Het Mooiste Houten Speelgoed van Bol.com | Aya’s Top 10

Spelen! Je kunt Aya niet blijer maken dan met spelen. Alleen met “spelen met kindjes”. Maar vooruit, met mama is ook goed. Of met Alela. En natuurlijk met haar favoriete houten speelgoed. In deze blog deel ik Aya’s mooiste houten speelgoed van Bol.com. Bol heeft namelijk prachtig houten speelgoed van merken als Le Toy Van, Viga Toys, New Classic Toys, Mentari, Little Dutch, Grimms, Delta Children, Playwood en Janod. Om verliefd op te worden en mega leuke cadeautips! In de prijscategorie van 15 tot 65 euro volgt hier Aya’s Top 10!

1. Doktersset – Le Toy Van

Dit is zo een vondst! Ik heb mij suf gezocht naar het “perfecte” dokterssetje. Uiteindelijk heb ik vier favorieten op Instastories gedeeld en jullie laten kiezen: deze van Le Toy VanΒ (€49,95) kwam als winnaar uit de bus. En wat een succes is het. Isaya speelt er iedere dag mee. De tas is prachtig, heel zacht en gaat dicht met een klik-systeem. De speeltjes zijn van hoge kwaliteit en garanderen uren speelplezier.

Koop bij bol.com

2. Roze Houten Keukentje – Viga Toys

Ieder kind dat ik ken houdt van keukentjes. Dit snoezige roze keukentje van Viga Toys (€64,99) mag natuurlijk niet ontbreken uit haar top 10. Mijn kleine bakkertje bakt graag cupcakes, broodjes, soepjes, burgertjes en andere lekkernijen voor me. Het past perfect in haar roze speelkamer. Maar uiteraard heeft Bol ook andere kleuren speelgoedkeukentjes.

Koop bij bol.com

3. Houten Cupcakes – New Classic Toys

Op de foto hierboven zie je Isaya thee drinken met Peppa Pig en haar houten cupcakes van New Classic ToysΒ (€15,99). Hoeveel lol een peuter kan hebben met negen kleine cupcakes is ongelooflijk! Deze zijn zo snoezig en mooi. Ze maken een Princessen Tea Party compleet.

Koop bij bol.com

4. Houten Broodrooster – Mentari

Bovenop haar keukentje zie het schattige roze broodrooster van MentariΒ (€17,99) staan. De hendel drukt de broodjes echt naar beneden: zo’n cool mechanisme. Aya maakt heerlijke ontbijtjes voor mij met dit broodroostertje. Het is super snoezige aanvulling op ieder keukentje.

Koop bij bol.com

5. Houten Beauty Case – Viga Toys

Aya is een echt meisje-meisje. Ze is dol op “up gekupt” worden. Geeeen idee van wie ze dat heeft πŸ˜‰ Echte makeup vind ik nog niet zo’n goed idee. Zeker als net-als-of net zo leuk is. Deze beauty case van Viga ToysΒ (€16,75)is #toddlergoals. En ook oudere kindjes die komen spelen vinden dit helemaal geweldig. Een prachtig koffertje met allemaal houten make-upjes. Te leuk.

Koop bij bol.com

6. Houten Speelgoedkist – Delta Children

Verkleden was een van mijn favoriete spellen als kind. Urenlang begaven we ons in magische werelden met verkleedkleren. Isaya vindt het ook geweldig. Haar roze houten speelgoedkist van Delta Children (€51,47) zit vol prinsessen-, mermaid- en feeΓ«njurken, kroontjes, toverstoffen en tasjes. Hij heeft zo’n handig mechanisme, waardoor hij open kan blijven staan, terwijl er spullen op liggen. Dus hij dient ook tijdelijk als beautytafeltje. Heel handig.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Be who you want to be and don’t be afraid to change if you don’t like who you’ve become, is what I want to teach my daughters. For now that means Isaya changes between being a princess, a mermaid and a fairy. But I hope that when she grows up she will continue to feel my love and support, whoever and whatever she decides to be.β € πŸ’—β € Isaya’s favoriete houten speelgoed van bol.com staat online! Haar top 10, om bij weg te smelten (of te shoppen) #linkinbio β € πŸ’— β € #toddlerlife #momlife #mamadingen #deltachildren #verkleedkist #princess #mermaidlife #woodentoys #houtenspeelgoed #peuter #pink #princessroom #playroom #kleuter #dreumes #lekkerspelen

Een bericht gedeeld door οΌ£ο½ο½Œο½•ο½ο½Žο½“ by Kari (@karivdheide) op

 

Koop bij bol.com

7. Houten Regenboogspeelgoed – Grimms

Grimms is een van de beste houten speelgoed investeringen die je kan doen. Isaya speelt al ruim twee jaar met haar Grimms blokkenset, regenboog, stapeltoren en poppetjes. Ze zijn zo divers, dat je er van alles mee kunt bouwen en doen. Ze groeien met haar (fantasie) mee en de mogelijkheden zijn echt eindeloos. Het is ontzettend duurzaam en sterk (het gaat regelmatig mee onder de douche, oeps). Het is echt fantastisch. We hebben ook het rolwiel, maar daar speelt ze minder mee.

Koop bij bol.com

8. Houten Speelgoed en Muziekinstrumenten – Little Dutch

Little Dutch is een van onze favoriete houten speelgoed merken. Ze hebben namelijk alles in roze tinten en alles in blauw tinten. En het is zooo snoezig. Alela kreeg een paar prachtige kraamcadeautjes van Little Dutch. We zijn fan van de xylofoon, de gitaar, de rammelaar en de speeltoren. Maar er staat nog veel meer lief houten speelgoed van Little Dutch op Aya’s verlanglijstje.

Koop bij bol.com

9. Houten IJsjes – Playwood

Echt honderden houten ijsjes van PlaywoodΒ (€14,90)Β heb ik gegeten de afgelopen weken. Met haar houten kassa (weet je nog, uit “Het Mooiste Houten Speelgoed van Lidl“) verkopen we om de beurt ijsjes aan elkaar. Het is een waar spektakel waar ik vrij weinig van begrijp, behalve dit: dat het als je drie bent echt heel erg leuk is om houten ijsjes te hebben, te verkopen en net te doen alsof je ze opeet. Ik smelt als ik Aya zo bezig zie πŸ˜‰

Koop bij bol.com

10. Houten Poppenwagen – Janod

Ik heb zelf een beetje een haat-liefde verhouding met deze prachtige houten poppenwagen van Janod (€67,95), want ja, hij is super mooi en Aya is er gek op, maar o my gosh wat was het een klus om in elkaar te zetten. Daar hebben Isaya en haar poppenkinderen gelukkig geen last van, dus hij was de klus-frustratie waard.

Koop bij bol.com

Columns by Kari

6 thoughts on “Het Mooiste Houten Speelgoed van Bol.com | Aya’s Top 10

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.