De duurzame cadeau gids voor kinderen van 0 tot 9 jaar

De afgelopen maanden waren super druk, maar ook heel erg leuk. Ik kreeg de kans om een hele leuke samenwerking aan te gaan met de mooiste houten speelgoedwinkel van Leiden, Kleine Planeet. De afgelopen 4 maanden heb ik één dag in de week blogs geschreven en social media content gemaakt voor dit mooie bedrijf. Deze winkel is echt… een droom. En het cafe dat er naast zit (van dezelfde eigenaresse) is heerlijk: zoveel vegan keuze. Het was een feestje om ondergedompeld te worden in de wereld van Kleine Planeet, met collega’s samen te werken en leuke content te creeren. In deze verzamelblog een kleine terugblik op alle blogs die ik voor Kleine Planeet schreef. Met heel veel heerlijke duurzame speelgoed inspiratie!! Dus stel je bent nog op zoek naar een duurzame cadeaus voor de feestdagen, lees dan gauw verder! En ik heb een kortingscode!

De mooiste duurzame cadeaus op een rij

Ik heb met super veel plezier aan deze blogposts met duurzame cadeaus gewerkt. Het was een feestje om iedere dinsdag door de mooie winkel van Kleine Planeet op de Botermarkt 25 in Leiden te lopen en de mooiste duurzame cadeaus te selecteren, met kinderen van verschillende leeftijden en met verschillende interesses in gedachten. De cadeau tips zijn daarom ook ingedeeld op leeftijd. Een blog kraamcadeautjes een voor peuters (2 tot 4), een voor kleuters (4 tot 6) en een voor kinderen in de onderbouw (6 tot 9). Daarnaast schreef ik nog twee blogs met cadeautips voor speelgoed met een open einde en Djeco cadeau tips. Je vindt ze allemaal hieronder gelinkt! Veel leesplezier! En als je iets wilt bestellen, gebruik dan de code KARI10 voor 10% korting op je aankoop.


duurzame cadeaus voor de kraamtijd
De 12 mooiste duurzame kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een bijzonder kraamcadeautje? Ik heb de 12 mooiste, zachtste, liefste en leukste kraamcadeautjes op een rij gezet. Van heerlijk zachte wollen slofjes en mutsjes tot prachtige kinderkamerdecoratie. Van prakstische cadeautjes tot de allerschattigste tuttels en knuffels. Met deze cadeaus weet je zeker dat je iets bijzonders geeft, wat lang gekoesterd zal worden. Lees verder.


De 10 leukste cadeaus voor peuters

Een blog vol inspiratie voor de feestdagen. Dit keer voor peuters! Ik heb 10 mooie en duurzame cadeaus geselecteerd in iedere prijsklasse tot 30 euro, voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud. Dus of je nu op zoek bent naar een schoencadeautje tot 5 euro of 10 euro of een groter cadeautje voor Kerstmis, je vindt het allemaal in deze blog!

duurzame cadeaus voor peuters

duurzame cadeaus voor kleuters
10 prachtige cadeaus voor kleuters

Voorbereiden op de feestdagen is onderdeel van het plezier. Bedenken wat je gaat vieren en met wie, wat je gaat koken, hoe je het huis gaat versieren, welke cadeautjes je gaat kopen. De aanloop naar de feestdagen is bijna net zo leuk als de dagen zelf. Zeker als je leuke cadeautjes mag kopen! Maar het kan soms ook ingewikkeld zijn om mooie, duurzame en betaalbare cadeautjes te vinden. Of misschien vind je het lastig om te bepalen wat leuk is voor welke leeftijd. In deze blog daarom 10 cadeautjes voor kleuters, allemaal onder de 10 euro. Deze cadeautjes zijn fantastisch voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar.


10 cadeaus voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar

In deze blog 10 cadeautjes voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar. Alle cadeautjes zijn onder de 20 euro en velen onder de 15 en 10 euro. Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een kind uit de onderbouw? In deze blog vind je creatieve, duurzame en vooral super leuke cadeautips.

cadeaus voor kinderen in de onderbouw

speelgoed met een open einde
Het mooiste speelgoed met een open   einde

In deze blog vind je 10 cadeau tips voor kinderen van verschillende leeftijden. Ik heb speelgoed met een open einde geselecteerd waar mijn dochters al jaren en jaren mee spelen (vanaf 6 maanden tot nu (Isaya is 8,5!). Maar ook heerlijke fantasiespel cadeaus, creatieve cadeaus, boeken en andere mooie duurzame cadeautjes. Kom je inspiratie opdoen?


5 duurzame Kerstcadeaus voor kinderen

Sint Nicolaas is weer vertrokken en het volgende mooie jaarfeest staat voor de deur. Kerstmis, het feest van licht, hoop en liefde. De adventstijd is een prachtige tijd, vol magie en anticipatie. Als je Kerstmis met duurzame cadeaus wilt vieren, hebben we een heerlijke blog met inspiratie voor je! Ik heb hier de 5 mooiste duurzame Kerstcadeaus voor kinderen voor je op een rijtje gezet.

holztiger dieren
Djeco cadeautjes
De 10 leukste Djeco cadeaus

Djeco is zo’n eindeloos heerlijk merk. Prachtige puzzels, creatieve knutselspullen en mooie spellen. Dit kleurrijke en kunstzinnige merk heeft producten voor verschillende leeftijden en in verschillende prijsklassen. En de kwaliteit is ontzettend hoog, waardoor het lang meegaat. Dat maakt het ideaal voor cadeautjes. Daarom hebben we onze 10 favoriete Djeco producten op een rijtje gezet. Als inspiratie voor de feestdagen!


Nog niet uitgelezen? Ik schreef voor Kleine Planeet ook een blog over Invitation to Play en een blog over wol! En tot slot een leuke kijk tip! In deze reel deelde ik 8 prachtige Grapat Sets:

Vegan eten in Leiden met de feestdagen

Zoals ik in de intro al schreef, heeft de eigenaresse van Kleine Planeet ook een cafe restaurant. Blossom zit naast Kleine Planeet aan de mooie Botermarkt 26 in Leiden en heeft zowel vegan, vega, vis als vlees opties en glutenvrij. Overdag kun je er terecht voor ontbijt, lunch, high tea en borrel en op donderdag tm zaterdag ook voor diner. Super lekkere mezze met een plantaardige basis en eventuele toevoeingen van dierlijke producten. Ik at de vegan mezze met mijn vriend en het was verrukkelijk! Hieronder zie je de video van onze avond:

Dus als je nog een fijne plek zoekt deze maand om te eten, high tea’en of borrelen, kom dan zeker even langs! Het ontbijt en lunch menu vind je hier. Het menu voor borrelen en mezze (shared dining) vind je hier. Je kunt bij Blossom ook afhalen en ze doen aan catering (zie de reel hieronder voor een zalige vegan impressie). Dus als je met werk of voor een feestje een zalige plek zoekt om eten af te nemen, zit je bij Blossom aan het perfecte adres.

Columns by Kari

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.