Blije Brillen van Dutch Sunglasses

Het aftellen is begonnen! Nog een kleine twee weken en dan zitten we op Curacao. Naast zonnebrand, zijn zonnebrillen onmisbaar in de Cariben. Deze van Dutch Sunglasses zitten zeker in de koffer!  Twee super blije brillen voor nog geen 25 euro. Ideaal voor op vakantie, festivals, het strand, of gewoon chillen op het terras!

Dutch Sunglasses Zonnebrillen

Uiteraard gaan mijn favoriete designer zonnebrillen ook mee. Maar voor op het strand kies ik liever voor wat anders. Een toffe bril, graag, maar dan wel eentje die een stuk goedkoper is. Dan hoef ik mij minder zorgen te maken over diefstal en schade.

Columns by Kari Dutch Sunglaaases 9
Columns by Kari Dutch Sunglasses 1
Columns by Kari Dutch Sunglasses 7
Columns by Kari Dutch Sunglasses 3

Ik word zo blij van mijn Dutch Sunglasses! Ten eerste, het montuur, roze! Natuurlijk heeft Dutch Sunglasses ook zonnebrillen in een heleboel andere kleuren, vormen en patronen. Maar het tofst zijn de glazen. Door de gekleurde, spiegelglazen krijg je gelijk een tropisch gevoel. Bij de blauwe glazen droom je weg bij helder blauwe luchten. De oranje glazen brengen je direct naar een vlammende zonsondergang.

Columns by Kari Dutch Sunglasses
Columns by Kari Dutch Sunglasses 6
Columns by Kari Dutch Sunglasses 5

De zonnebrillen kosten 14,95 per stuk, of 2 voor 24,95. Ideaal dus voor de zomer, voor op vakantie, als cadeautje, om lekker samen te twinnen met je lief. En natuurlijk hebben alle zonnebrillen een UV400 protectie. Kom maar op met die zon, ik ben er klaar voor! Klik hier voor jouw Dutch Sunglasses!

Deze post is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

3 thoughts on “Blije Brillen van Dutch Sunglasses

Leave a Reply