Winactie! Je mooiste foto op hout van Qphoto

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen? Dan moet je echt even bij Qphoto kijken. Ze maken zulke toffe dingen! Je kunt foto’s laten afdrukken op hout, beton, canvas, aluminium, fotoblokken en fotohuisjes – zo gaaf! In deze blog vertel ik je meer over Qphoto, laat ik je zien wat wij van Qphoto in huis hebben hangen en maak je kans om je eigen foto op hout te winnen! Dus lees gauw verder!

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Qphoto. Ze drukken je mooiste foto’s af op hout, op canvas, op aluminium of op beton. Dit kan in alle formaten: van 30 bij 30 cm tot 180 bij 180 cm en alles er tussenin. Vierkant, rechthoekig of rond, maar net wat je mooi vindt in je woonkamer of slaapkamer. Of kies voor een foto op een fotohuisje of fotoblok. Zo mooi voor op de babykamer of als cadeau voor opa & oma. Het staat ook super leuk op een speelkamer en het is de perfecte decoratie voor je kantoor.

Wij hebben een ballet foto van Isaya laten afdrukken op hout (50 bij 50 cm). Het is zo mooi geworden! Het is net een schilderij. De kwaliteit is prachtig. Ik ben er helemaal verliefd op. En Aya ook. Die vindt het magisch, zichzelf zo groot afgebeeld in haar mooie balletpak. Iedere keer als ze er langs loopt zegt ze “Aya ballet!”

Qhoto foto op hout

En helemaal leuk: ik mag een gelukkig lezer blij maken met een eigen foto op hout (50×50 cm)! Wil jij kans maken op dit unieke cadeau? Zo kun je winnen:

  • Volg mij op Instagram & laat een leuke comment achter onder de foto die bij deze blog hoort.
  • Bezoek Columns by Kari op Facebook en doe een duimpje omhoog!
  • Geen Instagram of Facebook? Laat dan een comment achter onder deze blog en subscribe hiernaast!

De winnaar wordt zaterdag 25 november bekend gemaakt, zodat jouw foto op hout binnen is voor de feestdagen.

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

One thought on “Winactie! Je mooiste foto op hout van Qphoto

Leave a Reply