De Mooiste Balletkleding voor de Mooiste Ballerina’s

Sinds september zit Aya op ballet. Iedere woensdag stampt, dans, draait, zingt en springt ze met nog tien andere roze mini- ballerina’s door de balletzaal. Het is werkelijk om bij weg te smelten. Ze vindt het prachtig en wordt er altijd super blij van. Het is heerlijk om je kind zo vrolijk te zien. Dat is natuurlijk het belangrijkste. Maar stiekem is het ook heel leuk als ze er ook nog eens mega schattig uitzien! Ik heb lang gezocht naar de mooiste balletkleding en vond deze uiteindelijk bij de Balletkledingwinkel. Een balletpak met een echte, roze tutu – wat wil een kleine ballerina nog meer?

Ik heb zelf acht jaar op ballet gezeten en ik herinner mij nog heel goed hoe graag ik op ballet wilde en hoe geweldig ik het allemaal vond. Om mijn dochter nu ook zo te zien genieten is een cadeau. Er bestaat een foto, van mij als driejarige, in een roze ballet-outfit op Curacao. Vol trots kijk ik de camera in. En nu heb ik ook tientallen van dit soort foto’s van Aya. Heerlijk!

peuterballet

Aya’s Ballet Outift

Aya’s balletpak met tutu, haar balletmaillot, balletschoenen en ballet vestje zijn allemaal verkrijgbaar bij de Balletkledingwinkel. Alles is van hele hoge kwaliteit en blijft ontzettend mooi. Haar balletpak ziet na zes maanden nog als gloednieuw uit en de tutu blijft prachtig. Het vestje is heel zacht, de maillot stevig en op de schoentjes kan ze niet uitglijden. Deze maand groeide ze uit haar eerste paar balletschoenen: die gaan we natuurlijk inlijsten!

Aya is apetrots op haar roze outfit. Misschien herinner je je deze blog nog, waarin we een foto van haar op hout lieten afdrukken. Tegen iedereen die het maar wil horen vertelt ze “dat is Aya’sΒ bajjetpak“.

mooiste balletkleding

Ook balletkleding voor volwassenen

Maar natuurlijk heeft de Balletkledingwinkel ook andere pakjes. Met of zonder rokje, in het zwart, wit of roze, mat of glanzend, met mouwtjes en zonder mouwtjes. De maillots komen met of zonder voet. De balletkledingwinkel heeft ook beenwarmers, tassen, sieraden met ballerina’s of balletschoentjes, jazzbroeken en… ja uiteraard is alles tevens verkrijgbaarΒ voor volwassenen.

Als jouw kleine ballerina of danser binnenkort op ballet of dansles gaat, of toe is aan een nieuwe dans-outfit, neem dan zeker een kijkje. Of misschien ben je zelf wel van plan om (weer) aan de barre te gaan staan? In ieder geval heel veel plezier!

mooiste balletkleding

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Als je hier meer over wilt weten, lees dan mijn disclaimer!

 

 

 

5 thoughts on “De Mooiste Balletkleding voor de Mooiste Ballerina’s

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.