Houten designer speelgoed van Ikonic Toys

De meiden hebben nieuw speelgoed! De prachtige houten dieren van Ikonic Toys. Ikonic Toys maakt designer speelgoed, ontworpen door getalenteerde ontwerpers. Het speelgoed is heel stijlvol en stimuleert de creativiteit en fantasie. De duurzame stukken zijn tijdloos en uniek. Prachtig speelgoed, waar kinderen niet alleen heel graag mee spelen, maar ook mooi in huis staat. Benieuwd naar Ikonic Toys, de houten dieren die Isaya en Alela hebben gekregen en wat ze ervan vinden? Lees dan gauw verder.

Designer speelgoed van Ikonic Toys

Vier getalenteerde designers en een designersduo werken voor Ikonic Toys. Floris Hovers, Maurice Doorduyn, Luca Boscardin, Richard Hutten en Kars + Boom. Ze ontwerpen prachtige, unieke stukkenΒ designer speelgoed. Duurzaam speelgoed dat je niet zo gauw mogelijk weer opruimt, uit het zicht, maar tentoon wilt stellen in je huis omdat het zo mooi is.Β 

houten designer speelgoed van Ikonic Toys

De houten dieren van Floris Hovers

De meiden kregen de houten dieren van Floris Hovers. Deze set dieren is verkrijgbaar in kleur en in blank hout. Isaya koos voor het blanke hout. De set betstaat uit 13 dieren die allemaal zijn teruggebracht naar de essentie van ieder dier. Prachtige, minimalistische beesten op zichzelf, maar ze komen samen zelfs nog beter tot hun recht.

Waarom houten speelgoed?

Zoals jullie misschien wel weten kopen we alleen duurzaam speelgoed voor de meiden. Houten speelgoed met een open einde en stoffen speelgoed van duurzaam materiaal. We vinden het belangrijk dat ze natuurlijke materialen voelen en dat het speelgoed geen schadelijke stoffen bevat. Voor ultiem speelplezier is geen bijdrage aan de plastic soep nodig. Daarbij vinden we het heel belangrijk dat het speelgoed de fantasie stimuleert in plaats van alles kant & klaar voorschotelt. Speelgoed met een open einde is multi-inzetbaar: je kunt er alle kanten mee uit. Isaya speelt daarom al jaren met hetzelfde speelgoed. En omdat hout een sterk materiaal is, gaat het nog jaren mee. Alela speelt nu met hetzelfde speelgoed. Daarom was ik gelijk enthousiast over de houten dieren van Ikonic Toys. Maar wat vonden de meiden?

waarom houten speelgoed met een open einde

Wat vinden Isaya en Alela van de houten dieren van Ikonic Toys?

β€œO wow” was Isaya’s eerste reactie. Alela’s eerste reactie was uiteraard de beesten in haar mond stoppen. De allerkleinste diertjes zijn niet geschikt voor kindjes onder de drie, dus als je dit designer speelgoed koopt voor je kleintje houdt hier dan rekening mee. Isaya zag gelijk allerlei mogelijkheden voor de houten dieren. Stonden ze eerst nog gewoon braaf naast elkaar te grazen, al gauw werden ze in een rijtje gezet, van groot naar klein. De mooie olifant voorop: dat was de moeder. Haar kroost gleed stijlvol de kamer door, achter moeder olifant aan. Hele verhalen kletste Isaya ondertussen af, over de optocht.

Ikonic Toys Designer speelgoed

Toen de beestenboel de deur had bereikt besloot Isaya er een grote dierentoren van te bouwen. De dieren laten zich namelijk heel mooi stapelen. Omdat het designer speelgoed niet alleen maar rechte vormen heeft, is dat best een uitdaging. Spannend: blijven ze staan? Alela zat ondertussen op de platte krokodil te kauwen en gefascineerd te kijken naar haar grote zus. Ik zag Isaya nadenken over haar bouwconstructie. Welk dier moet waar? Wat gebeurt er als ik dit doe? Al spelend wordt het ruimtelijk inzicht gestimuleerd. En vooruit, toen het bouwwerk een paar keer was opgebouwd en omgevallen, mocht Alela ook even een stoot geven tegen de dierentoren. Dikke pret, dat gekletter tegen de vloer.

Designer speelgoed in huis

Toen Isaya klaar was met spelen hebben we samen gezocht naar een mooie plek voor de houten dieren. Het opruimen is een spel op zichzelf: wat is nou een mooie opstelling? Wie wil naast wie staan? Kortom, een groot succes dit prachtige designer speelgoed. Als je op zoek bent naar een mooi, duurzaam cadeau dat generaties meegaat, dan kunnen wij deze mooie houten dieren zeker aanraden!

Columns by Kari

Ad [gifted & paid]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.