Kastje van Alela is nu op Instagram!

Eindelijk heb ik de kleertjes van Alela op Instagram gezet! In dit virtuele kastje van Alela vind je de babykleertjes waar ze uit is gegroeid, van merken als NAME IT en Noppies, staan vanaf vandaag te koop. Wil je weten waar, hoe het werkt en wat het kost? Lees dan gauw verder!

Kastje van Alela

Alela’s kleertjes staan vanaf vandaag te koop op @kastjevanalela. Dit Instagram account is speciaal voor haar te kleine kleding. Er staat voorlopig alleen babykleding op, want Isaya’s te kleine kleertjes gaan altijd naar haar nichtje. Dus als je op zoek bent naar lieve, leuke tweedehands babykleding van merken als NAME IT, Noppies, Prenatal, PUCKABABY, Petit Bateau, ObaΓ―bi en meer, kom dan gauw kijken.

Tussen de 2 en 5 euro

Alle kleertjes uit het kastje van Alela mogen weg voor zachte prijsjes. Alles kost tussen de €2 en €5 euro. Dit is exclusief verzendkosten. Brievenbuspakketjes kosten €3,90 om te versturen en grotere pakketjes €6,90. Als je voor €10,- of meer bestelt krijg je €1,- korting. Bestel je voor €20,- of meer, dan ontvang je €2,- korting. Bestel je voor €25,- of meer, dan krijg je ook nog eens een leuk verassingspresentje in je pakketje!


Lees ook: Duurzame handgemaakte kinderkleding van Mommy Makes


kastje van alela

Hoe werkt het?

Als je iets ziet dat je mooi vindt uit het kastje van Alela, kun je mij een DM sturen via Instagram. Of je kunt mailen naar kastjevanalela@hotmail.com. Ik zet iedere week nieuwe items op @kastjevanalela en houd jullie regelmatig op de hoogte via mijn eigen Instagramaccount.

Columns by Kari

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.