De leukste moederdag cadeau’s met 30% korting!

De leukste Moederdag cadeaus zijn, als je het mij vraagt, aandenkens of verzorgingsproducten. Oftewel een cadeau ter herinnering aan mooie momenten met je (klein)kinderen of een momentje-voor-jezelf-cadeau. Ga je voor het laatste, doe dan mee met de winactie van donderdag. Wil je een mooi fotocadeau, lees dan gauw verder. Want in deze blog laat ik zien waar je de leukste Moederdag cadeaus met foto’s kunt bestellen, met 30% korting!

Misschien herinner je nog een blog van afgelopen herfst, over het maken van fotoalbums maken voor later. In die blog werkte ik samen Fotofabriek, een online winkel waar je unieke fotoproducten kunt bestellen. De kwaliteit van het album dat ik bij Fotofabriek liet afdrukken destijds was zo ontzettend goed en scherp en de prijs was zo zacht, dat ik sindsdien nergens anders meer mijn albums laat afdrukken. Ook voor visitekaartjes en andere fotoproducten kies ik Fotofabriek. Ze hebben dus een trouwe en super enthousiaste klant overgehouden aan mij, door die samenwerking 😉 Ik vind het daarom ook de ideale plek om mooie Moederdag cadeaus te scoren. Al helemaal omdat er nu tijdelijk 30% korting is op softocover fotoalbums (14×14), kalenders en foto’s op canvas! De korting is geldig t/m 31 mei.

Ik kreeg voor Moederdag, van Fotofabriek, een mooie foto op canvas van mijn kleine schavuit. De foto is gemaakt door mijn schoonvader, toen we een dag in de Keukenhof waren. Het was die dag 27 graden en alles stond in bloei. Het was een ontzettend gezellige dag voor Aya, met opa & oma en haar mama’s. Aya genoot van alle aandacht, de prachtige planten en bloemen, de fontein, de vogeltjes, de frietjes en het ijs.

Zoals je ziet is de foto super scherp afgedrukt: je ziet gewoon de warmte van de dag in de Keukenhof in haar gezichtje! Het was zo’n prachtige, zonnige dag. We kijken er met ontzettend veel plezier op terug. En nu heb ik een super mooi aandenken van die dag aan de muur.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.