5 Vloggers die je moet volgen

Het is niet super moeilijk om vloggers te vinden op YouTube met interessante levens. Het is wel lastig om interessante vloggers te vinden die likable zijn. Dat is iets persoonlijks natuurlijk: iemand spreekt je wel of niet aan. Vaak is het lastig in woorden te vatten waarom wel of niet. Om deze reden volg ik niet zoveel vloggers, maar deze vijf zijn mijn favoriet en moet je zeker volgen!

I houd van YouTube. Het is een super fijne plek om inspiratie op te doen. Als het nu gaat om make-up, fashion, lifestyle, documentaires, muziek: YouTube is the place. Een paar maanden geleden heb ik mijn favoriete Beauty YouTubers gedeeld. Nu is het dus tijd voor mijn favoriete vloggers!

Queen of Jetlags

Queen of Jetlags aka Noor de Groot is niet het zoveelste Instagram meisje. Met ruim 330K volgers verdient ze daar wel voornamelijk haar brood mee. Maar twee keer per week vlogt ze voor ruim 43k Hollandse fans over haar leventje als mama van de schattige baby Olivia, stiefmama van de lieve, twaalfjarige Bibi en vriendin van DJ Sander Kleinenberg. Ze reist en shoot wat af, maar eigenlijk is ze gewoon het allerliefst bij haar gezin. Daar houd ik van.

Pointless Blog

Pointless Blog aka Alfie Deyes is de vriend van Zoe Sugg (Zoella). Ik ging hem volgen omdat ik dol ben op Zoe, maar gaandeweg ben ik echt wel een beetje van deze drieëntwintigjarige, Britse knaap gaan houden. Hij is zo positief, vriendelijk, lief, zorgzaam, energiek en gewoon leuk. Gewoon een leuke jongen. Bijna 4 miljoen andere mensen vinden dat ook. En daar vlogt hij bijna dagelijks voor.

Lees ook Favorite Beauty YouTubers!

Negin Mirsalehi

Negin is Nederlands, met een Iraanse achtergrond en heeft bijna 4 miljoen Instagram volgers. Ze is bloedmooi, super grappig en leeft een heel leuk leven om vanaf de bank naar te kijken. Samen met haar vriend Maurits (ook al zo’n lieve jongen) reist ze naar ongeveer 200 bestemmingen per jaar voor fotoshoots, press releases, fashion shows, festivals en haar eigen haarverzorgingslijn Gisou. En dat deelt ze een keer per week met haar 160K YouTube subscribers.

Rowan Atwood

De Atwood’s zijn een all American gezinnetje, maar dan anders. Rowan is een beetje ADHD en van de categorie forever young. Maar dan wel super leuk en aanstekelijk. Hij is vriendelijk, humble, positief en grappig. Hij heeft twee lieve zoons en een babymeisje op komst. Samen met zijn vrouw woont hij op het platteland in Ohio. Meerdere keren per week vlogt hij voor ruim 12 miljoen mensen over hun leventje. Soms zet hij wat in de fik, soms staat hij trampoline te springen met zijn zoons, soms loopt hun ezel het huis in. Altijd leuk om naar te kijken.

Myka Stauffer/The Stauffer Life

De Stauffers zijn het perfecte Amerikaanse gezin. Een hele mooie, blonde mama, een knappe, gespierde papa, twee schattige, blonde zusjes, een lief dreumes-broertje. Mama Myka homeschoolt de kinderen in een zachte, zangerige stem, maakt gezonde maaltijden die altijd worden opgegeten en heeft een mooi huis dat altijd schoon is. Heerlijk vind ik dat! Gewoon even inspiratie op doen. Want ik kan niet zingen, mijn maaltijden worden altijd over de vloer uitgeveegd en mijn huis is ongeveer 12 minuten per week schoon. 

Thank you for reading!

One thought on “5 Vloggers die je moet volgen

Leave a Reply