Oh So Special: De Allermooiste Babyspullen en Kinderkleding + Kortingscode

Soms kom je iets tegen waar je zo enthousiast van wordt dat je niet kunt wachten tot je het met anderen kunt delen. De webshop van Oh So Special moet je even bezoeken, want ze hebben de allermooiste babyspullen en kinderkleding. Je kijkt je ogen uit! Een deel van de kleding is zelfs speciaal ontworpen voor Oh So Special, alles is van prachtige kwaliteit en met unieke prints. De keuze is enorm en het is heerlijk snuffelen. Of je nu op zoek bent naar babyspullen en kinderkleding voor je eigen kleintje of naar een cadeau: Oh So Special heeft het vast! En je krijgt het tot eind maart met 10% korting, met mijn kortingscode, dus lees gauw verder!

Toen onze box met Oh So Special babyspullen en kinderkleding arriveerde, riep Aya enthousiast “It’s my Birthday!”. En zo voelde het ook echt tijdens het uitpakken: alsof we jarig waren. Het een was nog mooier dan het ander. In deze blog laat ik een aantal van de spullen zien die we hebben gekregen voor Aya en de nieuwe meisjesbaby. Enjoy!

Aya’s Nieuwe “Prinsessen jurk”

Toen Aya haar nieuwe jurk zag riep ze gelijk “een prinsessenjurk!”. Hij moest aan – gelijk – en hij ging niet meer uit. Ze heeft er nog net niet in geslapen, maar verder heeft ze ‘m 3 dagen achter elkaar aangehad. En als ik haar niet had kunnen afleiden met de andere prachtige kledingstukken uit de doos, had ze ‘m waarschijnlijk nog steeds aangehad. Deze beeldschone blauwe jurkΒ is speciaal ontworpen voor Oh So Special. De kleuren zijn zo mooi en helder, het ontwerp is te schattig en de stof is super zacht. Er is ook een trui variant!

Oh So Special

Onze Matching Sloffen

En ja!! Je ziet het goed: Aya, de baby en ik hebben matching sloffen! Hoe schattig is dit! Met unicorns nog wel!! En ze zitten super lekker: gaan helemaal mee met je voet, als een sokje en ze houden ze voeten warm. Ze blijven ook goed zitten aan kleine-kindjes-pootjes. Er zijn ook nog een heleboel andere soorten.

Babyslofjes

Mutsje & Colsjaaltje

Als ik dit toch aan het begin van de winter had geweten… Aya wil dus echt nooit een sjaal om. Ik snap dat wel, ik ben ook niet dol op al die winterdingen. Maar deze colsjaal doet ze dus zonder problemen om! En ze houdt ‘m om. En ik smelt vervolgens weg, omdat het zo lief staat, al helemaal met het mutsje. Dit is het setje van Aya, maar er zijn ook nog een heleboel andere schattige printjes.

Kinderkleding

Baby Sneakpeak

Er volgt in de zomer een blog met producten voor de baby. Maar ik wilde alvast een sneakpeak geven, omdat het gewoon te mooi is. Oh So Special heeft heel veel mooie dekentjes en dit BamboedekenΒ ligt klaar voor ons meisje. Ik word er zo blij van! Hij is tweezijdig: de ene kant is roze en de andere kant heeft luchtballonnen. Ik zie ons meisje er al in liggen…

[easy-image-collage id=17877]

Gebruik de kortingscode KARI voor 10% korting op je bestelling! Geldig tot eind maart 2018.

De Haarbandjes

Het heeft bijna 2,5 jaar geduurd, maar het is eindelijk zover: Aya vindt haarbandjes leuk. Er gaat geen dag voorbij dat ze haar hoofdje niet versiert met een kroon of haarband. Aangezien ik (nog) geen vlechtmoeder ben (ik kan nog net twee staartjes maken en dat is het), zijn haarbanden echt een uitkomst. En ze staan ook zo schattig! Β Deze heeft ook unicorns erop – zo lief – en hij knelt niet, omdat je zelf de knoop kunt zetten. Er zijn er nog veel meer: echt een super leuk cadeau om te geven ook!

Schattige Haarbandjes Baby en Peuter

 

HΓ©t Ballerina Pak

Het is inmiddels wel bekende infoΒ dat Isaya dol is op ballet. En alles met een “bajjelina” erop is magisch. Dit setje lijkt wel special voor haar gemaakt: het is zacht, het zit heel fijn (Aya houdt niet van strakke kleding waar ze niet in kan bewegen) en het staat dus vol met eerder genoemde magische ballerina’s. Ook dit pak moest ik na twee dagen lospeuteren van haar lijfje.

[easy-image-collage id=17891]

Als de baby er is kun je een deel II verwachten, want Oh So Special heeft nog veel meer speciale babyspullen en kinderkleding in de webshop. Neem gauw een kijkje! Gebruik de kortingscode KARI voor 10% korting op je bestelling! Geldig tot eind maart 2018.

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen op Columns by Kari. OfΒ neem contact op!

4 thoughts on “Oh So Special: De Allermooiste Babyspullen en Kinderkleding + Kortingscode

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.