Leuk nieuws! Kom je een keertje langs?

Ik heb leuk nieuws! Zoals je misschien weet werk ik met verschillende opdrachtgevers samen. In opdracht van deze groene bedrijven creeer ik content voor mijn blog en Instagram. Maar ik schrijf ook blogs en maak ook foto’s en video’s voor andere kanalen. Ik vind het belangrijk om samen te werken met bedrijven die aandacht hebben voor onze mooie planeet. Bedrijven, producten en diensten met een groene missie. En ik mag sinds deze week een hele leuke nieuwe opdrachtgever toevoegen aan dit mooie rijtje. En extra leuk, je kan me een keertje komen opzoeken als je dat leuk vindt!

Kleine Planeet & Blossom

In het hartje van de mooie stad Leiden, ligt aan de gracht een super gezellig terras. Dit terras is van het cafe Blossom. Blossom maakt heerlijke ontbijtjes en lunch en van donderdag tot en met zaterdag kun je hier ook terecht voor ook shared dining. Blossom heeft een heerlijke vegan kaart. Maar je kunt er ook vegetarisch, vis, vlees en glutenvrij eten. Naast cafe Blossom vind je Kleine Planeet. Kleine Planeet is een duurzame kinderwinkel. Ze verkopen hier houten speelgoed met een open einde, kleding van biologisch wol en biologisch katoen, prachtige poppen, kinderkamer decoratie, spelletjes en nog veel meer. Echt prachtig! En super handig, er zit een klein kids cafe in Kleine Planeet, waardoor je kinderen lekker kunnen spelen terwijl je rustig winkelt.

vegan burger blossom

Kom je een keertje langs?

De komende tijd ga ik content creeren voor deze twee te gekke plekken in Leiden. Ik ga de prachtige duurzame producten van Kleine Planeet vastleggen voor hun social media kanalen, laten zien hoe je met het speelgoed met een open einde kunt spelen en welke fijne wolletjes en andere kinderkleding er te vinden is. In het cafe restaurant laat ik hun Instagram account zien welke heerlijke gerechten er met liefde worden bereid. Het is een heerlijke kaart (Blossom staat ook in mijn Vegan Restaurant Gids) dus het is absoluut geen straf om hier tijd door te brengen. Dat doe ik meestal op dinsdagen. Dus als je het leuk vindt, kom gezellig een keertje langs! Kom even snuffelen in de mooie winkel: echt een aanrader als je op zoek bent naar een duurzaam (kraam)cadeau. Of kom lekker ontbijten, lunchen of borrelen op het terras! Dat lijkt me super gezellig!

kleine planeet leiden

Je vindt Blossom en Kleine Planeet aan de Botermarkt 25 en 26 in Leiden. Kom je Kleine Planeet en Blossom ook volgen op Instagram? Dan kun je mijn foto’s en video’s voorbij zien komen!

Hopelijk tot gauw!

Columns by Kari

advertentie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.