Lekker snurken: biologisch beddengoed van SNURK voor Isaya & Alela

Zoals jullie weten proberen we in alles wat we doen (en laten) de meest groene keuzes te maken voor de planeet. Ook in de inrichting van ons huis. Behalve vanuit milieuoverwegingen kiezen we ook voor groene opties omdat het meestal de gezondste keuzes zijn. Zeker als het gaat om de kinderen gaat. Isaya en Alela mochten iets nieuws uitkiezen bij SNURK Amsterdam – een duurzaam merk dat biologisch katoenen beddengoed en sleep- en loungewear maakt. Biologisch katoen is behalve zachter voor de planeet ook vrij van chemicaliΓ«n, wat natuurlijk essentieel is in een kinderkamer. Vandaag geef ik jullie een tour door de slaapkamer van Isaya en Alela en vertel ik meer over SNURK!

Over SNURK Amsterdam

Het eerste dat opvalt en SNURK onderscheidt van andere merken zijn de grappige en speelse printjes. De liefde voor het leven straalt er van af. De slogan is “for horizontal living” – heerlijk! Een merk met een humor. Ik ben niet zo van de printjes, maar die lichtheid en knipoog naar de speelse kant van het leven vind ik, samen met de creativiteit en fantasie van het merk, geweldig. Het tweede wat ik natuurlijk tof vind aan SNURK – en voor mij de belangrijkste reden is dat ik graag met dit groene merk samenwerk – is dat ze bewust kiezen voor biologisch katoen. SNURK snapt dat je alleen lekker kunt slapen op een gezonde aarde.

SNURK Amsterdam

De beste manier om SNURK beter te leren kennen, is door een kijkje te nemen bij hun beddengoed. Of het nou gaat om een pyjama met gebakken eieren, een dekbedovertrek met een astronautenpak of een badjas met (aangebrande) boterhammen: iedereen die van kwaliteit houdt, maar ook van design met een knipoog, is bij SNURK aan het juiste adres. Het is door de speelse en creatieve prints natuurlijk ook bij uitstek een geweldig merk voor kinderen. En omdat de kleding in verschillende maten komt – van baby tot volwassene – is het ook een heerlijk merk om in te twinnen met je gezin.

Lekker snurken onder biologisch beddengoed

Katoen kost enorm veel water en land. Biologisch katoen is een wat groenere keuze. Daarnaast is het ook vrij van chemicaliΓ«n, waardoor het tevens beter is voor je gezondheid (en de gezondheid van de mensen die ons beddengoed moeten maken!). Voor de slaapkamer van Isaya & Alela kozen we een prachtig, biologisch katoenen dekbedovertrek met dieren. Ik had natuurlijk ook voor eenhoorns en prinsessen kunnen gaan. Maar de meiden zijn ook dol op dieren en ik wilde vanuit duurzaamheid iets kiezen dat ze niet alleen de komende paar jaar, maar gewoon hun hele kindertijd mooi zullen vinden. SNURK heeft gelukkig genoeg keuze, ook als het gaat om printjes die eindeloos geliefd blijven.

Ik koos voor de meiden een dekbedovertrek dieren met “Furry Friends”. Het dekbedovertrek zelf is wit, met subtiele bruine eikeltjes. Op een van de kussenslopen staan twee lieve diertjes, die onder het dekbed uit lijken te komen: een konijntje en een eekhoorn. De meiden zijn er super blij mee. Degenen die mijn blog al een tijdje lezen, weten dat de meiden de nacht altijd beginnen in hun eigen slaapkamer en in de loop van de nacht bij ons in bed kruipen. Je kunt hier meer lezen over waarom en hoe wij samen slapen.

Een groene slaapkamer

milieuvriendelijke slaapkamer

De slaapkamer van de meiden proberen we zo rustig mogelijk te houden. Ze hebben natuurlijk een grote speelkamer boven, waardoor er geen speelgoed in de slaapkamer staat. Deze is echt puur voor slapen en aankleden en later eventueel voor huiswerk maken. Behalve biologisch beddengoed hebben we een aantal andere groene keuzes gemaakt in de slaapkamer van Isaya & Alela. De muren zijn geschilderd met ecologische en circulaire verf van Graphenstone, de meubels & spullen zijn zoveel mogelijk herbruikt of tweedehands en we hebben gekozen voor grote bedden in plaats van tussenbedden, zodat we niet over een paar jaar weer nieuwe bedden hoeven te kopen. Daarom koos ik ook voor een 2 persoonsdekbedovertrek: nu kunnen ze gezellig samen onder de dekens kruipen.

biologisch beddengoed voor kinderen

Snurk zacht

Mocht je op zoek zijn naar nieuw beddengoed voor jezelf of je kinderen of hebben jullie nieuwe pyjama’s nodig, kom dan even kijken bij SNURK Amsterdam voor een eco friendly en betaalbaar assortiment!

Columns by Kari

Disclaimer – ad – paid

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.