Winactie! De Nieuwe Skin Food Producten van Weleda

Een nieuwe, heerlijke winactie van Weleda! Je kunt de nieuwste Skin Food producten winnen. Skin Food is een van de populairste producten van Weleda, omdat het zo’n voedende en diverse crème is. Deze maand lanceert Weleda 3 nieuwe Skin Food producten en ik mag een van jullie blij maken door ze weg te geven. In deze blog lees je meer over Skin Food, de nieuwe producten en hoe je kunt meedoen aan de Skin Food winactie. Dus als jouw huid deze winter wel een boost kan gebruiken, lees dan gauw verder!

Voeding voor je huid

Skin Food is een 100% natuurlijke crème die de droge en ruwe huid voedt en herstelt. Drie krachtige ingrediënten liggen aan de basis van Skin Food: het driekleurige viooltje, calendula en kamille. Omdat er steeds meer vraag kwam naar Skin Food voor het hele lichaam, heeft Weleda de Skin Food lijn uitgebreid met 3 nieuwe producten: Skin Food light, Skin Food lippenbalsem en Skin Food Body Butter.

skin food winactie

De Nieuwe Skin Food Lijn

Naast de originele Skin Food crème zijn er nu dus drie nieuwe producten. De Skin Food light is zoals de originele crème, maar dan luchtiger en dunner. Skin Food is namelijk een hele rijke crème, heel stevig en dik. Ideaal dus voor een zeer droge huid. Maar als je iets minder nodig hebt of prettig vindt, is Skin Food light een aanrader. Ik heb een vochtarme/normale huid en voor mij is Skin Food light een ideale dagcrème. In mijn vorige Weleda blog vertelde ik dat ik daar nog naar op zoek was en voila, gevonden!

De Skin Food Lip balm en de Bodybutter spreken voor zich: de verzorgende Skin Food formule, maar dan specifiek voor lippen en lichaam. Ideaal voor de koude wintermaanden, waarin veel mensen last hebben van droge lippen en een droge huid.

Hoe gebruik je Skin Food

Uiteraard gewoon als dag & nachtcrème en de nieuwe producten gebruik je als lippenbalsem en bodylotion. Maar je kunt nog veel meer met Skin Food. Ik ben bezig met een blog waarin ik 10 manieren deel waarop je Skin Food kunt gebruiken. Deze blog komt binnenkort online!

Skin Food Winactie

Je kunt de nieuwe producten uit de Skin Food lijn winnen! Doe je mee?

  • Volg mij op Instagram
  • Zoek de foto op die bij de Skin Food winactie hoort
  • Deel in de comments jouw ultieme huidverzorging tip

Geen Instagram? Niet getreurd. Meedoen kan ook op Facebook of door onder deze blog jouw verzorgingstip achter te laten!

De winnaar wordt 9 januari bekend gemaakt. Meedoen kan als je woonachtig bent in de Benelux. Let op! Als je hebt gewonnen moet je binnen 24 uur reageren, anders ben ik genoodzaakt een nieuwe winnaar te kiezen.

Succes!

Columns by Kari

9 thoughts on “Winactie! De Nieuwe Skin Food Producten van Weleda

  1. Wat een leuke producten!
    Ik gebruik sinds kort de dag- en nachtcreme van Kruidvat Natures, maar ik betwijfel of de ingrediënten zo voedend of natuurlijk zijn als deze van Weleda.
    Mijn lipbalsem maak ik zelf met kokosolie en etherische olie. Zo blijven mijn lippen ook tijdens de winter zacht.

  2. Mooie producten, ik gebruik ook liever natuurpruduckten. Ik heb mijn tip al op instagram gegeven, maar deel hem hier ook.
    Tip; zit je veel met je handen in het water en gebruik je ook nog poetsmiddelen? Draag dan altijd handschoenen, zo bescherm je je handen en als je klaar bent afspoelen met water en insmeren met creme van weleda. En fiets je daarna naar huis dan doe je warme handschoenen/ wanten aan voor ze te beschermen tegen wind en kou. Dit zijn de beste natuurlijke middelen die er zijn. #wateetjehuidvandaag.

  3. Hier ben ik wel benieuwd naar. Jammer dat de winactie alleen via IG loopt. Ik volg je op Bloglovin en heb het gedeeld op G+, hopelijk mag ik toch een kansje maken.Voldoende water drinken, je huid goed reinigen en een goede (nacht)crème doet veel voor je huid.

  4. Wat leuk een winactie! Ik heb op instagram al gereageerd en je bericht geliked. Ik ben heel benieuwd naar deze producten en hoop dan eindelijk van die droge en schilverige huid en lippen af te komen. Want van binnen waar de kachel aan staat naar buiten waar het bijna vriest is niet lekker voor je huid. ❣

    1. Mijn tip is PURE arganolie en rozenwater dit is heel zacht voor je huid en irriteert niet! I love it 😍

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.