Veganistische maaltijden van Plant B (met kortingscode)

Ik ben altijd op zoek naar manieren om veganistisch eten voor meer mensen laagdrempelig, aantrekkelijk en plezierig te maken. Ik heb 8 dagen lang de kant en klare veganistische maaltijden van Plant B uitgeprobeerd. In deze blog review ik Plant B en vind je een 15% kortingscode. Dus als je op zoek bent naar een laagdrempelige manier om vaker vegan te eten of als je het handig vindt om gezonde maaltijden in de vriezer te hebben voor drukke dagen, lees dan gauw verder!

Wat is Plant B

Plant B maakt 100% plantaardige maaltijden voor in de vriezer. Je kunt zelf maaltijden selecteren of een maaltijdbox kiezen. De veganistische maaltijden bevatten granen, groenten en proteinen voor 1 persoon. Er zijn ook glutenvrije varianten en je kan kiezen uit normale of grote porties. Je kunt de maaltijden in de oven bereiden of in de magnetron (handig voor op werk!). In de oven (zo heb ik ze gemaakt) zijn de maaltijden in gemiddeld 35 minuten klaar. In de magnetron gemiddeld 10 minuten. Ze worden verpakt in een kartonnen bakje met een dun laagje plastic folie eroverheen. De maaltijden worden thuis bezorgd en je kunt ze 6 maanden in de vriezer bewaren.

De oprichters van Plant B zijn het bedrijf gestart om plantaardig eten zo gemakkelijk en leuk mogelijk te maken voor steeds meer mensen. Met de kortingscode kari15 krijg je 15% korting op je bestelling. Bestellen kan hier!

Mijn ervaringen met de veganistische maaltijden

Toen ik maaltijden ging selecteren op de website van Plant B zag alles er heerlijk uit. Tijdens het schrijven van deze review zijn er 16 veganistische kant en klaar maaltijden beschikbaar. Allemaal met hele leuke namen. Ik heb er 8 geselecteerd, op basis van de ingredienten. Deze staan bij iedere maaltijd vermeld, evenals de voegingswaarden, of de maaltijden gluten bevatten, hoe pittig (en dus kindvriendelijk) ze zijn en hoe je ze moet bereiden. De maaltijden werden in een papieren zak bezorgd en ik heb ze gelijk in de vriezer gelegd. Natuurlijk niet relevant voor de smaak, maar wel leuk: de verpakking en branding van Plant B is mooi, clean en stijlvol.

Ik heb alle maaltijden in de oven opgewarmd. Dat neemt langer dan in de magnetron, maar die heb ik niet. Na 35 minuten is alles gaar en goed heet. Ik was bij iedere maaltijd verrast over de diversiteit en intensiteit van de smaak. De Korean Bulgogi (de eerste maaltijd die ik probeerde) was gelijk een succes: een heerlijk gekruidde vegan maaltijd met oa kimchi en tofu. Daarna probeerde ik de Triple Truffle: een lekkere risotto met pompoen en paddestoelen. In de dagen daarna volgden de Pad Thai. Heerlijke noedels: echt comfort food. De Soba Satay was een van mijn favorieten, met een hele goede pindasaus en vegan sate. De Cauliflower pasta was favoriet bij de meisjes.

Kortingscode van Plant B

Ik vind de veganistische maaltijden van Plant B handig om in de vriezer. Bijvoorbeeld voor drukke dageen of als je even niet uitkomt met de boodschappen. Ook ideaal als je na werk nog even wilt gaan sporten en daarvoor of daarna geen zin of tijd hebt om te koken. Omdat je er verder niks aan toe hoeft te voegen, is het gemakt groot. Het is een laagdrempelige manier om (vaker) veganistisch te eten en een gezonde manier om kant en klaar te eten. Wil je Plant B ook uitproberen? Met de kortingscode kari15 krijg je 15% korting op je bestelling. Bestellen kan hier.

Meer laagdremelige tips voor een vegan lifestyle? Neem hier een kijkje.

Columns by Kari

advertentie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.