Natuurlijke kindermakeup van Ivy & Loulou

Alela wilde zo graag makeup, net als haar grote zus en mama. Ik koos de 100% natuurlijke makeup van Ivy & Loulou voor haar uit. Deze makeup is vrij van chemische ingredienten en (micro)plastics. Ivy & Loulou is bovendien vegan en dierproefvrij en helemaal geschikt voor gevoelige kinderhuidjes. In deze blog neem ik je mee in de natuurlijke kindermakeup van Alela: hoe het eruit ziet, wat je er mee kunt en ze ervan vindt! Ook heb ik een super fijne kortingscode voor je!

Natuurlijke kindermakeup

Veel kinderen vinden makeup interessant. En dat is het natuurlijk ook! Heerlijk om mee te spelen: vind ik nog steeds op 35 jarige leeftijd. Dus ik snap dat er meer jongens en meisjes zijn die dit graag willen. Maar je wilt natuurlijk geen schadelijke ingredienten op de huid en mond van je kind. En de meeste makeup – ook kindermakeup! – zit daar vol mee. Het is een stuk veiliger, gezonder en beter voor het milieu om te kiezen voor 100% natuurlijke makeup en huidverzorging. Zeker als het kinderen is! Maar ook voor mezelf kies ik 100% natuurlijke cosmetica.

natuurlijke kindermakeup

Ivy & Loulou is ontstaan vanuit deze wens: om veilige en eco friendly producten te maken waar kinderen heerlijk mee kunnen spelen en experimenteren.

Producten en gift sets van Ivy & Loulou

De collectie van Ivy & Loulou bestaat nu uit 100% natuurlijke en vegan makeup producten en plastic vrije makeup tools, zoals een spiegeltje, herbruikbare wattenschijfjes en een makeup kwastje. Er zijn ook twee giftsets: Fairy Fun en Moonlight Magic. In de boxjes zitten drie mooie kleuren, een spiegeltje, kwasje en wasbaar wattenschijfje. Allemaal liefdevol ontwikkeld door ouders voor kinderen. Met een missie om veilige en eco friendly producten te maken. Voor Alela koos ik de Fairy Fun giftset. Deze set heeft een prachtige, intense kleur blauw (oooo wat vindt ze die mooi!), een sprankelende goud met glitters er doorheen (geweldig!) en een mooie zachte roze kleur.

Onze ervaring met de natuurlijke kindermakeup van Ivy & Loulou

Alela is in de wolken. Ze is zo blij met haar eerste eigen makeup. Zo trots ook! Ze ziet mij mezelf vaak opmaken, Isaya heeft ook haar eigen natuurlijke makeup set en nu mag zij ook. Vol verwondering bekeek ze haar spulletjes en ze ging gelijk aan de slag. Ze maakte een waar kunstwerk van zichzelf en deed vervolgens hetzelfde met mijn gezicht en daarna mocht ook pop een makeover ondergaan. Resultaat: een uur later stond ik met een diep gelukkige, blauw gemakeupte kleuter, in haar tweedehands princessenjurk in de bibliotheek. Heerlijk. Toen we thuis kwamen haalde ze de makeup er weer af, zodat ze opnieuw kon beginnen. En zo gaat het eigenlijk al dagen. Het is heerlijk om haar er zo van te zien genieten. Ze en zorgt ook goed voor haar spulletjes: ze doet de dekseltjes steeds weer op de plastic vrije potjes, ze stopt haar kwastje en doekje netjes terug in het doosje en maakt haar spiegeltje schoon. Heel schattig om haar zo bezig te zien.

Kortingscode

Om meer kinderen blij te maken met de natuurlijke kindermakeup van Ivy & Loulou heb ik een fijne kortingscode voor jullie! Met de code Kari krijg je de hele maand november (2022) 10% korting op je bestelling bij Ivy & Loulou. Dus als je op zoek bent naar een mooi, duurzaam en veilig cadeau voor een verjaardag, afzwemmen, de feestdagen of gewoon zomaar? Neem dan even een kijkje op de website! En vergeet niet de kortingscode te verzilveren tijdens het afrekenen.

Winactie!

Op Instagram doe ik nu een winactie in samenwerking met Ivy & Loulou. Doe je mee? Kom gauw naar mijn Instagram pagina en klik op de reel over de natuurlijke kindermakeup! Ook een leuke tip: het instagram account van Ivy & Loulou! Kun je gelijk zien wie dit mooie merk heeft ontwikkeld!

Columns by Kari

advertentie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.