. En let op: iedereen mag sowieso een maand gratis kijken! Wil jij ook de hele maand december romantische (kerst) films kijken? Lees dan gauw verder!

Een maand lang gratis WithLove kijken

WithLove.tv is dus een streamingdienst waar je on demand films en series kunt kijken. Normaal gesproken betaal je 5,95 per maand en heb je zo onbeperkt toegang tot een groot aanbod romantische en grappige β€œfeelgood” films en series. Ik mag jullie echter allemaal blij maken met een maand gratis kijken. Je hoeft alleen maar hier te klikken, je email adres in te voeren en aan te geven dat je de streamingdienst hebt ontdekt via Columns by Kari. 

Withlove abonnement

Dit is daar natuurlijk de perfecte tijd voor. Lekker snuggelen op de bank met je lief, vriendinnen of huisdier of gewoon even lekker snotteren en lachen in je eentje. Er staan ontzettend veel leuke films over het ouderschap en moederschap op WithLove. En ook heel veel Kerstfilms! In de adventstijd komt er zelfs iedere dag een nieuwe Kerstfilm bij! En jij kunt die β€œadventskalender” helemaal gratis openmaken, met je gratis maandabonnement.

De eerste film op mijn WithLove kijklijst

WithLove is ieder moment opzegbaar en beschikbaar op Smartphones, laptops, tablets en pc’s en via Apple TV of Chromecast ook op je televisie.De eerste film die ik ga kijken straks is The Book of Love. Hierin spelen onder andere Jessica Biel en Maisie Williams. Als je mijn leeftijd hebt, ken je Jessica Biel van Seventh Heaven. Als je wat jonger bent, ken je haar als de vrouw van Justin Timberlake [hij maakte de soundtrack voor de film!]. En iedereen kent Maisie natuurlijk van Game of Thrones. In deze film speelt ze een dakloze tiener die een vlot aan het bouwen is, om de Atlantische oceaan mee over te steken. Ik heb de trailer gezien en het is een echte traan-lach-snotter-nog maar even wat dichter tegen elkaar aankruipen- film. 

WithLove The book of love

Andere films op mijn kijklijst zijn June Adrift, Lovesick, Good Enough en The Girl in the Book. Die laatste film is met Emily VanCamp, die speelde in Everwood en Revenge. En natuurlijk een hele lading Kerstfilms voor December!

Een jaar lang gratis kijken: winactie!

Emily VanCamp in The Girl in the Book

Een jaar lang blij (uit je ogen) kijken? Doe dan mee met de winactie voor een jaar lang gratis WithLove kijken!

  • Geef je via deze link op voor een maand gratis kijken.
  • Laat een comment achter onder deze blog.
  • Ik maak de winnaar over een week bekend!
Columns by Kari

[Ad, paid]

4 thoughts on “Een jaar lang gratis feelgood films kijken! Winactie WithLove

  1. Wat een toffe actie! Ik had nog nooit van deze streamingdienst gehoord, ik doe graag mee met de wedstrijd. Gek op romantische films 😍

    1. Wat leuk! Normaal gesproken zoek ik Netflix af op zoek naar iets met romantiek en voordat ik iets gevonden heb, heb ik vaak geen zin meer om te kijken. Dit lijkt me ideaal! 😁

  2. Vooral voor de kerstfilms is dit fantastisch! Want die op Netflix heb ik wel gezien en zijn ook minder leuk. Maar ik kan ook heerlijk ontspannen met een leuke romcom!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.