Lentekriebels: Ik wil het anders | Home Makeover

De lente is een nieuw begin: de wereld ziet er anders uit in het zonlicht. Iedereen is vrolijker, zonniger, relaxter. Als de zon gaat schijnen in Nederland, zien we alles in een ander perspectief. Ook ons huis. Soms wil je het gewoon net even anders. Of heel erg anders. Maar hoe? Hoe zet je die wens, om veranderingen aan te brengen in je interieur, om in realiteit, zonder dat je gelijk bakken met geld kwijt bent aan een ontwerper of adviseur? Ik heb een hele gave website gevonden die het super gemakkelijk en betaalbaar maakt om je interieur een (lente) makeover te geven.

Pixers verkoopt miljoenen patronen, voor (foto) behang, canvassen, (ingelijste) posters, (muur) stickers en nog veel meer. Je kunt heel gericht en specifiek zoeken in hun database, als je weet wat je wilt. Maar als je nog een beetje zoekende bent en inspiratie op wilt doen, kun je door middel van Pixers’ metamorfoses erachter komen wat jou aanspreekt. In deze blog zet ik mijn favorieten, van Pixers, op een rij. Van de woonkamer, tot de slaapkamer en van de babykamer tot de werkkamer. Ik neem je mee in de hoop dat jij ook geïnspireerd raakt!

Behang

Ik houd van rustige, naturel kleuren. Maar ik vind het in ons interieur heerlijk als er af & toe een knallende, Tropische kleur tussendoor komt. Een muur met sprekend behang, waar je bij kunt wegdromen, wat je inspireert en jouw wereld een stukje kleurrijker maakt. Je kunt zelf de patroondichtheid kiezen bij ieder behang.

In de speelkamer

Flamingo’s zijn magische dieren: roze & elegant en natuurlijk uit de Tropen. Isaya vindt ze prachtig. Dit behang zou geweldig staan op een van de muren in haar speelkamer.

In de woonkamer

Onze woonkamer staat vol met planten. Dat herinnert mij aan Curacao, waar ik ben opgegroeid en waar de natuur altijd dichtbij is. Daarom vind ik dit behang zo prachtig en het zou geweldig staan achter de bank.

Voor in een lijstje

Ik zoek al een tijdje een mooie ingelijste ballerina voor Isaya. Zoals jullie inmiddels wel weten is ze dol op ballet. De database van Pixers is zo gigantisch. Je vindt er echt alles: van natuurlandschappen tot dieren, van architectuur tot kunst en van Disney figuren tot filmposters. Ik heb onze drie favoriete ballerina’s op een rijtje gezet. Klik op de foto om bij de ingelijste afbeelding op Pixers.nl te komen. Ook bij de lijsten kun je al je voorkeuren customizen: de grootte, het materiaal, de kleur.

In de kinderkamer

Canvas

Door het hele huis hangen kunstwerken, foto’s en schilderijen uit Curacao. Heerlijk vind ik dat: even meegenomen worden naar de Cariben. Ik typte in “Curacao” op Pixers.nl en tot mijn verassing kwamen er ontzettend veel afbeeldingen tevoorschijn.

In de keuken

Wat zou dit canvas prachtig staan in onze keuken. Dit is echt Curacao, op & top. Naast alle prachtige stranden natuurlijk. De geschiedenis van het eiland is zo rijk en zo aanwezig in het alledaagse.

In de werkkamer

Dit schilderij sprak mij ook direct aan. Zo kleurrijk, zoveel diepte, licht en duister, zoveel chaos en toch klopt het helemaal. Ik zou dit met liefde boven mijn bureau hangen. Terwijl ik blogjes tik, af en toe even opkijken om inspiratie op te doen.

Muurstickers

Ooo… ik heb zoveel prachtige muurstickers gezien bij Pixers. Hun collectie is eindeloos. Er is echt voor iedere ruimte, iedere voorkeur, ieder gezinslid, ieder humeur wel iets te vinden. Ik kon nog niet kiezen wat het leukste zou zijn voor de babykamer, dus zet mijn drie favorieten op een rij. Klik op de afbeeldingen om bij de muursticker op Pixers.nl te komen!

In de babykamer

Voor als je het even niet weet

Het kan super overweldigend zijn, al die keuzes en patronen. Of misschien weet je niet welke schilderijen mooi zijn bij elkaar, welke afbeelding bij welk behang past of wat je überhaupt eigenlijk wilt. Daar heeft Pixers een Metamorfoses gedeelte voor op de website. Hier kun je per ruimte inspiratie opdoen. Hieronder zie je een paar van mijn favorieten!

Zoals je inmiddels wel begrijpt is de keuze bij Pixers eindeloos. Dit zijn slechts een paar van mijn favorieten en een fractie van de mogelijkheden. Ook wel goed om te weten: ze maken alleen gebruik van milieuvriendelijke materialen. Ik zou lekker zelf gaan snuffelen tot je hebt gevonden wat je aanspreekt! En ik zal jullie op de hoogte houden van onze keuzes. Want ik vermoed dat ik straks, tijdens mijn verlof, het een en ander ga aanpakken in huis…

Er is zoveel keuze. Help! Laat hieronder of op Instagram een comment achter met jouw favorieten!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.