INIKA Baked Contour Duo: Review + Kortingscode

INIKA is een 100% natuurlijk make-up merk uit AustraliΓ«. De producten zijn vegan en dierproefvrij en bevatten minimaal 70% biologische ingrediΓ«nten. Met natuurlijke ingrediΓ«nten als calendula, shea butter, aloe vera, macadamia en groene thee produceren ze make-up waarmee ze al heel wat cosmetica prijzen hebben gewonnen. Dus natuurlijk wilde ik dol graag het Baked Contour Duo van INIKA testen en reviewen. In deze blog vertel ik jullie alles over dit control en highlight duo en deel ik een fijne kortingscode van 20%!

Het INIKA Baked Contour Duo

Het duo

Dit duo bestaat uit een contour poeder en een highlight poeder. Er zijn twee tinten: Almond – voor een lichte tot medium huidskleur – en Duo Teak – voor een medium tot donkere huidskleur. Het palette bevat een grote spiegel en heeft een mooie, matte buitenkant waar het INIKA logo op staat.

De poeders

De poeders zijn baked maar wel relatief los. De contour poeder neigt naar een warme ondertoon en is zeer goed op te bouwen. Dus je zit niet in één keer met een harde, donkere lijn, maar kunt heel gecontroleerd de contouren van je gezicht opwarmen en/of versterken. De highlight poeder is geen ‘BAM tot de maan & terug’ – highlight, maar geeft een subtiele en gezonde glow.

Hoe ik het duo gebruik

De contour poeder breng ik aan in de holten van mijn wangen, onder mijn kaaklijn en rond mijn voorhoofd. Ook contour ik mijn neus, door de poeder aan te brengen aan de zijkant en onderkant van mijn neus. Tot slot breng ik de poeder aan in de vouw van mijn oogleden. Zoals ik al zei is de poeder goed op te bouwen, waardoor je gemakkelijk nuances kunt aanbrengen. Ik heb het Almond palette en omdat de tint naar warm neigt kun je deze poeder ook als bronzer gebruiken.

De highlight poeder is subtiel genoeg om niet alleen op de gangbare highlight plekken aan te brengen – dus puntje van je neus, jukbeenderen en onder je wenkbrauwen – maar ook op andere plekken die je wilt uitlichten, om meer diepte te creΓ«ren. Dus eigenlijk alle plekken waar je geen contour aanbrengt. De poeder geeft een gezonde glow. Als je meer aanbrengt, verandert de glow in een intensievere glans. Dit is bijvoorbeeld mooi op je oogleden.

[easy-image-collage id=21351]

Aanrader?

Ja absoluut. Dit duo is in twee weken tijd een vast onderdeel van mijn “daily make-up routine” product geworden. Ik grijp er direct naar, omdat het zo subtiel en gemakkelijk is en een natuurlijke look garandeert. Het Baked Contour Duo en andere INIKA make-up zijn verkrijgbaar bij Biocare Online.

De kortingscode

Met de code browcontour krijg je 20% korting op het baked contour duo en het brow define palette van INIKA. Hierdoor kosten de producten nog maar €29,60 in plaats van €37,00.

Columns by Kari

3 thoughts on “INIKA Baked Contour Duo: Review + Kortingscode

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.