De uitnodigingen en verjaardagen van de meisjes!

Het is bijna zover! Isaya wordt eind deze maand 4 en volgende maand wordt Alela 1 jaar. Grote mijlpalen. Isaya kijkt heel erg uit naar haar verjaardag en de overgang naar β€œde grote school”. En wat Alela betreft… O wat is de tijd voorbij gevlogen. Niet te doen. Van mij had ze nog wel even wat langer een kleine baby mogen blijven. Maar we gaan haar eerste verjaardag daarom natuurlijk niet minder feestelijk vieren! De feestjes van beide meisjes beginnen met een mooie uitnodiging. Voor Isaya is dat leuke voorpret: een feestelijke uitnodiging die ze zelf kan uitdelen. Voor Alela is het een mooi aandenken in haar fotoalbum voor later. We hebben de uitnodigingen van de meisjes bijΒ Kaartje2go.nl laten afdrukken, want daar komen ook Alela’s geboortekaartjes vandaan!

Waarom uitnodigingen van Kaartje2go?

De eerste keer dat we Kaartje2go gebruikten, om kaarten te maken, was voor Alela’s geboortekaartjes. Die zijn zo mooi geworden en we zijn er nog steeds zo blij mee. De keuze is enorm en de kwaliteit prachtig. Het zijn sterke kaarten met scherpe afbeeldingen. De voorkant is glanzend, de achterkant mooi mat. De enveloppen krijg je er gratis bij en ook de kaarten zelf zijn super betaalbaar. Kaartje2go heeft ook een handig puntenspaarsysteem, waardoor we bij een nieuwe bestelling steeds korting krijgen Γ³f ik af en toe gratis een kaartje kan versturen naar familie of vrienden. Verder is de service heel snel, vriendelijk en Γ©cht klantgericht. Toen we ergens per ongeluk een foutje hadden gemaakt op een kaart, herstelde Kaartje2go dat direct voor ons, zonder extra kosten. Je kunt overigens ook een gratis proefdruk bestellen! Dat zijn allemaal redenen voor mij om bij Kaartje2go te blijven en het bij iedereen aan te raden. En dus ook de reden dat we de uitnodigingen voor de verjaardagen van de meiden hier hebben ontworpen en laten afdrukken!

uitnodigingen van Kaartje2go

Uitnodigingen voor ieder feestje

Ik heb uitnodigingen gemaakt voor de kinderfeestjes van de meiden, maar je kunt bij Kaartje2go natuurlijk ook uitnodigingen maken voor allerlei andere feesten en gelegenheden! Je trouwerij, jubileum, housewarming, afstuderen, pensioen, noem maar op! Ook kun je via Kaartje2go gewone kaarten versturen, gewoon zomaar omdat kaartjes krijgen leuk is of voor een gelegenheid. En je kunt natuurlijk geboortekaartje laten drukken door Kaartje2go. We kozen toen uit een van de duizenden designs die de website in het aanbod heeft. Maar je kunt uiteraard je kaart ook helemaal of deels zelf ontwerpen. Voor de verjaardagen van de meiden heb ik dat laatst gedaan.

De uitnodigingen van Isaya en Alela

Ik heb bij beide meiden een (roze) design van Kaartje2go gekozen en dat zelf vervolgens helemaal aangepast. Dat ontwerpen is zo ontzettend leuk om te doen! Je kunt alle kanten op: foto’s toevoegen, tekst invoeren, vormen en illustraties invoegen, kleuren veranderen, kaders plaatsen. Ik heb voor allebei de uitnodigingen foto’s toegevoegd. Dat is leuk voor de kindjes die de uitnodiging krijgen, maar ook leuk voor Isaya en Alela om later op terug te kijken. Zowel de voor als achterkant is bedrukt en de kwaliteit is prachtig. Isaya vond het geweldig om een deel van haar uitnodigingen met de post te versturen: postzegel plakken, in de brievenbus doen en een dag of wat later een blij appje ontvangen via de mama van de ontvanger. Voorpret is ook echt onderdeel van het feest!

De verjaardagen

Alela snapt er natuurlijk nog geen bal van, dat ze jarig is. Maar ze zal wel intens genieten van de muziek (daar is ze zΓ³ dol op!), de vrolijke gezichten, het geklap en natuurlijk de taart. Haar verjaardag vieren we gewoon thuis. Isaya viert haar verjaardag in de speeltuin: een Γ©cht kinderfeestje. We gaan proberen het zo milieuvriendelijk mogelijk te vieren: slingers van gerecycled materiaal, veganistische taart en hapjes, servies van composteerbaar materiaal en haar verlanglijstje ligt bij een duurzame speelgoedwinkel. En dat is dan ook gelijk het laatste wat ik tof vind aan Kaartje2go: de kaarten worden gedrukt op milieuvriendelijk sulfaatkarton dat FSC gecertificeerd is. Daarnaast doet Kaartje2go mee aan het project Groene Post. Via dit project wordt de CO2, die bij bezorging wordt uitgestoten, geneutraliseerd doordat er bossen worden onderhouden en aangeplant.

Ook iets te vieren?

Ook iets te vieren? Bestel dan hier je uitnodigingen!

Columns by Kari

Ad [paid]

One thought on “De uitnodigingen en verjaardagen van de meisjes!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.