3 Dierproefvrije Makeup Looks voor de Lente

Ik ga bijna altijd voor een nude-look als ik mijn makeup doe: roze, beige, highlighters. Ik word daar blij van. Maar ik word ook blij van experimenteren met makeup. Daarom besloot ik drie dierproefvrije makeup looks voor de lente te doen, waarvan er in ieder geval twee buiten mijn dagelijkse makeup routine vallen. Deze lente ga ik voor groen, blauw, paars, roze, rood en geel! Alle looks zijn gedaan met producten van Zuii Organic, een natuurlijk en dierproefvrij makeup merk dat verkrijgbaar is bij The Green Beauty ShopΒ – een heerlijke cosmetica webshop waar je groen kunt shoppen.

Zuii Organic

Zuii Organic is een 100% natuurlijk en biologisch gecertificeerd. Ze maken gebruik van huidverbeterende biologische ingrediΓ«nten zoals rozen-, kamille- en jasmijnbloemblaadjes, verzorgende essentiΓ«le oliΓ«n, natuurlijke vitaminen en mineralen. Zuii OrganicΒ is niet getest op dieren en bevat geen petrochemische ingrediΓ«nten, geen genetisch gemanipuleerde ingrediΓ«nten, geen talc, geen nanodeeltjes, geen parfum, geen sls, geen polyethyleenglycol, geen gluten en geen parabenen.

The Green Beauty Shop heeft een enorm assortiment van Zuii Organic – van primers & foundations, tot poeders en blushes, van mascaras tot oogschaduw, van lipsticks tot kwasten & makeup removers. Voor deze drie looks gebruik ik de volgende producten van Zuii:

Zuii Organic

Als de lente komt

[easy-image-collage id=18639]

Deze roze look valt nog helemaal binnen mijn comfort zone. Een natuurlijke, roze oogschaduw, met een klein beetje bruin en een nude lip. Ik heb hiervoor het Party oogschaduw palette en de Helene Lip & Cheek creme gebruikt.Β Dit is voor mij een dagelijkse makeup look: iets wat ik overal en iedere dag kan dragen en ook in drie tellen doe. Het is fris en glanzend en het roze brengt wat het blauw in mijn ogen voor voren.

De Lente is een Feestje

[easy-image-collage id=18734]

Blauw is een kleur die ik zelden gebruik, omdat het iets minder vergeeflijk is en een stuk knallender. Maar hoe leuk! Ik werd hier zo blij van. Ik heb voor deze look de Blue Marine oogschaduw en het Party oogschaduw palette gebruikt. Wel eerst je oogschaduw aanbrengen en dan pas je foundation, want je gaat knoeien. En accepteer dat je er het eerste kwartier uitziet alsof je een blauw oog hebt, maar als je blijft mengen en blenden, wordt het super mooi & feestelijk.

De Groene Lente

[easy-image-collage id=18640]

Een van mijn #lifegoals is op een dag iemand te zijn die dagelijks rode lippenstift draagt. Gewoon, in de supermarkt enzo. Ik denk als ik een jaar of 50 ben: dat is een beetje het streven. Tot die tijd doe ik het voor de af & toe en de leuk. Groen is complementair aan rood en dus zetten deze kleuren elkaar nog even extra in het zonnetje. Voor deze look gebruikte ik de Apple oogschaduw en de Mustard oogschaduw.

2 thoughts on “3 Dierproefvrije Makeup Looks voor de Lente

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.