Goodie Goodness Box: Musthaves September

De nieuwe Goodie Goodness is binnen en er zitten weer prachtige musthaves in de box van september. Het is de ideale box voor alle liefhebbers van interieur, lifestyle en design. Goodie Goodness inspireert je iedere maand met producten van opkomende ontwerpers en creatieve bedrijven. Als je wilt weten wat er in de september box zit en inspiratie zoekt voor jouw interieur, lees dan gauw verder!

Goodie Goodness September

Dots Lifestyle

 

Het eerst product uit de box van deze maand is dit prachtige houden foto plankje van Dots Lifestyle. Door de groeven in het hout kun je er foto’s, kaarten en andere afbeeldingen inzetten. Maar het is ook een prachtige plankje om spulletjes op te zetten, of je kopje thee! Ik heb mijn plankje uiteindelijk op mijn makeup tafel gezet, met wat mooie producten erop en een van de kaarten die ook in de Goodie Goodness box zat. Op de roze kaart van URFENOGEL staat:

“Today is the Day”

Het hout dat Dots Lifestyle gebruikt is voorzien van het FSC keurmerk, oftewel het is hout dat op een duurzame wijze is gekapt, zonder daarbij schade aan het bos toe te brengen. Dots Lifestyle maakt nog meer duurzame woonaccessoires, met Scandinavische invloeden. Neem een kijkje op hun website, want er zitten ook hele schattige ontwerpen voor de kinderkamer bij!

De andere kaart die in de box zit deze maand is ook van URFENOGEL. Hierop staat:

“Chase your dreams”

Muurstickers

En tot slot zaten deze geweldige muurstickers in de box. Ook van URFENOGEL. In deze webwinkel kun je van alles kopen: knuffels, muurstickers, kaarten en posters. Ze hebben ook super schattige geboortekaartjes. Als je een (kinder)kamer aan het inrichten bent, een baby op komst hebt of een leuk cadeautje zoekt, moet je echt even op de website van URFENOGEL kijken. En als je iets moois hebt gevonden, gebruik dan deze kortingscode voor 15% korting:

Goodie15

Bekijk hier wat er in de box van augustus zat!

Wil jij ook iedere maand geïnspireerd worden door Goodie Goodness? Bestel dan jouw box hier. Voor €20,- per maand ontvang je een unieke box thuisgestuurd met mooie design producten die je inspiratie geven voor je interieur en bijzondere cadeaus. De Goodie Goodness box is een echte feelgood box: je wordt er ontzettend blij van! Het is daarom ook het ideale cadeau. Een echte aanrader.

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Goodie Goodness. Lees mijn disclaimer voor meer informatie!

Leave a Reply