25% korting Vitaminfit en 3 nieuwe blogs!

Het is Green Week bij Vitaminfit en daarom krijg je van 16 tot en met 27 november 25% korting met mijn code. De kortingscode van Vitaminfit is ideaal om een voorraad vegan voedingssupplementen in te slaan voor de herfst en winter. Ook in deze blog linkjes naar de nieuwste artikelen die ik schreef voor Vitaminfit. Een met buitenactiviteiten voor kids, in de herfst en winter. En één met 7 tips om zelf iedere dag buiten te komen in de koude maanden. En tot slot, een heerlijk verwarmend herfst recept!

Green Week kortingscode van Vitaminfit

Met de kortingscode van Vitaminfit Kari25 krijg je van 16 t/m 27 november 25% korting op alle voedingssupplementen van Vitaminfit. We gebruiken Vitaminfit nu ruim 2,5 jaar en zijn groot fan. In deze blog kun je lezen welke vegan supplementen Isaya (8) en Alela (5) krijgen en waarom. In deze blog kun je lezen welke vegan supplementen ik zelf neem en waarom. Vitaminfit heeft 100% plantaardige voedingssupplementen voor kinderen en voor volwassenen. Zowel in druppelvorm als capsules. De druppels vind ik ideaal voor de kinderen en de capsules voor mezelf. De supplementen zijn gemaakt van 100% natuurlijke kruiden- en plantenextracten en vrij van kunstmatige toevoegingen en suikers. De supplementen zijn geschikt voor iedereen, omdat ze 100% plantaardig en glutenvrij zijn. Je kunt Vifaminfit hier bestellen. Vergeet niet de kortingscode van Vitaminfit Kari25 te gebruiken bij het afrekenen!

kortingscode van Vitaminfit

Naar buiten met kinderen!

Ik schreef een blog voor Vitaminfit met 30 activiteiten die je buiten kunt doen met kinderen, in de herfst en winter. Buiten spelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Ze krijgen frisse lucht, vitamine D van de zon, kunnen bewegen, dingen ontdekken, mogen vies worden en kunnen zich verwonderen over de natuur. Die verwondering en het bijbehorende ontzag voor de natuur zijn belangrijk, zeker voor de generatie kinderen die wij grootbrengen. Je vindt alle 30 activiteiten hier!

buitenactiviteiten voor kinderen in de herfst

Zelf iedere dag naar buiten

De dagen worden korter, donkerder, natter en kouder. Alles in mij roept om binnen te blijven, waar het warm en droog is. Een lampje, een boek, een deken, een verwarmend kopje thee. En daar is denk ik niks mis mee: het is een hele natuurlijke reactie, om naar binnen te willen keren in de wintermaanden. De natuur trekt zich ook terug. Zowel de dieren als de planten keren naar binnen, gaan terug naar de essentie, verstillen. Doorrazen, 365 dagen per jaar, gaat tegen die natuur in. Maar het is wel belangrijk om naar buiten te blijven gaan, ook in de koudere maanden. Onder andere voor de vitamine D opname, maar ook voor schone, frisse lucht, voor beweging, voor verbinding blijven voelen met de elementen en de bomen en planten. Daarom ga ik een challenge doen deze herfst en winter. Ik ga mezelf uitdagen om iedere dag naar buiten te gaan – het liefst tijdens die belangrijke vitamine D uren tussen 11:00 en 15:00. Maar als een voedende buitenactiviteit op een ander tijdstip plaatsvindt is dat ook prima. In deze blog deel ik 7 keer inspiratie om vaker buiten te zijn in de herfst en winter.

cold dippen

Een verwarmend herfst recept!

Pompoensoep, maar dan echt even anders. Deze veganistische pompoensoep is niet je standaard herfstsoep (ook lekker!), maar een waarbij je de wereld over reist met de kruiden, sauzen en smaken. Een pompoensoep met Black Chinese Bean knoflook saus, Japanse sojasaus, Hindoestaanse Masala, Indonesische Sambal Oelek chili saus en Hollandse peterselie. Samen met de ultieme herfstknol – de prachtige pompoen – en ui, knoflook en prei, wordt dit de lekkerste pompoensoep die je gaat proeven dit seizoen! Je vindt mijn pompoensoep met wereldsmaken hier.

kortingscode van vitaminfit

Je bent weer helemaal op de hoogte! Leuk dat je bent komen lezen. Ik hoop dat je inspiratie hebt opgedaan voor de herfst en winter. En dat de kortingscode van Vitaminfit helpt om natuurlijke ondersteuning te bestellen voor jou of/en je gezin.

Columns by Kari

advertentie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.