De mooiste sieraden van gerecycled zilver en goud | ByBiehl

Hier was ik al een tijdje naar op zoek: een duurzaam sieraden merk! Het afgelopen jaar heb ik nauwelijks sieraden gedragen, omdat na 11 jaar samen zijn zo ongeveer ieder sieraad in mijn sieradenkistje “hoorde” bij mijn huwelijk. Maar toen ontdekte ik het prachtige duurzame sieraden merk ByBiehl. ByBiehl maakt sieraden van 100% gerecycled zilver en goud en op een verantwoordde manier verkregen diamanten. Ben je op zoek naar een cadeau voor jezelf of iemand van wie je houdt? Lees dan gauw verder! Want ik heb ook een kortingscode voor jullie van 30%.

Over het duurzame sieraden merk ByBiehl

Het winnen van goud en zilver is een vervuilend proces dat veel schade aan de natuur, de mensen en de dieren brengt. De sieraden van ByBiehl zijn daarom gemaakt van 100% gerecycled zilver en 100% gerecycled goud. Als er diamanten in worden verwerkt, zijn deze afkomstig uit een verantwoordde bron. De leveranciers van ByBiehl worden gecontroleerd door de Responsible Jewelry Council, die toezicht houdt op alle stappen in het productieproces.

ByBiehl
gebruik de code 30%karivdheide voor 30% korting op je bestelling

De verpakking- en cadeauverpakking (heel mooi!) van ByBiehl is plastic vrij, het papier heeft het FSC en als er schuimpjes wordt gebruikt om de producten te beschermen zijn deze biologisch afbreekbaar. ByBiehl steunt doorlopend een project om mangrove bomen te planten. Voor ieder Jungly Ivy product dat ByBiehl verkoopt laat het een mangrove boom planten. Op deze manier hebben ze al meer dan 50.000 bomen laten planten! Vanuit de Ocean Flow collectie wordt ook teruggegeven aan de natuur. Voor elk sieraad dat in onze Ocean Flow-collectie wordt verkocht, wordt 1 kg afval uit de zee opgehaald.

duurzame sieraden merk
Gebruik de code 30%karivdheide voor 30% korting op je bestelling

Het duurzame sieraden merk is in 2010 opgericht door sieradenontwerper Charlotte Biehl, vanuit een duurzame wens en missie. Inmiddels is ByBiehl in verschillende Europese landen verkrijgbaar, waaronder nu dus ook Nederland!

De collecties van ByBiehl

ByBiehl heeft een prachtige collectie armbanden, kettingen, ringen en oorbellen in wel 15 verschillende collecties. Allemaal tijdloze stukken die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Waaronder dus ook de Jungly Ivy collectie: mijn favoriet! Mijn ring, oorbellen en armband komen uit deze collectie. Mijn ketting komt uit de Pebbles collectie van het duurzame sieraden merk. Er zijn zoveel verschillende stijlen: er is voor iedere smaak hele mooie items te vinden. Ik koos voor gerecycled goud, omdat ik alleen goud draag, maar er is ook een prachtige zilver collectie.

De Jungly Ivy collectie sprak mij gelijk aan vanwege het blad motief. Zoals jullie weten houd ik ontzettend veel van de natuur. Ik voel zoveel bewondering en verwondering voor onze mooie planeet, de prachtige soorten bloemen, planten en bomen, de onderwaterwereld, de dieren. Als mensen zijn we hier te gast en we moeten goed zorgen voor onze mooie aarde. Iedere keer als ik nu naar mijn ringvinger kijk, waar een jaar geleden mijn verlovingsring en trouwring zaten, maar nu mijn Jungle Ivy ring, word ik er aan herinnerd hoe waardevol die band met de natuur is.

duurzame sieraden merk
Gebruik de code 30%karivdheide voor 30% korting op je bestelling

Een duurzaam cadeau

Ben je op zoek naar een bijzonder en duurzaam cadeau voor je partner, een vriend(in), familielid of voor jezelf? Neem dan even een kijkje op de website van ByBiehl. Met de code 30%karivdheide krijg je 30% korting op je bestelling bij dit mooie, duurzame sieraden merk.

Columns by Kari

advertentie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.