SUVIOS Smini: een draagbare luchtreiniger voor on the go

Zoals je wellicht weet hebben we sinds enkele jaren luchtreinigers in ons huis, om onze woning zo gezond mogelijk te houden. Door de pandemie is iedereen zich nog meer bewust geworden van het belang van schone lucht voor je gezondheid. Onze Brise Air Purifiers van SUVIOS houden de lucht in onze slaapruimtes schoon en de luchtvochtigheid goed. De afgelopen maanden heb ik een nieuw product getest. De SUVIOS Smini. Een kleine, draagbare luchtreiniger. Ideaal voor in de hal, als overgangsplek tussen buiten en binnen. Maar ook heel handig voor on the go. Omdat de Smini zowel op stroom als batterijen werkt, kun je deze luchtreiniger overal mee naar toe nemen. In deze blog vertel ik daar meer over!

Luchtvervuiling in binnenruimtes

Luchtvervuiling van buiten, vluchtige organische stoffen uit huishoudelijke producten en meubels, huisstof, haren & huidschilfers van huisdieren en ziektekiemen & bacteriΓ«n, te hoge luchtvochtigheid, schimmelvorming, sigarettenrook: er zijn heel veel redenen waarom de lucht in je woning of op je werkplek vervuild is. Met luchtreinigers kun je de lucht filteren, waardoor je in een gezonde omgeving kunt wonen, slapen en werken. Wij zijn al jaren heel blij met onze Brise luchtreinigers. In deze blog, over hoe we onze woning zo gezond mogelijk houden, kun je daar meer over lezen.

De Smini en de pandemie

De Smini is speciaal ontwikkeld tijdens de coronapandemie, om oppervlakten en lucht zowel passief als actief te reinigen. De Smini is anders dan de andere luchtreinigers want hij bevat geen filter. De Smini simuleert zonlicht en doodt ziektekiemen binnen 0,026 seconden door middel van de APCO technologie. Zo maakt hij de lucht en oppervlakten vrij van COVID-19, H1N1 virus, EV71 virus, baterien, VOC’s, schimmels, geuren van huisdieren, formaldehyde en omgevingsgeuren uit de lucht en van oppervlakten, zoals deurklinken, tafels en kleding. Onderaan deze pagina kun je in een oogopslag het verschil tussen de grote luchtreinigers van SUVIOS en het Smini zien.

Waar gebruik je de Smini?

De Smini is ideaal voor de hal. De overgangsplek tussen buiten en binnen. Een plek waar schoenen staan, jassen en tassen hangen: spullen van jezelf en anderen die buiten zijn geweest en (mogelijk) ziektekiemen bevatten. Door de Smini in de hal te laten staan, houdt je deze overgangsruimte schoon en gezond.

Omdat de Smini ook op batterijen kan werken, is hij handig voor onderweg. Je kunt hem meenemen als je gaat reizen bijvoorbeeld. Om je plek in het vliegtuig, de bus of trein schoon te maken en houden. Maar ook bijvoorbeeld je hotelkamer. De kleine lucht- en oppervlaktereiniger kan mee naar kantoor of de vergaderruimte, om je werkplek gezond te houden.

Maar denk ook aan beroepen waar je veel contact hebt met veel verschillende mensen. Zoals caissieres, taxi chauffeurs, receptionisten, yoga docenten, huisartsen en andere hulpverleners. Ook kun je de Smini in de kinderwagen hangen, zodat de lucht rondom je kindje ook onderweg zo schoon mogelijk is. En natuurlijk in de speel- en slaapruimte van je baby of kindje.

Verschillende standen

Je kunt de Smini in het stopcontact doen of op batterij laten werken. Je kunt hem ophangen met een beugel aan de muur, verticaal of horizontaal neerzetten op een oppervlak, meedragen of ophangen met een hengsel.

Waar is de Smini te koop?

Je kunt meer informatie over de Smini vinden op de website van Suvios Nederland. Daar kun je de ook draagbare luchtreiniger ook kopen. Daarnaast zijn zowel de Smini als de luchtreinigers van Brise verkrijgbaar hier verkrijgbaar.

Columns by Kari

advertentie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.