Help ons een geboortekaartje kiezen! | Kaartje2go.nl

We kijken ontzettend uit naar deze zomer, als we ons nieuwe babymeisje in onze armen mogen sluiten! Het is heerlijk om na te denken over dat moment, dat ze er dan eindelijk is. Maar de voorpret – het kopen van kleertjes, het voelen van schopjes en het uitzoeken van geboortekaartjes – is ook al zo leuk! Als ik geboortekaartjes bekijk, stel ik mij voor dat haar naam erop staat en dan kan ik alleen maar vlinders voelen (en zo nu en dan een schop). Ik heb nu een top 5 van mijn favoriete geboortekaartjes vanΒ Kaartje2go.nl samengesteld. En we hebben jouw hulp nodig om er eentje uit te kiezen! Stem op jouw favoriet en dan kies een winnaar uit, die in juli ons geboortekaartje thuisgestuurd krijgt met een kleine verrassing.

Waarom wij voor geboortekaartjes van Kaartje2go kiezen

Tijdens mijn zoektocht naar het liefste geboortekaartje ontdekte ik Kaartje2go.nl. Een hele toffe site met ontzettend veel kaartjes, waaronder een heel groot assortiment met mooie geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Op Kaartje2go kun je je inschrijven voor de Uitgerekende Datum Campagne. Je ontvangt dan 10% korting. En als je op je uitgerekende datum bevalt, krijg je jouw bestelling gratis! JeΒ kunt een gratis proefdruk bestellen en als je voor 20:00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Ook kun je je enveloppen vooruit bestellen, zodat je die alvast klaar kunt maken voor verzending.

Daarbij zijn alle kaarten en enveloppen van Kaartje2goΒ FSC gekeurd. De drukkerij voldoet aan de strenge ISO 14001 milieu normen. En de kaarten worden CO2 neutraal bij je bezorgd. Kaartje2go investeert met groenepost.nlΒ in een windmolenpark in India, waarmee de CO2 uitstoot van de bezorging volledig wordt gecompenseerd.

Inspiratie

Alela Diane Ether & Wood

Voor Aya’s geboortekaartje raakte ik geΓ―nspireerd door het nummer Oh my Mama, van Alela Diane. Op een dag, ik was denk ik een maand of zes zwanger, zat ik in de auto en ik hoorde het nummer en ik kon alleen maar huilen. Fijne tranen. Dankbare tranen: ik keek zo uit naar de geboorte van mijn eerste dochter en was zo gelukkig met mijn zwangerschap. Een deel van de tekst van Oh my Mama hebben we op Aya’s geboortekaartje laten zetten en heb ik later op mijn arm laten tatoeΓ«ren. Het bijzondere is dat ik voor het geboortekaartje van babymeisje nummer twee weer geΓ―nspireerd werd door Alela Diane, alleen dan door een nieuw nummer van haar: Ether & Wood.

Help ons een geboortekaartje kiezen!

Dit is onze top 5. Help ons het mooiste kaartje kiezen. Laat jouw voorkeur weten door een reactie achter te laten onder deze blog of op Instagram of Facebook. Ik kies, uit de mensen die gestemd hebben, een winnaar en deze ontvangt in juli ons geboortekaartje, met een leuke, persoonlijke verrassing!

1. Lief meisje

geboortekaartje lief meisje

2. Hartjes kaartje

geboortekaartje hartjes

3. Op de schommel

geboortekaartje meisje boom

4. Een groot hart

groot hart geboortekaartje

5. Lieve hartjes

lief geboortekaartje

 

Uiteraard heeft Kaartje2go ook heel veel stoere niet-zo-roze geboortekaartjes, zowel voor jongens als meisjes. Snuffel lekker rond!

Thank you for reading!

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Lees mijn disclaimer voor meer informatie!

12 thoughts on “Help ons een geboortekaartje kiezen! | Kaartje2go.nl

  1. Oh wat moeilijk kiezen. Ik heb lang getwijfeld tussen nummer 1 en 2. Maar kies uiteindelijk toch voor 2. Succes met de keuze! En het lijkt me super leuk om jullie geboortekaartje te ontvangen. Leuke winactie.

  2. Oh wat lastig! Ik twijfel tussen 1 en 4, denk dat mijn voorkeur uitgaat naar nr 4☺️

  3. Nummertje 1! Daar regent het hartjes, zo mooi! <3

    Nummer 3 heb ik al een paar keer gezien, dus vind ik minder uniek.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.