Wat zit er in mijn luiertas | Ted Baker

Toen Isaya een baby was, sleepte ik altijd een enorme hutkoffer met de wereld aan babyspullen mee, als ik met haar de deur uit ging. Ik heb geen idee meer wat daar allemaal in zat. Maar ik weet wel dat er in mijn huidige luiertas een stΓΉk minder babyspullen zitten. Dat hij nog steeds uitpuilt is uiteraard een gegeven. Benieuwd wat er in mijn dagelijkse “mommy bag” zit? Deze Ted Baker neem ik overal mee naartoe en bevat de nodige mamadingen, zakelijke spulletjes en verzorgingsartikelen.

Mijn Luiertas

Als je mijn vorige “What’s in my Bag” hebt gelezen weet je dat ik Ted Baker fan ben. Deze Ted Baker tas heb ik tijdens mijn zwangerschap gekregen en gebruik ik sindsdien als luiertas. Alles past er in: hij is super handig en bestaat uit een groot vak en een kleine clutch met een rits die erin hangt. Hij ziet er niet uit als een luiertas [issie ook niet]. Dat vind ik fijn. En hij is roze. Uiteraard. Met gouden details. Fijn.

De Mamadingen

Als je mijn blog volgt weet je dat wij van team wasbare luiers zijn, sinds Alela is geboren. Misschien denk je dat je met wasbare luiers heel veel mee moet nemen, maar dat is niet zo. Ik heb alleen een Wet & Dry zak, waar aan de ene kant droge spullen inzitten en aan de andere kant je een vieze luier kunt stoppen (geurloos en waterdicht). In die zak zit een schone Popolini luier, Weleda billencrème, Water Wipes, een hydrofiel en nog wat andere spulletjes, zoals een extra mutsje, speentjes en telefoon-armbandjes voor Isaya.

Het Nood-Zakelijke

Nooit de deur uit zonder mijn portemonnee – momenteel een Ted Bakertje in dezelfde zoete kleur als mijn tas. Mijn Paper Time planner en business kaartjes [in een Puc-je] reizen meestal ook mee. En omdat ik er niet aan moet denken dat mijn iPhone leegraakt en ik dus geen plaatjes meer kan schieten van mijn kroost onderweg, gaat er ook altijd een oplader/powerbank mee. In een apart tasje, want dat moet van mijn vrouw – andersgaathetstuhΓΉΓΉk. [Kleine toilettasjes zijn echt ideaal voor als je veel frutsels en prutsels meesleept, maar je tas overzichtelijk wilt houden.]

Verzorging & Zo

Wat heb je allemaal bij je, vraagt mijn vrouw altijd als we de deur uitgaan en zij haar sleutels en pasjes in haar kontzak stopt en ik met mijn Tedje erachter aankom. Maar vervolgens vindt iedereen het de normaalste zaak van de wereld dat mama altijd pleisters, handcrΓ¨me, hand sanitizer, zonnebrillen, elastiekjes, paracetamol, een spiegeltje, nagelvijltje, lippenbalsem, boodschappentasjes en nog meer handige knickknacks bij zich heeft. Ik ga ook nooit de deur uit zonder tandenborstel en tandpasta. En sinds kort heb ik ook de recyclebare groente- en fruittasjes van de Appie bij me – een super goed initiatief om het gebruik van plastic te verminderen!

#RealLife?

Ziet mijn tas er echt altijd zo netjes opgeruimd uit? Wat denk je zelf? Meestal prop ik de Camelbak van Isaya er nog bij, mijn roze Dopper en een paar mueslirepen. Vaak lift er nog een knuffel of een popje mee. De Wet & Dry zak doe ik erbovenop en soms, heel soms, bijvoorbeeld als ik een foto maak voor Instagram, past hij dan nog dicht.

Mommy on the Go

Ik vind ‘m fijn, mijn roze luiertas die niet echt een luiertas is. Hij past mooi & precies in de roze bak op mijn mamafiets en bij onze meestal-roze-outfits.

Columns by Kari

2 thoughts on “Wat zit er in mijn luiertas | Ted Baker

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.