3 Babyspullen die ik iedere dag gebruik | Oh So Special

O wat zijn er veel leuke babyspulletjes. Ik kan zo genieten van alle mooie lapjes, popjes, speeltjes, pakjes en dingetjes. Heerlijk! Het liefst roze natuurlijk. Sommige babyspullen zijn gewoon mega leuk en schattig. En sommige babyspullen zijn mega leuk en schattig Γ©n onmisbaar geworden. In deze blog deel ik drie o zo speciale en onmisbare babyspullen die ik iedere dag gebruik!

SupeRPRO Bamboe Swaddle

babyswaddle

Swaddles zijn echt briljant. Ik was mij bij Isaya nog niet zo bewust van dat gebaker. Ik had haar altijd in de draagdoek. Maar Alela rol ik ook regelmatig in een swaddle. Omdat het zo warm was, moest het natuurlijk wel een ademende, zachte stof zijn. Deze bamboe swaddle van Oh So Special is super licht en zacht. Veel zachter dan mijn hydrofiele doeken. De swaddle is 70 x 70 cm, Β is van 100% bamboe en kost €16,90. Deze is in een super mooie roze kleur, maar ze hebben er natuurlijk nog veel meer!

Lees ook: De allermooiste kinderkleding van Oh So Special

Maylily Bamboe Deken

babydeken

O dit is zo’n heerlijk deken! Ik gebruik ‘m als een kleed, op onze speelmat of op de bank, als ik Alela even wil neerleggen. Je hebt ‘m waarschijnlijk al honderd keer voorbij zien komen op mijn Instagram en IG stories. Of als omslagdekentje als we gewoon lekker aan het knuffelen zijn. Hij is super zacht. En ook zo mooi! De ene kant is roze, met ribbeltjes en de andere kant heeft een super schattige print.Β Het prachtige, tweezijdige deken is 100 x 75 cm, gemaakt van een mix van bamboe en katoen en kost €46,95.

Maylily Bamboe Babynestje

Bij Isaya had ik een box. Ze heeft er in totaal misschien een half uur in gelegen. We hebben ‘m gauw de deur uitgedaan en besloten bij Alela geen box te gebruiken. Maar ik zocht wel een fijn, afgebakend plekje waar ze lekker in kon liggen. Een babynestje is echt ideaal. Ze ligt er iedere dag wel een paar keer in, meestal op het speelkleed, als Isaya en ik aan het spelen zijn, maar ook op de bank. Β Het babynestje is gemaakt van 100% bamboe, is biologisch afbreekbaar, vrij van pesticiden en kost €74,95.

Columns by Kari

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.