Een uitje met de meisjes via Ticketveiling

Afgelopen vrijdag ben ik met de meisjes en oma naar Avifauna geweest, via Ticketveiling.nl. In deze blog vertel ik over ons uitje, zie je foto’s van onze dag in Avifauna en leg ik uit hoe het werkt, bieden op een dagje uit via Ticketveiling! En ik heb een fijne kortingscode zodat je ook nog eens met korting je uitje kunt boeken! Zin in een dagje weg deze zomer? Lees dan gauw verder.

hoe werkt bieden via Ticketveiling

Hoe werkt Ticketveiling?

Via Ticketveiling.nl kun je op allerlei soorten uitjes bieden, zodat je voordelig op pad kunt. Wij gingen natuurlijk voor een uitje dat vooral heel leuk is voor de kinderen, maar je kunt ook bieden op overnachtingen, een dagje naar de sauna, uit eten en avondjes uit. Bieden is heel simpel en kan via de website of via de app van Ticketveiling. Je maakt een account aan, zoekt een uitje uit en biedt. Als jouw bod wint, heb je voordelige tickets voor jouw dagje, avondje of nachtje weg. Je ontvangt de tickets per e-mail. En met mijn kortingscode Kari05 ontvang je ook nog eens korting op jouw dagje uit via Ticketveiling.

dagje uit via ticketveiling

Een dagje uit via Ticketveiling: Avifauna

Voor ons dagje uit via Ticketveiling kozen we voor Vogelpark Avifauna. Ik ben er twee jaar geleden geweest met Isaya en toen vond ze het magisch. Ik was zelf ook heel erg verrast. Ik dacht dat het een klein park was, maar het is een flink grote dierentuin met ontzettend veel en allerlei soorten vogels en andere dieren, zoals halfapen en beestjes waarvan ik geen idee heb hoe ze heten. Maar allemaal even schattig en leuk.

dagje uit via ticketveiling

Voor Alela was het natuurlijk de eerste keer naar Avifauna en oma ging ook met ons mee. Het park ligt in Alphen aan den Rijn, een stad tussen Leiden en Woerden in. Het is een super groen park, met heel veel bomen en planten en alles wordt heel mooi onderhouden. Avifauna is een erkend goed doel, dus als je een kaartje koopt komt je geld goed terecht. Het vogelpark is uiteraard ook heel educatief: er worden veel schooluitjes georganiseerd naar Avifauna.

Zowel Isaya als Alela vonden het onwijs leuk: alle beestjes bewonderen, de Tropische binnentuin en de heerlijk, grote speeltuin. We hebben echt genoten. Door het park lopen en alle dieren bekijken dat neemt zo’n 2 Γ‘ 3 uur in beslag. Daarna kun je lunchen in het restaurant of op het grote terras. Dat grenst aan de giga speeltuin, waar de kids zich ook nog zeker 2 uur vermaken. Het is echt een toffe speeltuin. Al met al dus een uitje van 4 Γ‘ 5 uur. Op de weg terug viel Isaya in slaap.

Dagje uit via Ticketveiling

Als je filmpjes en meer foto’s wilt zien van ons dagje uit via Ticketveiling, bekijk dan hier mijn Instagram stories van Avifauna!

speeltuin van Avifauna
Goed om te weten. 

De faciliteiten zijn goed. Er zijn voldoende toiletten aanwezig in het park en die waren schoon. Ook was er genoeg verschoonruimte voor Alela. Avifauna is tevens goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel en er zijn mindervalidentoiletten in de restaurants. Je kunt gratis parkeren bij Avifauna: er is een grote parkeerplaats. Het vogelpark ligt naast een van der Valk hotel dus je zou er zomaar een nachtje weg van kunnen maken met een boot tripje eraan vast.

Columns by Kari

Ad [gifted + paid]

One thought on “Een uitje met de meisjes via Ticketveiling

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.