De 10 grappigste Instagrammers van 2022

Ik wil dit jaar afsluiten met heel veel lachen. Want ondanks dat het een pittig jaar was, heb ik het afgelopen jaar ook ontzettend veel gelachen. Met de kinderen, met vriendinnen, met P. maar ook om een aantal hilarische Instagrammers. Er zijn zoveel grappige accounts op Insta en ik lig regelmatig in een deuk om memes en filmpjes. In deze laatste blog van 2022 deel ik de 10 grappigste Instagrammers van 2022. Ik hoop dat je hierdoor het jaar ook met wat gebulder kunt afsluiten! Enjoy!

De 10 grappigste Instagrammers van 2022

Het was een lastige (maar uiteraard plezierige) selectie. Om van alle grappige Instagrammers die ik volg een ultimate 2022 club van 10 te maken. De tien mensen waar ik het hardst en meest om heb gelachen op Insta. Ik ben meerdere malen verdwenen in de hilarische filmpjes en memes tijdens het schrijven van deze blog, waardoor het nogal een lang project werd πŸ˜‰ Een heel fijn 2023 met de grappigste Instagrammers van het afgelopen jaar! Met dank aan mijn meme soul mate @daisysyellowpepper die mij bijna dagelijks tagt in de grappigste memes en filmpjes op Insta.

Scottevandavis

Hij zegt alles wat ik nooit zou zeggen (of denken uberhaupt) maar wel enorm om kan lachen. Ik hou van sarcastische en een beetje duistere humor, maar ben gewoon een heel zacht en lief ei. Maar dat betekent niet dat er binnen die veilige schaal niet heel hard gelachen wordt om de keiharde one liners van Scotte van Davis, altijd herkenbaar aan zijn geweldige verzameling koffie mokken.

Mytherapistsays

Dit is mijn favoriete Meme account. @mytherapistsays is heerlijk sarcastisch! Memes over mental health, werk, sociale situaties. Een en al zaligheid. De oprichters hebben ook andere accounts, zoals Mybestiesays en Mydrinksays. Heerlijke accounts om te volgen voor je dagelijkse dosis funny memes.

Shantelmsmith

De eerste video die ik van haar zag was nadat de Queen of England was overleden en honestly, ik heb hem wel tien keer opnieuw gekeken. Met alle respect voor de overledenen en nabestaanden en iedereen die Koningshuisgezind is natuurlijk, dit is zo herkenbaar voor mensen die Koningen en Koningingen iets van de vorige eeuw vinden of in (de buurt van) een republiek zijn opgegegroeid. @shantelsmith is een hilarische aanrader om te volgen.

Pilonmonika

Ik rijd geen auto vanwege de planeet, dat weten jullie allemaal. Maar de andere reden kennen jullie misschien niet. En dat is omdat ik diep van binnen een @pilonmonika ben of heb. In mijn brein gaat het gewoon zo. En dat gaat gewoon niet samen met auto rijden. Of tal van andere Stomme Grote Mensen Dingen. Laat mij maar lekker spelen.

Kristy.sarah

Nog een hilarische vrouw die ik graag volg @kristy.sarah. Moeder van twee “gremlins” (zoals ze ze zelf altijd noemt) en vrouw van haar “chef husband”. Ze staat vooral bekend om haar pranks. En die zijn super grappig. Echt zo iemand waarvan je denkt “hoe moet het zijn om in jouw hoofd te leven?” Mijn favoriete prank is denk ik wel dat ze als een plant verkleed gaat en haar man laat schrikken… I mean, need I say more?

Kruzcreations

Oo wat moet ik altijd hard lachen om deze vrouw. @kruzcreations heeft een dubbele feed. Haar gewone posts zijn estetisch en haar reels hilarisch. Vol zelfspot en heel bevrijdend en compleet maf. Haar reels zijn echt een soort fall down the rabit hole. Absoluut een van de grappigste Instagrammers van het moment.

Lanier.Young

@lanier.young is een recovering alcholic die iedere dag lip sync filmpjes deelt. In de stijl van Kruzcreations: heerlijk vrij, maf en hilatisch. Ik lig vaak plat van het lachen om zijn gezichtsuitdrukkingen e het zijn hele fijne feel good momentjes. En dat is, naast het promoten van sobriety, wat hij wil bereiken met zijn account!

Daddyxclimbs

Natuurlijk moet er een boulderaar in mijn lijst met de grappiste Instagrammers staan. Ik heb @daddyxclimbs nog niet zo lang geleden “ontdekt” en ik vind hem geweldig. Ik volg veel klimmers en vind het super inspirerend om anderen te zien boulderen. Maar deze klimmer maakt dus vooral grappige filmpjes over boulderen. Lekker spelen, jezelf niet te serieus nemen, het vallen en opstaan (en nog een keer vallen en opstaan, etc). Heerlijk!

Daanalferink

Ik sluit de lijst met grappigste Instagrammers van 2022 af met twee Nederlandse Instagrammers. De eerste is @daanalferink. Hij is interieur ontwerper/ Instagram komiek. Hij maakt allerlei soorten hilarische filmpjes. Lekker sarcastisch, plat en vol zelfspot.

Laviesanne

La vie Sanne volg ik al heel lang en ik moet vaak erg lachen om haar filmpjes waarin ze een invaljuf speelt of een van haar andere personages uit de doeken doet. @sannelavie heeft talent voor accenten en net als de andere grappigste Instagrammers uit deze lijst heerlijk maf.

Een heel fijn 2023 met veel gezond, geluk en gebulder van het lachen!

Columns by Kari

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.