DutBle Goodiebox Review: €200 aan producten voor €5!

Een 3 maandelijkse goodiebox met een minimale waarde van €100, die slechts €8,95 p/m kost. Natuurlijk wilde ik dat graag reviewen. Want ik was heel benieuwd wat er dan zoal in deze DutBle Goodiebox zit, wat ik van de producten vind en welke community er schuil gaat achter DutBle, oftewel Dutch Blenders. De eerste box krijg je trouwens voor €5,- en in mijn welkomstbox zaten sieraden en andere producten, met een waarde van bijna €200,-. Nieuwsgierig wat ik precies kreeg en wat DutBle is? Lees dan gauw verder.

DutBle/ Dutch Blend(er)

Dutch Blend is opgericht door Nemi – een mooie Instababe/ stoere entrepreneur – en is inmiddels een community van 120.000 mensen. Blenders worden die genoemd. En ik hoor daar sinds kort ook bij. Je kunt lid worden van de Dutch Blend community voor €8,95 per maand. Dit lidmaatschap heeft een aantal voordelen: je komt in contact komen met andere social media liefhebbers en influencers, op de DutBle marktplaats meebieden op toffe [designer] aanbiedingen en je ontvangt iedere 3 maanden een DutBle Goodiebox.

DutBle Goodiebox Dutch Blender

De DutBle Goodiebox

In die DutBle Goodiebox zitten geselecteerde beauty- en verwenproducten met een (totale) minimale waarde van €100,-. In je account geef je voorkeuren aan, bijvoorbeeld of je liever goud of zilver hebt, wat je lievelingskleur is, wat je ringmaat is, welke telefoon je hebt, etc. zodat je box gepersonaliseerd kan worden. Je eerste box – de welkomstbox – kun je aanvragen voor €5,- en heeft een minimale waarde van €129,-. Met de nadruk op minimaal, want ik heb even wat uitgezocht en nagerekend en mijn box had een waarde van bijna €200,-.

Wat zit er in de DutBle Goodiebox?

Ha, nu komen we bij de good part. Want hier ben je natuurlijk het meest nieuwsgierig naar. Wat zit er in de DutBle Goodiebox? Eerst even een overview van mijn box en daarna ga ik dieper in op ieder product.

DutBle Goodiebox welkomstbox

In mijn welkomstbox zat een horloge van Peridit, een ring van Perditi, ringoorbellen, een haarband van MAE’s, YO YO’s Bear snoepjes en Pineapple snacks van Urban Fruit.

Perditi horloge

Het horloge van Perditi is een chique en fijntjes horloge met een gouden uurwerkje. Echt super mooi! Perditi heeft verschillende opties voor bandjes. Ik kreeg een groene – niet direct mijn kleur, zoals jullie weten, maar het design is echt prachtig. Een Perditi horloge kost €149,-. Dus je hebt je welkomstbox-prijs en eerste maanden DutBle lidmaatschap er met dit product alleen al dik uit.

perditi horloge

Perditi ring

Het tweede item in mijn welkomstbox is een ring, ook van het merk Perditi. Ook weer een mooi, fijntjes sieraad. De ring is opgebouwd uit kleine gouden balletjes. Echt een item dat ik iedere dag kan dragen en goed past in mijn sieradencollectie. Ik kon deze specifieke ring niet terugvinden op de website van Perditi, maar de meeste ringen van dit merk kosten €32,-.

Perditi ring

MAE’s scrunchie

Ik kom uit de Sex and the City tijd en dus hield ik mij altijd vast aan de no-scrunchie-rule. Maar sorry, Carrie, het is 2019 en scrunchies zijn in. En fijn. Wow, dat heb ik nooit geweten: hoe relaxed in gebruik ze zijn. En ideaal ook voor kinderen – in twee tellen heb ik Isaya’s haar in een leuke knot met dit ding. Ik kreeg een velvet groene van MAE’s (ook in andere kleuren beschikbaar) in mijn DutBle Goodiebox. De MAE’s scrunchies hebben een verkoopprijs is €9,95.

MAE's scrunchies

Ring oorbellen

Ik weet niet van welk merk deze gouden ring oorbelletjes zijn, dus ik kan geen productwaarde noemen. Maar het zijn gewoon leuke simpele ringoorbellen; altijd handig om te hebben.

Snoep – goed

Tot slot zaten er nog twee healthy snacks in mijn welkomstbox. Toevallig twee “snoepjes” waar Isaya dol op is, met puur (gedroogd) fruit. Dus die gingen na het plaatjes schieten direct naar haar 😉 De “berensnoepjes” van YO YO’s kosten €3,09 en de Urban Fruit snacks €1,49.

Is de DutBle Goodiebox een Aanrader?

Definitely. De producten zijn heel mooi en van goede kwaliteit. Een snelle rekensom laat zien dat de totale productwaarde van mijn DutBle welkomstbox ruim €195,- is. En dat is zonder de ringoorbellen, want daar weet ik de prijs niet van. Waar voor je geld is dus een flinkeunderstatement. Als je van sieraden, make-up, accecories en andere beauty- en wellness related items houdt is de DutBle Goodiebox een super leuke en betaalbare manier om met nieuwe merken en producten kennis te maken.

In mijn box zat een kleur die ik niet echt draag (mijn huis staat vól met groene planten zoals jullie weten, maar mijn kledingkast niet), maar ik kan een ander bandje erbij kopen en ik vermoed dat latere boxen meer gepersonaliseerd zijn, omdat die afgestemd worden op de voorkeuren in je account. Daarbij is het leuk dat je producten uit je box, waar je minder mee hebt, kunt weggeven aan vrienden, familie of volgers. Als je content creator bent, is deze box ook leuk om ieder kwartaal te unboxen op je blog en om de items te gebruiken voor shoots en giveaways.

Jouw DutBle GoodieBox

Wil jij ook? Je kunt je hier aanmelden bij Dutch Blender. Aanmelden is gratis. Na wat rondsnuffelen in de community en marktplaats kun je hier je eerste Goodiebox claimen. Om verwarring te voorkomen: de welkomstbox van DutBle kost €5,-, maar je kunt alleen in aanmerking komen voor deze luxueuze box als je lid bent van Dutch Blender (€8,95 per maand). Opzeggen kan iedere maand, zonder opzegtermijn, minimaal 5 werkdagen voor het einde van de maand.

Veel plezier!

Columns by Kari

Ad [gifted] & Affiliate

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.