Goodie Goodness Box: Musthaves Augustus

Goodie Goodness is de ideale box voor alle liefhebbers van interieur, lifestyle en design. Goodie Goodness inspireert je iedere maand met producten van opkomende ontwerpers en creatieve bedrijven. In deze blogpost laat ik je zien wat er in de Goodie Goodness box zit van augustus! De ontwerpster van deze maand is de Nederlandse illustrator IsaBella. De natuur staat centraal in haar ontwerpen. En in samenwerking met het super gave bedrijf Motiflow komen haar ontwerpen nog eens extra tot leven! Lees gauw verder, want er zitten ook twee kortingscodes in de box van deze maand!

Oh My Goodie Goodness!

Het eerste product in de Goodie Goodness box van augustus is dit kussen, met de illustratie van IsaBella en geprint door Motiflow. Motiflow is een Nederlands platvorm waar designers van over de hele wereld hun ontwerpen uploaden. Vervolgens kun jij, als consument, in hun prachtige database op zoek gaan naar het unieke ontwerp dat jou aanspreekt. Dit design kun je laten printen op stof, papier (er zit ook een stuk cadeaupapier in de Goodie Goodness box!) en behang. Hoe gaaf is dat! Er staan zoveel mooie ontwerpen op de site. Zo inspirerend: ik krijg gelijk allemaal ideeën voor Isaya’s speelkamer. En ik had het nooit geweten zonder de Goodie Goodness box!

Ga naar motiflow.com/letscreate voor 20% korting op je eerste Motiflow bestelling!

Columns by Kari Goodie Goodness Augustus Box 8
Columns by Kari Goodie Goodness Augustus Box 7
Columns by Kari Goodie Goodness Augustus Box 6

Het kussen in de box is gedrukt op outdoor stof, dus dit kussentje is perfect voor buiten. Maar als het kouder wordt misstaat hij ook zeker niet binnen. Ik ben alleen bang dat Isaya ‘m inpikt: ze vindt hem prachtig!

Volg Goodie Goodness op Instagram!

Het tweede product in de Goodie is een print van IsaBella voor in een lijstje. Onze televisiekamer is een ontploft oerwoud is met gigantische palmen, een grenzeloze hangplant, bloeiende orchideeën en zeer geliefde vetplantjes en Bonsai boompjes. De print past er dus perfect tussen.

Columns by Kari Goodie Goodness Augustus Box 2
Columns by Kari Goodie Goodness Augustus Box 3
Columns by Kari Goodie Goodness Augustus Box 4

Ik ben sowieso helemaal weg van de prints van IsaBella. Als je nog op zoek bent naar mooie prints voor aan de muur of een originele kaart, bezoek dan even haar webshop.

Met de Kortingscode ISABELLAGOODNESS30 krijg je 30% korting op de gehele collectie van IsaBella.

Wil jij ook iedere maand geïnspireerd worden door Goodie Goodness? Bestel dan jouw box hier. Voor €20,- per maand ontvang je een unieke box thuisgestuurd met mooie design producten die je inspiratie geven voor je interieur en bijzondere cadeaus. De Goodie Goodness box is een echte feelgood box: je wordt er ontzettend blij van. Het is daarom ook het ideale cadeau. Een echte aanrader.

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Lees mijn disclaimer voor meer informatie!

2 thoughts on “Goodie Goodness Box: Musthaves Augustus

Leave a Reply