Een Roze Bed voor een Roze Ballerina | Roomtour Isaya

Als je ons op Instagram volgt, weet je: Isaya is een echt prinsessenmeisje. Een super stoere prinses die graag buiten speelt, maar wel eentje die op een roze wolk leeft. Ze draagt het liefst iedere dag een roze jurk, is gek op alle Disney prinsessen en ze zit al een jaar op ballet. Ballerina’s zijn namelijk ook een soort prinsessen. En roze ballerina’s slapen natuurlijk in roze bedjes. Deze zomer kreeg Isaya een nieuw “prinsessenbed” en daar moest uiteraard mooi beddengoed op. Dat kregen we van koalabedding.nl; een hele uitgebreide webshop voor dreumes-, peuter- & kinderdekbedden en beddengoed. In deze blog vertel ik je daar meer over en geeft Isaya een heuse roomtour van haar roze prinessenkamer!

Over Koalabedding.nl

Koala Bedding verkoopt dekbedovertrekken voor dreumesen, peuters en kinderen. Alles is van hoge kwaliteit en toch valt er in iedere prijscategorie iets te kiezen. De prints zijn super leuk: van prinsessen tot Nijntjes, van dieren tot sterren en van draken tot auto’s – en natuurlijk in alle kleuren van de regenboog, dus er is voor ieder kindje, iedere fase, iedere voorkeur wel iets te vinden.

Verder heeft Koalabedding.nl hoge kwaliteit peuterdekbedden en kinderbedbedden in de maten 100×135 (dreumes), 120×150 (peuter) en 140×200 (kinderen). Ook verkopen ze matrasbeschermers, hoeslakens en kussens en hebben ze een groot assortiment fleece dekens, strandlakens (zo leuk!!) en knuffels.


De collectie van Koala Bedding is ook per leeftijdscategorie terug te vinden op dreumesdekbedsjop.nl, peuterdekbedsjop.nl en kinderdekbedsjop.nl.


Isaya’s bed

Isaya heeft een groot bed dus ze kreeg het 4 seizoenen dekbed van Nappiez in de cotton uitvoering (140×200). Je voelt direct dat het super goede kwaliteit is: het is zwaar en zacht. Het dekbed bestaat uit twee delen die je aan elkaar kunt ritsen: een zomerdeel en een lente/herfstdeel en samen maakt dat een winterdekbed. Het is echt heerlijk.

Isaya’s dekbedovertrek is uiteraard roze… Met ballerina’s. Ze vindt het prachtig! Het is een fijne, stevige stof en het past perfect bij haar bed en in haar kamer. Want ja, de rest van haar kamer is ook flink pink. Isaya geeft hieronder even een kleine roomtour.

[easy-image-collage id=20788]

Isaya’s kamer

[Van links boven naar rechts onder] Naast haar kledingkast zie je Isaya’s poppenhoek, met een poppenbedje (Kringloop), een strijkplankje (Marktplaats), een rekje voor de poppenkleertjes (Ikea), de poppenwagen (Janod) en de poppenkast (Ikea). Haar verkleedkist en keukentje kon je al zien in mijn blog over Aya’s Favoriete Houten Speelgoed van Bol.com. Op de plank staat haar speelgoed, met daaronder houten kisten (Ikea) met 35.000 knuffels en erboven een grote wereldkaart. Er staat een tafeltje met stoeltjes (Ikea) in haar kamertje en een roze boekenkastje (opa). Boven haar bed hangt een plank met foto’s en andere lieve spulletjes.

De prinsessendokter met haar brave patient Alela

Haar bed is van Flexa, gekocht bij Wehkamp [net als onze roze boxspring]. Erboven hangt een roze hemeltje (Xenos) en aan de muur zie jeΒ haar balletkledingΒ en haar ballet tas. Er is nog een hoekje bij het raam vrij voor een make-uptafeltje. Die staat nog even bij opa & oma op zolder te wachten op Sinterklaas. Dan is dit prinsessenpaleis wel compleet lijkt mij.

We spelen iedere dag met veel plezier in deze roze explosie en er komen vaak andere prinsesjes (en soms ook prinsjes) spelen. Heerlijk is dat! Op de foto’s is alles super opgeruimd, maar zo ziet het er ongeveer 10 minuten per week uit. Er mag gespeeld en geleefd worden. En geslapen. Maar dat gaat wel lukken met zo’n fijn (dek)bedje.

Columns by Kari

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.