Gepersonaliseerde foto cadeau’s van BesteCanvas

Ik hou van gepersonaliseerde cadeau’s. Cadeautjes met de namen van de kinderen erop. Maar ook foto cadeau’s. En andere gepersonaliseerde items, zoals de sterrenhemel tijdens hun geboorte. Deze blogpost is in samenwerking met BesteCanvas.nl. Ik deel een aantal cadeau ideeën van BesteCanvas, laat zien wat ik heb besteld en heb een fijne kortingscode voor als je zelf ook een bestelling wilt plaatsen, met 20% extra korting. Dus als je op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau, voor jezelf of iemand anders, lees dan gauw verder.

Over BesteCanvas

BesteCanvas is gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde foto cadeaus. Je kunt je eigen foto op canvas laten afdrukken. Maar ook bijvoorbeeld op acrylglas, acrylblok, aluminium, hout, fotoplaat of in een lijst met passe-partout. Heel mooi voor in huis, maar ook om cadeau te geven aan bijvoorbeeld opa en oma. Wij hebben zelf al jaren een foto op hout van Isaya, toen ze net begon met ballet. Nog steeds zo’n mooi en waardevol item in ons huis. Ook tof om je mooiste natuur- of vakantiefoto’s op canvas of hout te laten afdrukken. Zo maak je er echte kunstwerken van. Maar je kan nog veel verder gaan. Bij BesteCanvas kun je ook je eigen afbeeldingen laten afdrukken op dekens, mondmaskers, tapijten, kussens, handdoeken, tassen, mokken, muismatten en puzzels. Super leuk als vrijgezellencadeau bijvoorbeeld. Ik kreeg op mijn babyshower, toen ik zwanger was van Alela, een hele mooie fotopuzzel waar we met Isaya op staan. Isaya vindt het erg leuk om die puzzel te maken. Ik kan me ook voorstellen dat dit soort gepersonaliseerde cadeau’s leuk zijn voor juffen en meesters en voor je studentenvereniging.

De sterrenhemel

Bij BesteCanvas kun je ook sterrenhemels laten afdrukken. Dit is je persoonlijke sterrenkaart. Bijvoorbeeld de sterrenhemel tijdens de geboorte van je kinderen (Isaya en Alela hebben er allebei een), je huwelijk, de dag dat jullie elkaar ontmoetten of de dag dat je afscheid moest nemen van iemand van wie je veel hield. Je kunt uit 9 kleuren poster kiezen (die roze is zo mooi!) en 6 soorten lijsten. Ook kun je een eigen tekst erbij laten zetten. Op de sterrenkaarten van de meiden staan bijvoorbeeld, naast hun naam en geboortedatum en -tijd ook de tekst die op hun geboortekaartje staat. Voor allebei de meiden is dit een stukje tekst uit liedjes van Alela Diana (de zangeres waar Alela naar is vernoemd!).

De fotokalender

Iedereen die mij kent weet dat ik NOOIT verjaardagen kan onthouden. Er zitten misschien 5 of 6 verjaardagen in mijn brein gekerfd. Maar verder vergeet ik het of twijfel ik (ergens begin september/januari/etc). Het is echt heel erg, want het gaat zelfs om verjaardagen van mijn beste vriendinnen en familie. Het heeft niks te maken met hoe lief ik iemand vind. Het heeft zelfs echt even geduurd voor de geboortedatums van Isaya en Alela in mijn systeem zaten! Ik herinner me een telefoongesprek met het CB waarin werd gevraagd naar de geboortedatum van Alela en ik gewoon een complete black-out had. #loedermoeder. Maar goed, dit probleem is natuurlijk relatief gemakkelijk op te lossen door een kalender te kopen of maken. Dus dat heb ik maar gedaan. Het werd tijd. Ik heb foto’s van ons gezin erin gezet en de meisjes zijn er super blij mee. En de mensen in mijn omgeving vast ook. Vanaf nu ben ik vastberaden om niemands verjaardag meer te vergeten.

bestecanvas

Kortingscode BesteCanvas

Met de code COLUMNSBYKARI krijg je 20% extra korting op alle reeds afgeprijsde producten (exclusief MIXPIX® en mondmaskers). De code is geldig vanaf een bestelwaarde van 45 euro op de website van BesteCanvas.

Columns by Kari

Disclaimer: AD

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.