Prachtige handgemaakte Paaskleding van Mommy Makes

Instagram zit vol met pareltjes. Als je door de Instagram feed van Mommy Makes scrolt snap je wat ik bedoel: de handgemaakte kinderkleding is zo mooi en origineel en met veel zorg en liefde gemaakt. De creatieve handen achter Mommy Makes, Jadzia, stuurde prachtige Paaskleding op voor Isaya & Alela. In deze blog laat ik zien wat de meiden hebben gekregen en vertel ik meer over Mommy Makes. Ben je op zoek naar eerlijke & unieke baby of kinderkleding of een bijzonder (kraam)cadeau? Lees dan gauw verder!

Over Mommy Makes

Mommy Makes is het bedrijf van Jadzia, jonge (21 lentes) en creatieve mama van een prachtige dochter van 1,5. Een jaar geleden heeft ze Mommy Makes opgericht en daar kunnen we blij mee zijn. Jadzia maakt prachtige, baby en kinderkleding. Mooie prints, fijne, zachte stoffen, een comfortable pasvorm en een betaalbare prijs. Mommy Makes is een duurzaam merk: de kledingstukken worden niet individueel in plastic verpakt en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische stoffen.

Ook fijn en belangrijk: als je handgemaakte kinderkleding bij kleinere webshops koopt, hoef je je uiteraard geen zorgen te maken over treurige zaken in de kledingindustrie, zoals erbarmelijke werkomstandigheden, kinderarbeid en te laag arbeidsloon. Je weet precies hoe en door wie de kleding, waar je baby of kindje in is gehuld, is gemaakt.

Het assortiment handgemaakte kinderkleding

Harem overalls van Mommy Makes. Deze print is ook verkrijgbaar als jurkje, broekje, haarband, box pakje en meer!

De collectie handgemaakte kinderkleding van Mommy Makes bestaat momenteel uit t-shirts, overslag shirtjes, hoodies, sweaters, broekjes, harembroekjes (die zijn ook zΓ³ comfortabel! Alela heeft er een), shorts, rokjes, jurkjes, harem overalls, boxpakjes, onesies, mutsjes, strikmutsjes en haarbandjes, in verschillende printjes en kleuren. Er zijn ook twin-setjes, zodat je kunt twinnen met je kleintje, in een zachte sweater met grappige tekst. Tot slot heeft Mommy Makes heeft ook cadeaubonnen!

Paaskleding van Mommy Makes

Kijk ze daar dan liggen, mijn lieve bunnies. Hoe schattig zijn deze Paas truien van Mommy Makes. De “Snuggle Bunny” sweaters en hoodies van Isaya en Alela zijn super zacht en hebben een prachtige paars-roze kleur. De hoodie van Alela heeft een zachte capuchon en de mouwtjes en de onderkant van de truien zijn mooi en handig afgewerkt. Mijn meisjes zijn het hele jaar door mijn snuggle bunnies, dus ga er maar van uit dat deze truien niet alleen met Pasen uit de kast komen.

Isaya vindt de bunny muts ook helemaal geweldig. Een te schattig stripmutsje in dezelfde kleur als de truien, met lieve konijnenoortjes. Daar moet natuurlijk even mee gesprongen worden!

handgemaakte kinderkleding

De handgemaakte kinderkleding van Mommy Makes is het beste binnenstebuiten te wassen op 30 graden. De kleuren blijven mooi en intensief na het wassen en ook na het wassen merk je: de kwaliteit van de kleding is heel goed.

Aanrader!

Ben je op zoek naar mooie handgemaakte kleding voor je baby of kindje? Zoek je een leuke set zodat je kindjes kunnen twinnen? (Want hoe Instagrammable zijn deze outfitjes!!) Of misschien ben je op zoek naar een eerlijk, duurzaam en mooi (kraam)cadeau. Dan raad ik je zeker aan om even te gaan kijken what this mommy makes.

Columns by Kari

Ad- Gifted

One thought on “Prachtige handgemaakte Paaskleding van Mommy Makes

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.