Ultieme eco friendly makeup tip voor de lente en zomer

Hoewel we nog wel even moeten wachten op de echt warme en zonnige dagen, is de lente wel begonnen! Eindelijk… Heerlijk om af en toe weer de warmte van de zon op je gezicht te voelen, de bloemen te zien opkomen, de bloesems en eerste knoppen en bladeren aan de bomen, de langere dagen… Zalig! Laat maar komen die warme maanden. Dat betekent natuurlijk ook je huid goed beschermen tegen de zon met SPF. Ik heb dΓ© ultieme SPF tip voor iedereen die graag makeup draagt, het milieu belangrijk vindt en veilig wil genieten van de zon. Deze foundation sticks met SPF zijn geweldig!

Nourished

Ken je Nourished al? Nourished is een eco friendly webshop met prachtige natuurlijke cosmetica. De webshop is opgericht door twee prachtige en stoere vrouwen met een passie voor onze planeet. Ze verkopen alleen maar skincare, makeup, verzorging en procucten met natuurlijke ingredienten. Als je op zoek bent naar eco friendly, vegan en clean, dan is Nourished een grote aanrader voor het hele gezin.

Foundation sticks met SPF

Iedereen die makeup draagt kent dit dilemma wel: in de lente en zomer doe je braaf zonnebrand onder je foundation en begint aan je dag. Maar na een aantal uur is je SPF uitgewerkt. Maar je kunt geen zonnebrand over je makeup aanbrengen. De Ritual Skin Foundation Sticks van Eye of Horus zijn de ultieme SPF hack voor iedereen die graag foundation draagt, maar ook de huid wil beschermen. De foundation sticks met SPF zijn beschikbaar in een goede range van kleuren en je kunt donkerdere en lichtere kleuren samen gebruiken om te contouren.

foundation sticks met SPF

Ik gebruik de kleur light alabaster als foundation en de kleur rich amber als contour. In deze reel kun je zien hoe ik de foundation sticks met SPF gebruik. Gedurende de dag kun je gewoon een nieuwe laag aanbrengen zodat je beschermd blijft tegen de zon.

Perfecte producten voor zonnige dagen

Eigenlijk is het enige dat ik nog nodig heb, om deze makeup look voor warme, zonnige dagen af te maken, is een multifunctioneel product voor mijn lippen en wangen en iets voor mijn wenkbrauwen. Zero fuss en gemakkelijk mee te nemen als ik een dag naar het strand ga met de kinderen. Ik heb de natuurlijke producten van Ere Perez gekozen hiervoor. De Carrot Colour Pot (ik heb de kleur Holy) als balmy lippenstift en blush. En de Argan Brow Hero, een ideaal one step wenkbrauw product. Met deze vier eco friendly producten van Nourished ga ik de zonnige dagen tegemoet.

Columns by Kari

advertentie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.