7 Weleda Producten die ik Iedere Dag Gebruik

Sinds september ben ik Weleda ambassadeur. Dat houdt onder andere in dat ik iedere maand prachtige Weleda producten mag testen. In deze blog deel ik een aantal favorieten, die ik de afgelopen 4 maanden heb ontdekt. Maar ook een paar producten die ik al langer gebruikte – want ik ben al tien jaar groot Weleda fan. Dit zijn overigens niet alle producten van Weleda die ik gebruik – we gebruiken bijvoorbeeld ook medicijnen en oliΓ«n van Weleda -maar wel de Weleda producten die ik iedere dag gebruik!

Goed om te weten: ik ben niet verplicht om vanuit mijn ambassadeurschap over deze producten te schrijven op mijn blog. Ik deel ze met jullie omdat ik er super enthousiast over ben en Weleda een erg goed merk vind (lees hier waarom). De eerste 5 producten in deze blog zijn echt must haves, die ik steeds opnieuw zal blijven kopen. De laatste 2 zijn gewoon fijn. Alle producten gebruik ik iedere dag.

100% natuurlijk: tandpasta en deodorant

De Ratanhia tandpasta van Weleda is de fijnste natuurlijke tandpasta die ik tot nu toe heb getest. Dit staat voor mij wel los van de houtskool poeders, want die gebruik ik er naast. De smaak is neutraal, maar geeft je wel een heel fris gevoel. Echt een aanrader. Je koopt de Ratanhia tandpasta hier.

De rol deo’s van Weleda zijn echt fantastisch. De geuren zijn zΓ³ fijn en de verpakking en de roller zijn heel prettig. Daarbij is de prijs heel zacht voor een natuurlijke deodorant. De citrus geur is ook zalig. Hij is wel iets minder long lasting dan mijn geliefde Pure Aura deo van Salt of the Earth. Maar de Granaatappel deo van Weleda is echt het allerlekkerst. Sowieso vind ik granaatappel een van de lekkerste (misschien wel de lekkerste?) geuren van Weleda. Je koopt de Granaatappel roldeo hier.

Zacht en Zoet voor de Huid

Er staat altijd een Weleda douche crème in onze badkamer. Meestal de Lavendel geur, want die is gewoon altijd fijn. Maar de laatste tijd probeer ik ook allerlei andere geuren uit. Momenteel de Wilde Rozen Douchecrème. Za-lig. Je koopt de Wilde Rozen Douchecrème hier.

Wil je weten welke babyproducten van Weleda we iedere dag gebruiken? Dat lees je hier!

En dan deze bodylotion. Oooo…. Je wilt hier gewoon bijna een hapje van nemen. De Amandel bodylotion van Weleda is niet alleen de allerfijnste bodylotion die ik tot nu toe van Weleda heb gebruikt, maar een van de allerlekkerste bodylotions die ik ooit heb gebruikt. Door de mooie verpakking is het ook een heel tof cadeau om te geven. Je koopt de Amandel Bodylotion hier.

Weleda producten voor je gezicht

Over de Milde Reinigingsmousse heb ik al meerdere keren geschreven op mijn blog, maar het moet wéér, want het is gewoon echt een heel fijn en goed product. Alles klopt: het werkt, het is prettig in gebruik en het is betaalbaar. De ideale every day gezichtsreiniger. Je koopt de Milde Reinigingsmousse hier.

Weleda is niet mijn eerste keuze voor gezichtscrΓ¨me. Misschien heb ik “mijn lijn” nog niet gevonden, want er zijn diverse lijnen, voor allerlei huidtypen. In de Weleda City Spa had ik het er toevallig over, met een van de schoonheidsspecialisten, hoeveel verschil dat kan maken, . Momenteel test ik de Iris gezichtscrΓ¨me. Mijn huid reageert er goed op, hij hydrateert, smeert prettig, trekt snel in en is betaalbaar. Dus gewoon een hele fijne dagcrΓ¨me, maar nog niet de “wow- factor”. Misschien is de Wilde Rozen lijn een betere fit. Ik houd jullie op de hoogte van de andere gezichtscrΓ¨mes van Weleda die ik nog ga testen.

De Everon Lippenbalsem is een hele fijne, natuurlijke lipbalm. Hij hydrateert mijn lippen goed, in de koude wintermaanden. Ik gebruik deze lipbalm ‘s ochtends en ‘s avonds – onderweg heb gebruik ik een andere.

Bonus product

Er is nog een ander Weleda product dat ik iedere dag gebruik. Het is geen huidverzorging, dus daarom hoort hij eigenlijk niet in deze blog, maar ik wilde het toch nog even noemen! Het zijn de Room Sprays. Echt een absolute musthave. Je leest hier waarom en je koopt de Zuiverende Room Spays hier.

Columns by Kari

4 thoughts on “7 Weleda Producten die ik Iedere Dag Gebruik

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.